-
nisam bas sigurna u kolikoj je mjeri izrazena njegova zelja za dominacijom (tučnjava), ali moja curka takodjer je imala slicnu ratobornu narav. eto, drago mi je reci "imala" jer je sve manje i manje naglasena, pa ti mogu reci iz svog iskustva, da to ocito s godinama prolazi. nase situacije su bile takve da cesto znala gurnuti ili lupiti dijete ako joj nesto krivo kaze, uzme igracku, nju odgurne pa se ona obrusi na njega/nju..i takve neke slicne situacije koje njoj ne sjednu. stvarno smo ju pokusavali svakako usmjeriti "na ispravno". razgovorom, kaznom (zabrana crtica
)..objasnjavanjem..
nije upalilo tako brzo, ali je s vremenom valjda odrasla, iako joj se i sad zalomi grubost to je podnosljivo rijetko.
nismo konfliktna niti gruba obitelj pa mi nije jasno otkud ona takva..
da napomenem, nije to nikad bilo u mjeri da me je netko posebno opominjao na to, pa nisam sigurna dal nam je slucaj slican. cesto sam i pitala tete u vrticu kakva je, a one nikad nisu imale neku posebnu primjedbu.
opet, gledajuci i sa druge strane, kao majka djece koju drugo cesto tuce, nebi bas bila presretna da su cesto zajedno..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma