Stranica 23 od 122 PrviPrvi ... 1321222324253373 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 6145

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Na kraju ipak nije dugi. Nisam pila kontracepcijske prije. Malo nas je sve zeznula ova situacija s koronom, zrakoplovi. Dr. u Zg nije baš bio za kontracepciju, a i dr. L je rekao da može i bez nje pa smo tako krenuli.

Na koliko mm folikula si dobila štopericu? Poslala sam nalaze uzv, ali još čekam da se dr. javi pa ću znati više.

Nemam Decapeptyl. Za što on služi?

Glava me ubija od klime u autu. Smijem popiti nešto za glavu?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne brini javit ce se. Smijes popiti slobodno nesto protiv bolova.
    Decapeptyl ti isto malo umiruje jajnike i drzi po kontrolom situaciju.
    Ja u tom dugom protokolu nisam imala puno folikula, imam nizak AMH. 4 js i sve oplodje i lijepo se razvijale bez ikakvih fragmentacija.

Inace mpo dr kod nas ne vole davati kontracepciju prije postupka. A ako se ide van na ivf postupak onda je svima lakse planirati i na vrijeme sve odraditi, cisto radi toga eto.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice, baci oko na spam. Meni je jučer mail od dr. L otišao tamo, a odgovorio je ful brzo.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Javio se. Nije u spamu.

Cureeeeee,
    mi u ponedjeljak moramo biti u Makedoniji. Do 14h se moramo javiti u kliniku. )
    Pretpostavljam da dr. vidi uzv i procijeni što dalje. Ufff, uzbuđenje.

Pitanje, gleda li se, tj. broji dani ciklusa ili dani terapije? Danas sam rekla dr. u Zg da mi je 4. dan pikanja, a on je rekao da ga zanima koji je dan ciklusa.

LaraLana,
    jesi išla na razgovor kod anesteziologa ili je on samo došao na aspiraciju?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

odlicno,drzim ti fige da sve prode kako treba

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Javio se. Nije u spamu.

Cureeeeee,
    mi u ponedjeljak moramo biti u Makedoniji. Do 14h se moramo javiti u kliniku. )
    Pretpostavljam da dr. vidi uzv i procijeni što dalje. Ufff, uzbuđenje.

Pitanje, gleda li se, tj. broji dani ciklusa ili dani terapije? Danas sam rekla dr. u Zg da mi je 4. dan pikanja, a on je rekao da ga zanima koji je dan ciklusa.

LaraLana,
    jesi išla na razgovor kod anesteziologa ili je on samo došao na aspiraciju?
    Super, onda ce vidjeti po uzv dal ces u pon. dobiti navecer stop ili u utorak. Oni ti rade i vikendom tako da za to nemas brige.
    Gleda se i dan ciklusa i dan pikanja.
    Vidjet ces dole kad dodjes ces zajedno s Anitom ( sestra od dr. L. Nadam se da radi jos) napisati semu.
    Pitat ce te prvi dan menge i kad si tocno sto i kad uzimala.
    Predpostavljam da ce te slati na vadjenje estradiola i progesterona, bar mene je i tu ces semu samo pokazati u labu i nosit ces ju sa sobom kad budes isla na stop injekciju.
    Ja sam isla kod njih na hitno i u tocno vrijeme se strogo mora dati i potpisati tko ti je dao.
    S obzirom kakva je situacija mozda su dopustili pacijentima na odgovornost da si same daju.

Anesteziolog mi je dosla u sobu prije vec cu u salu na punkciju pa smo razgovarale.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo i Rikku,
    kakvi su vaši planovi? Jeste našlii smještaj?
    Ja evo baš surfam i tražim.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Medo i Rikku,
    Mislim da sam napisala već negdje ovdje ili na drugoj temi, bit ću u jednom apartmanu jer je jedna cura koju sam upoznala već dolje pa ću tamo biti, negdje u centru ako se ne varam. Bitno mi je da ima kuhinja, zato je onaj Portal otpao, a i povisili su cijene pa mi se ovo više isplati.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo i Rikku,
    Mi smo uzeli sobu samo,jer nam treba samo noc.Negdje u centru,jer nam je bitno parkiraliste.Jer mi idemo autom u srijedu.Imas na bookingu super ponude i ne skupe.Ugl blizu poliklinike.Zove se apartmani Ara 180 kn noc.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

I mi idemo autom jer u pon ima let, ali mi već moramo tamo biti dok zrakoplov sleti.
    Mi biili apartman ili hotel. Još važemo opcije i surfamo po booking-u.
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 08.08.2020. at 21:49

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

I mi idemo autom jer u pon ima let, ali mi već moramo tamo biti dok zrakoplov sleti.
    Mi biili apartman ili hotel. Još važemo opcije i surfamo po booking-u.

Ajme, autom... nezamislivo mi je to, pa koliko ima vožnje do tamo? Strah me i saznati :D

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, autom... nezamislivo mi je to, pa koliko ima vožnje do tamo? Strah me i saznati :D
    Saznat ćemo. Ali mi računamo 10ak sati, s nekim manjim stankama da popijemo kavu, protegnemo noge.

Muž kaže hotel. Još ćeo sutra ujutro vidjeti.
    Kaže on da ne idemo kuhati nego ujutro doručak, klinika i u slobodno vrijeme malo razgledati ali pokušati se što više čuvati ove korone.
    Vidjet ćemo. I hotel i apartman ima svoje prednosti, a i cijene su im skoro pa iste, barem ovo što mi gledamo.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jesi, spominjala si apartman. Mi ćemo negdje u centru uzeti pa taksijem do klinike što budemo morali.
    Hotel nam je ok jer ujutro ne moramo ništa sami raditi, a opet apartman je bolji jer si možemo nešto prigristi kad god hoćemo i imamo friž, mikrovalnu...jedino nemamo spremljen doručak. Pa sada važemo tu opciju.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sto se Portala tice oni u svim sobama imaju frizider. A imaju i sobe s kuhinjom.
    Pisala sam razloge zasto sam iskljucivo bila tu blizu bolnice i jer bi za svaki uzv i stop i punkciju i transfer morala zvati taxi. Ovako sam ga zvala kad sam eventualno htjela do grada. A kako je bilo vruce nije mi padalo na pamet da po vrucini budem u gradu jer je kod njih dole po 35 stupnjeva uobicajeno ljeti.
    I imala sam uzasno strah da ne zakasnim na punkciju. A guzve u prometu su kao i kod nas pa si fakat dobro razmislite di uzimate apartmane ili sto vec.

Portal ima parkiraliste!
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 08.08.2020. at 23:32

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mi smo ovaj put bili u Portalu i klinika je stvarno blizu. A u centar smo išli i pješke laganini, i taksijem koji su stvarno jeftini (svaki put nas je došao oko 19kn). Na punkciju ću najvjerojatnije ići sama pa mislim da ću isto biti u Portalu jer želim u miru i bez nervoze dolaziti u kliniku. A i samoj mi se neće dati okolo bauljati. Ali mislim da nije loša ni opcija apartmana u centru jer ćete tako lakše razgledavati Skopje, biti u blizini restorana i kafića, a i cijena im je prihvatljiva. Ako mm bude ipak išao sa mnom taj drugi put mozda i mi završimo u apartmanu, najviše zbog kuhinje. E da, što se tiče hotela Portal njihove 3 zvjezdice su u biti po mom mišljenju naše 2.
    Posljednje uređivanje od branca_i : 09.08.2020. at 00:20

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mi smo izracunila 8 sati ovisno o prometu.I da stajemo 9 sati.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Iz Zagreba tako negdje, sa stajanjem oko 9-10 sati. Sve vam je autocesta.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure,
    meni krenula izgleda ovul, sluz, tj. nije još sluz jer je dosta rijetko (oprostite na izrazu). To tako mora? Čitala da znaju puknut folikuli pa sam sada u strahu. Je li se vama dešavalo to?
    Mi se evo pakirano i krećemo za par sati.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice, to je sve normalno. I ja sam se bila prepala u jednom od prethodnih postupaka, ali me je dr umirio da je to sve ok. Sretan vam put!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Uff, hvala. Baš sam se prepala.
    Hvala. Tko bude u mogućnosti, neka se javi da popijemo kavu.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Sretno cure...Da jos jednom provjerim onih 100 eura sta moramo platiti u klinici.Jel primaju eure ili da promjenim novce?Cure koje se bile kako ste placale?Jel sam ja dobro polovila 100 eura ili vise?hvala

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno cure...Da jos jednom provjerim onih 100 eura sta moramo platiti u klinici.Jel primaju eure ili da promjenim novce?Cure koje se bile kako ste placale?Jel sam ja dobro polovila 100 eura ili vise?hvala
    Mene je došlo oko 110 eura ukupno. Taksi možeš platiti u eurima, i to nas je došlo 70 eura - 30 eura za od aerodroma fo Skopja, 30 eura za nazad i 10 eura za vožnju do javnog bilježnika i psihologa. Javnog bilježnika i psihologa plaćaš obavezno u mkd, i to javnog bilježnika 500 mkd, a psihologa 2000 mkd. U klinici nismo ništa morali platiti.
    Posljednje uređivanje od branca_i : 09.08.2020. at 20:53

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mi smo u bolnici promijenili eure. Imaju mjenjačnicu.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je došlo oko 110 eura ukupno. Taksi možeš platiti u eurima, i to nas je došlo 70 eura - 30 eura za od aerodroma fo Skopja, 30 eura za nazad i 10 eura za vožnju do javnog bilježnika i psihologa. Javnog bilježnika i psihologa plaćaš obavezno u mkd, i to javnog bilježnika 500 mkd, a psihologa 2000 mkd. U klinici nismo ništa morali platiti.
    Hvala ti.To sam i mislila.Promjenit cu novce kod nas.Smjesta znam da mogu u eurima plati.Kako sa karticama primaju svugdje visa i to?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure pisala sam vam vec da u klinici bez problema mozete placati u eurima. Kartice primaju gotovo sve.
    Inace su vrlo jednostavni Makedonci pa mozete na puno mjesta placati eurima. Cak u restoranima i kaficima.

Za javnog biljeznika i psihologa ce vam Blagoja taksist izaci u susret ako ne stignete promjeniti pa njemu dajte eure.
    Opustite se malo, idete u Makedoniju i svi znamo da su vrlo ljubazni i prilagodljivi situaciji.

Za sve se mozete obratiti Bobanu bilo gdje da zapnete ili bilo sto trebate. Isto tako i Blagoji. Covjek je od povjerenja jer inace ne bi radio za njih.

A Bobana da nema trebalo bi ga izmisliti!!!

Leptirica sretno i javljas se kako napreduje situacija
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 09.08.2020. at 22:14

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Točno to. Samo opušteno, razmišljajte o sebi i svom psihičkom zdravlju.
    U Makedoniji je isto ko i kod nas. Možete sve na kartice, rijetko gdje ne primaju eure i apsolutno svi pričaju hrvatski. Bez straha.
    E da, nemojte biti nestrpljive u klinici ko ja , kod njih to nekako sve polako, ležerniji su što se tiče posla ....ono tipa, pomalo...
    Sretno cure i jako sam sretna zbog vas

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Točno to. Samo opušteno, razmišljajte o sebi i svom psihičkom zdravlju.
    U Makedoniji je isto ko i kod nas. Možete sve na kartice, rijetko gdje ne primaju eure i apsolutno svi pričaju hrvatski. Bez straha.
    E da, nemojte biti nestrpljive u klinici ko ja , kod njih to nekako sve polako, ležerniji su što se tiče posla ....ono tipa, pomalo...
    Sretno cure i jako sam sretna zbog vas
    Potpisujem od rijeci do rijeci. Upravo to, sve pomalo

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure..Uzbudenje je malo,drugi put bu bolje vise opustenije.Dok se upoznamo sa svim i zemljom...

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ej curke,
    Evo mene.
    Put automobilom traje oko 8h sa 2 male stanke i kratko čekanje kod granice.
    Prvi dio cestarine kroz Srbiju je 2,50 eura i to negdje prije Beograda. Drugi dio autoputa smo platili 12,50 eura. Ima dosta radova, pogotovo oko Niša gdje jedan dio nije ni bila autocesta (kojih 20ak, 30ak km) , ali imaju i dosta odmorišta.
    Ugl, bez ikakvih problema u gdje.
    U Makedoniji se odmah na ulazu plaća za dionicu cestarina. Prvi dio 1,50 euro, drugi dio 2,50 eura.
    U bolnici nije čak bila velika gužva. Obavila uzv, ništa još od štoperica. Sutra uzimam još dozu i onda u srijedu idem vaditi krv. Kad dr. vidi nalaze onda će reći što dalje. Ima folikula, ali su neujednačeni pa bi on to još malo popravio.
    Što se tiče novaca, ako imate eure i denare ne morate se bojati. Kune ne primaju tako da si kune zamijenite u eure kod nas. Svi su srdačni.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Odlicno,hvala na info.Sretno sa folikulama.Mi dolazimo u sri,mozemo i kavu popiti.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ej curke,
    Evo mene.
    Put automobilom traje oko 8h sa 2 male stanke i kratko čekanje kod granice.
    Prvi dio cestarine kroz Srbiju je 2,50 eura i to negdje prije Beograda. Drugi dio autoputa smo platili 12,50 eura. Ima dosta radova, pogotovo oko Niša gdje jedan dio nije ni bila autocesta (kojih 20ak, 30ak km) , ali imaju i dosta odmorišta.
    Ugl, bez ikakvih problema u gdje.
    U Makedoniji se odmah na ulazu plaća za dionicu cestarina. Prvi dio 1,50 euro, drugi dio 2,50 eura.
    U bolnici nije čak bila velika gužva. Obavila uzv, ništa još od štoperica. Sutra uzimam još dozu i onda u srijedu idem vaditi krv. Kad dr. vidi nalaze onda će reći što dalje. Ima folikula, ali su neujednačeni pa bi on to još malo popravio.
    Što se tiče novaca, ako imate eure i denare ne morate se bojati. Kune ne primaju tako da si kune zamijenite u eure kod nas. Svi su srdačni.
    Bitno je da ima folikula. Ne brini. Mozda ti dr nije izmjerio dobro jer svaki dr ima svoje oko za uzv i mjeri drugacije.
    Nalaz krvi ce otprilike pokazati koliko se js ocekuje.
    250-300 pmol/estradiol je za 1 jajnu stanicu.

Jel ti sto govorio za endometrijum?
    Gdje ste odsjeli na kraju?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

branca_i htjela sam ti poslati pm al ne mogu.... očito ne dopušta zbog premalo postova...vidjela sam negdje tvoj post da ti se dragi borio godinu dana s odlukom pa sam htjela razmijenit malo iskustva... zapravo moj dragi je pitao ima li nekih objava ljudi nakon donacije o "životu nakon" ali nisam ovdje na forumu ništa pronašla... ako je netko vidio takvu temu molim da me uputi... ili još bolje ako netko ima dojmove/iskustva s borbom oko donošenja odluke za donaciju rado bih da ih malo obajvi, ako to nije preosobno...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Mia38 prvotno napisa Vidi poruku
    branca_i htjela sam ti poslati pm al ne mogu.... očito ne dopušta zbog premalo postova...vidjela sam negdje tvoj post da ti se dragi borio godinu dana s odlukom pa sam htjela razmijenit malo iskustva... zapravo moj dragi je pitao ima li nekih objava ljudi nakon donacije o "životu nakon" ali nisam ovdje na forumu ništa pronašla... ako je netko vidio takvu temu molim da me uputi... ili još bolje ako netko ima dojmove/iskustva s borbom oko donošenja odluke za donaciju rado bih da ih malo obajvi, ako to nije preosobno...
    Mia38 probala sam ti poslati poruku ali ne da. Mom muzu je inače za svaki postupak po pitanju djece trebalo vremena i to me iscrpilo kroz ove 3 godine. Od uopće ideje o djetetu do same donacije na kraju. Trebalo mu je vremena da prihvati dijagnozu azoo. Pustila sam ga u miru, i onda probala razgovarati polako o svemu. Za svaki korak dalje mu je trebalo oko pola godine. Za odluku oko prve biopsije mu je toliko trebalo. Kako je vrijeme odmicalo vidila sam da je pričljiviji o tome i onda sam mu sve objasnila, i tako je išao na operaciju. Na drugu biopsiju je sam trčao, s tim da sam ga ja molila da ne ide jer su mi rekli da nema šanse. Ali ga razumijem, i ja bi tako jednako. Tad nakon te operacije je bilo prestrasno i mislila sam da na donaciju neće pristati nikad. Znao je izgovoriti tada takce gluparije da sam se zamislila oko svega i njega uopće. Ali to je valjda jednostavno bila njegova reakcija i izrazavanje boli. Isto je prošlo oko pola godine i nisam ga davila. Ali sam ja lagano počela gubiti živce i počela razmišljati da idem u Mk makar i sama. Jedan dan sam pukla i rekla mu da može ići sa mnom ili ja odo sama. On je inače inertan tip i oko svega se uvijek natežem, i tad više nisam mogla. Uglavnom, tu se malo zamislio i rekao da krenem sređivati papire i nalaze, a da je on skoro pa 100% za to. I tako je krenulo. On nakon toga više nikad nije pokazao sumnju i super je oko svega. Ali samo jer sam ja prekinula to njegovo čekanje i padanje u depresiju. Inače je tip kad nešto odluči to je to. Sad kako će biti ako dođe beba ne znam, ali mislim da će biti ok. Za sve treba vremena, pa i za to, posebno. Kakvog je tvoj muž stava? Sto kaže o svemu?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

hvala ti branca_i na odgovoru.... poslala sam poruku administratoru da mi dopuste slanje PM pa ako udovolji zahtjevu pisati ću ti preko PM da ne gnjavim ovdje cure s nečim što im trenutno nije aktualno, obzirom su uglavnom cure već u postupcima

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mia38 slobodno se javi čim budeš mogla slati poruke.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Thnx... poslala ti...
    Beti3 thnx... pročešljala sam tu temu...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mia38 prvotno napisa Vidi poruku
    http://forum.roda.hr/threads/93514-D...i-i-kako-i-kad

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Endometrij je 9 mm. A u sub bio 6.1 mm.
    A nemam pojma za folikuli. Očito drugačije mjere jer se kao ipak od sub i danas ne slažu brojke. Vidjet ćemo.
    Što je veći bit će više folikula? Nadam se da neće biti prazni.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    kako prošao tvoj put?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Rikku,
    kako prošao tvoj put?
    Super, let bio ugodan, taksi od aerodroma do centra sam platila 20 eura (ne 30 eura kao prvi put) i uživam u apartmaniću. Imam i balkonić pa već vidim da ću tu guštati. Čekam sad mengu da dođe ovih dana pa da krenem sa svime. Nadam se samo da će mi hormoni ovaj put biti dobri jer bi bilo glupo da mi se opet sve obustavi kad sam već došla u MK.

Uglavnom, veselim se lutati po Skopju i upoznati grad, u iščekivanju svega što me zapravo čeka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ajde drago mi je da se veseliš.
    Mi smo izgleda po ovom uzv mogli sutra doći. Imam kod kuće nekih obveza koje sam morala drugima ostaviti i sada me to sekira. Valjda će sve biti ok.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Nemam ostatka poruke.
    A natipkala cijeli roman.
    Ugl, znam da se ne može u 3 dana obaviti. Ali morat ćemo vidjeti što s godišnjim ako se oduži. Više ga od ovog planirano muž nema.

Vjerujem da će se na kraju sve posložiti.

Rikku, nadam se da će hormoni biti ok.
    LaraLana, sjećaš se, koliko si folikula ti imala i koliki su bili?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Samo da još nadodam da se smrzavanje embrija plaća nešto malo više od 800 eura. Dakle, nije prva godina besplatna kako je netko napisao. Možda je tako bilo prije, ali sada se plaća i to samo u gotovini. Tako da si pripremite eure i za to ako planirate zamrzavati

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Samo da još nadodam da se smrzavanje embrija plaća nešto malo više od 800 eura. Dakle, nije prva godina besplatna kako je netko napisao. Možda je tako bilo prije, ali sada se plaća i to samo u gotovini. Tako da si pripremite eure i za to ako planirate zamrzavati
    Mislim da su i nama Boban i Bistra spomenuli da je prva godina besplatna.... Sad mi ništa više nije jasno...

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

A joj. Nije to malo novčića.
    Hvala za info.
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 11.08.2020. at 00:39

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Mislim da su i nama Boban i Bistra spomenuli da je prva godina besplatna.... Sad mi ništa više nije jasno...
    Znam potvrđeno jer je cura koja je sa mnom u apartmanu platila jučer smrzavanje jednog preostalog embrija 813 eura. A i meni je Boban prije cca 6 mjeseci na mail napisao da je prva godina smrzavanja oko 800 eura, onda svaka sljedeća 200 eura.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Rikku, to je stvarno dosta novaca.... Inače kad se spominje to smrzavanje ja iskreno nikad nisam previše o tome razmišljala jer do sad nismo nikad ništa imali za smrzavanje, tu u RH. Pa mi se to čini kao SF. Sjećam se da mi je Bistra rekla sad kad smo bili da se u pravilu treba naplaćivati, ali da oni ipak prvu godinu ne. Nije valjda da su promijenili u ovih 2 tjedna. Ili tu igra uloga i da li se ide preko hzzo-a... Ali Rikku ti si isto preko hzzo-a.... Uglavnom totalno čudno. Nekako ne želim o tome misliti, ali ako dođe do toga, nije baš lako stvoriti tih 800 eura!
    Posljednje uređivanje od branca_i : 11.08.2020. at 09:36

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rikku, to je stvarno dosta novaca.... Inače kad se spominje to smrzavanje ja iskreno nikad nisam previše o tome razmišljala jer do sad nismo nikad ništa imali za smrzavanje, tu u RH. Pa mi se to čini kao SF. Sjećam se da mi je Bistra rekla sad kad smo bili da se u pravilu treba naplaćivati, ali da oni ipak prvu godinu ne. Nije valjda da su promijenili u ovih 2 tjedna. Ili tu igra uloga i da li se ide preko hzzo-a... Ali Rikku ti si isto preko hzzo-a.... Uglavnom totalno čudno. Nekako ne želim o tome misliti, ali ako dođe do toga, nije baš lako stvoriti tih 800 eura!
    Meni je rečeno prva godina besplatno, ostale 300 eura.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

I meni u prvom Bobanovom mailu stoji da je zamrzavanje 800 eura, ali mi isto stoji da je prvi uzv kod mpo dr 50 eura koji nas sad nisu tražili da platimo.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Smrzavanje ne pokriva HZZO, tako su njoj jučer rekli (ona ide preko HZZO-a) i ona je odmah platila da joj smrznu. Možda se ne treba sve odjednom platiti, mogu ja to pitati kada budem u situaciji. No uglavnom, besplatno nije, ja sam također ponijela novce za smrzavanje ako što bude.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •