Stranica 36 od 122 PrviPrvi ... 2634353637384686 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 6142

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako ću vaditi betu i javiti se dr. L da vidim što mi savjetuje dalje.

Ako je transfer nulti dan, onda mi je danas 6dnt. Krvarila sam pa je stalo pa opet nešto krvarila pa sad ništa. Vjerojatno utjecaj utrogestana koji je trebao odgoditi mengu, ali se nekako probila ipak, tko zna, stvarno je teško reći što je od hormona, a što od nečeg drugog.
    Rikku obavezno se javi dr. L ako iti malo krvarenja jos imas. Mozda ne smijes sad u toj situaciji niti koristiti utrogestane. Ima i drugih oblika progesterona a mozda bi morala i mirovati dok ne saznas jel trudnoca u pitanju ili ne! Dr ce ti najbolji savjet dati i nemoj puno guglati.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Curke, ja sam procurila danas kad sam i trebala dobiti mengu. Sad je kao stalo, ali teško je znati što je što od hormona. Očito je da će biti promjena u tijelu zbog svega što sam unijela u sebe.

Vadit ću betu ipak jer je moja sestra imala pravu mengu od 7 dana (nimalo različitu od uobičajene), a bila je trudna. Tako da nada umire posljednja
    Samo ti vadi i provjeri..uvijek ima nade.Mozda ju koce Utrogestan ako si stavljala.Drzim fige

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    još nije gotovo.

Ja pitala u pon još Bistru za cijenu smrznutih i radi li to HZZO. Samo mi odgovorila danas (kad sam opet mail poslala) da je cijena 451 euro i da se javim doktoru ili sestri Aniti. Ni spomena rade li preko HZZO-a. I pitala je, ukoliko ne uspije ni FET i opet budemo imali smrzliće, vrijedi li ono što smo platili zamrzavanje ili ćemo morati opet platiti. Ništa još nije odgovorila.
    Mislim, ja vec o iducoj stimulaciji kao mislim, ali ako ne uspije, moramo opet novce onda pripremiti i to ne male pa da unaprijed vidim. Malo mi to sve nekako nedorečeno. Sutra ću je opet pitati ako ništa ne odgovori.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku,
    još nije gotovo.

Ja pitala u pon još Bistru za cijenu smrznutih i radi li to HZZO. Samo mi odgovorila danas (kad sam opet mail poslala) da je cijena 451 euro i da se javim doktoru ili sestri Aniti. Ni spomena rade li preko HZZO-a. I pitala je, ukoliko ne uspije ni FET i opet budemo imali smrzliće, vrijedi li ono što smo platili zamrzavanje ili ćemo morati opet platiti. Ništa još nije odgovorila.
    Mislim, ja vec o iducoj stimulaciji kao mislim, ali ako ne uspije, moramo opet novce onda pripremiti i to ne male pa da unaprijed vidim. Malo mi to sve nekako nedorečeno. Sutra ću je opet pitati ako ništa ne odgovori.
    Leptirica nazovi Bobana i pitaj njega najbolje za cijene i kakav je zakon. On ce ti sigurno znati. Pa covjek radi i pri ministarstvu i iz prve ces ruke dobiti informacije.
    Mozda Bistra jos nije sve to polovila ili nije dobro skuzila jer je i njima sve to novo.

A sto si ju ovo tocno pitala? Ukoliko ne uspije FET vrijedi li ono sto smo platili zamrzavanje ili cemo opet morati platiti? Na sto tocno mislis?
    Svaki postupak je za sebe.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Nisam shvatila, rekla ti je da je FET 451 euro? Pa što nije netko gore pisao da je FET platio HZZO.
    Ovo više nema veze s vezom. Smrzavanje ste platile 850 eura, sad i FET 450 eura? Ne znam što bi rekla.
    Rikku, ti najbolje poznaješ sebe...znala si da menga dolazi ali naravno, vadi betu. Ništa još nije gotovo
    Kolko ste vi koje idete na donaciju spermija dobile od HZZO? Kolko taj cijeli postupak košta? Čisto da vidim kolko vas sve to košta sa ovim što još same plaćate.
    Mi smo dobile 6500 eura (donacija j.s) + zamrzavanje koje same plaćamo, al svakom je druga cijena kolko vidim. Prva godina besplatna.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 03.09.2020. at 17:12

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Meni fet uracunat u cijenu od hzzo.Pise na racunu..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni fet uracunat u cijenu od hzzo.Pise na racunu..
    Mislim da smo ovo definirali ili? Razlika je dal je donacija spermija ili js! ili sam krivo skuzila.
    Jednim je uracunato u cijenu a drugima ne.

A kako je onda za donaciju embrija? To je Lunika isla cini mi se jer ona nije ima stimulaciju, menopauza.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku ti sto prije vadi betu cisto i radi sebe da znas i da se ne mucis. 12 dan od transfera je cisto ok. A ako krvarenje nastavi javi se dr. L da cujes sto ce savjetovati.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Daj mi LaraLana još jednom napiši.
    Ja sam shvatila:
    *donacija spermija - plaća se zamrzavanje 850 eura
    *donacija j.s. - prva godina besplatna, dalje se plaća (200-300 eura, svakom rečeno drugačije)
    FET - očito mi je promaklo. Samo znam da je netko napisao gore da mu HZZO plaća.
    Jel onda za FET da donacija j.s ne plaćaju a donacija spermija plaćaju?
    Kolko ti postupci koštaju za spermije, kolko HZZO plati? Jasno mi je da su spermiji jeftiniji od j.s, al isto tako, cure sa donacijom spermija prolaze stimulaciju koja košta.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Daj mi LaraLana još jednom napiši.
    Ja sam shvatila:
    *donacija spermija - plaća se zamrzavanje 850 eura
    *donacija j.s. - prva godina besplatna, dalje se plaća (200-300 eura, svakom rečeno drugačije)
    FET - očito mi je promaklo. Samo znam da je netko napisao gore da mu HZZO plaća.
    Jel onda za FET da donacija j.s ne plaćaju a donacija spermija plaćaju?
    Kolko ti postupci koštaju za spermije, kolko HZZO plati? Jasno mi je da su spermiji jeftiniji od j.s, al isto tako, cure sa donacijom spermija prolaze stimulaciju koja košta.
    Tako je LF.
    A ovo koja je cijena za FET preostalog embrija je ja mislim oko 500 eura. I isto izgleda kako kome i to ja nisam pohvatala nikako, luda kuca.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ja idem na donaciju jajnih...tu je cijena ukljucena fet-a

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Meni je samo ovaj embrio transfer što sam imala u cijeni. Nigdje nema stavke FET. Cijena 6500 eura. Spermij uračunaz, 3 slamke.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

A ovo za zamrzavanje, s obzirom da su svakome rekli drugačije, htjela sam vidjeti s njima mogu li sačuvati (da se tako izrazi) ovaj moj broj pod kojim je sada smrznut embrij. Znači, sačuvati m jest godinu dana. Jer ispada, u slučaju da FET ne uspije i idemo sve ispočetka i opet dobijemo za zamrznuti da bi trebali platiti. A nije nam to malo novaca pa da se unaprijed dogovorimo je li smrzavanje na godinu dana ili dok se ne iskoristi. Ali nema odgovora. Nadam se da ste pohvatali što sam htjela reći.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

A ovo za zamrzavanje, s obzirom da su svakome rekli drugačije, htjela sam vidjeti s njima mogu li sačuvati (da se tako izrazi) ovaj moj broj pod kojim je sada smrznut embrij. Znači, sačuvati m jest godinu dana. Jer ispada, u slučaju da FET ne uspije i idemo sve ispočetka i opet dobijemo za zamrznuti da bi trebali platiti. A nije nam to malo novaca pa da se unaprijed dogovorimo je li smrzavanje na godinu dana ili dok se ne iskoristi. Ali nema odgovora. Nadam se da ste pohvatali što sam htjela reći.
    Da sad mi je jasno al nemam ti pojma. Najbolje Bobana ili dr. L pitaj.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LF ja sam svoj prvi postupak platila malo vise eto od 8000 eura. Tu je uracunato: prvi odlazak dole, nocenje i kupnja spermatozoida za 3 puta. Drugi odlazak na postupak ( oba puta avion) 14 nocenja, stimulacija koja je kostala 2000 eura, ivf postupak, zamrzavanje i eto neki lijekovi sto sam kupila dole. Neke sam kod na recept nabavila i tako eto.
    Prije postupka sam kod nas isla privatno na redovni pregled i papu i briseve napravila.
    Sva sreca uspjelo od prve jer mislim da bi me slag stefio

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Nema druge.
    Ja danas dobila mengu. Mislim da ćemo ići odmah u 10 mj. Valjda će embrij preživjeti odmrzavanje.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ako sam dobro shvatila? Donacija spermija je 6500 eura + 850 zamrzavanje embrija + 450 eura FET.
    Ja sam iskreno mislila da je donacija spermija daleko jeftinija od donacije jajnih stanica.
    Po meni 6500 eura i donacija j.s i donacija spermija nekako nema smisla.
    Vodim se po furumu sa Praga.
    Ne znam jel sam ja to dobro sad shvatila.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 03.09.2020. at 18:44

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kad stignem probati cu naci od Lunike post.
    Ona je isla na obostranu donaciju koju je financirao hzzo.

A ovo sam ja shvatila da ide
    J.s su 4500 ( 6 ili 8 komada zaboravila sam) plus ivf postupak koji je oko 1650 eura.
    Spermatozoidi su 3000 eura za 3 puta plus ivf postupak 1650.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

6500 eura platio HZZO. Tu su lijekovi, 3 slamke, anestezija, krv, embriotransfer i pregledi kod njega. I dali 14 injekcija Prolutexa. I tu ću dobiti dio putnih troškova.
    810 eura zamrzavanje i 451 euro FET koji će biti su naši troškovi plus Utrogestan... Plus troškovi prijevoza, pregleda kod nas koji će biti. I terapija nakon FETa vjerojatno.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Što ovo znači tri slamke? Za tri puta? Znači, ne možeš npr. u drugom postupku IVFa mijenjati donora?
    I kako onda drugi IVF? HZZO plati postupak, lijekove...donaciju znači ne? Jer vam je po tome ostalo još slamki.
    A što ako uspije? I ne želite iskoristiti druge dvije slamke?
    Sori, pitam jer mi se frendica odlučuje za to pa ne zna jel bi Prag ili MK u vlastitom trošku.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ne znam što znače 3 slamke. Mislim, oni ne znaju koliko će koja imati jajnih stanica, ali pretpostavljam da misle za 3 puta. Nema mijenjanja donora ta 3 puta. Drugi IVF je znači valjda sve u cijeni osim spermija. Za toliko pretpostavljam umanje cijenu. Bilo bi nelogično da opet naplate donorski materijal ako je on već plaćen. Ali to su moja nekakva logika razmišljanja koja ne moraju biti točna. Ako ne želimo ostale iskoristiti, nemam pojma. Znam da smo dobili nekoliko donira i da se gleda koji donor gdje, da ne ide za nekog isto, pogotovo u istu zemlju, da ne bi došlo da se ljudi susretu a ni ne znaju da su djeca istog donora.
    I mi gledali Češku. Odlučili se ovdje jer HZZO sve plaća. Ali ako ne uspijemo, probat ćemo vjerojatno i tamo.
    Moram primijetiti da su dosta "škrti na riječima" u tim mailovima u zadnje vrijeme. I dr. L i Bistra. Mislim, on odgovori na svaki mail, znam ja da on nema vremena ćaskati sa mnom ali nekada mu isto pitanje moram ponoviti 2x da bi odg na njega. Pitala sam ga moram li nove brisevi donijeti da ih u ovih mjesec dana mogu izvaditi. Iz drugog puta odgovorio da ne trebam. Možda se samo poklopio ludi dan. Ne znam. Iako kažem, nikad se nije dogodilo da ne odgovori. Odgovara i ujutro i popodne, vjerojatno kad uhvati vremena.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LF da za 3 puta. Ako uspije ostatak poklanjas klinici za neka testiranja ili das da se unisti. Papiri se moraju potpisati od obe strane.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 03.09.2020. at 19:43

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sturo odgovaram jer nemam vremena bas sad.
    Da nema mijenjanja donora ovo sto leptirica pise.
    Ja ne znam kako oni uzimaju za vas materijal. Al zbilja ako nekome uspije od prve i ne zeli vise ici a oni su uzeli taj materijal za 3 puta sto s njim?
    I ako nisu uzeli rezervu a netko zeli jos djece i dodje makon 3 godine a donora vise nema u banci, sav materijal se prodao sto onda? To su pitanja na koje trebate dobiti odgovor.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 03.09.2020. at 20:00

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cryos banka je prije bila otvorena da svi mogu gledati donore. Ja sam sebi sama birala, imam potpuno pravo na to. A sada se treba registrirati da se bilo sto vidi. Na svim mogucimi jezicima je napisano i moze se vidjeti gdje je neki materijal koristen, u kojoj zemlji.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Odnosno, danas mi je 7. dan nakon transfera.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Odnosno, danas mi je 7. dan nakon transfera.
    Implantacija?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Implantacija?
    A ne znam, čitala sam da zna biti neko malo krvarenje, a meni je bilo stvarno dosta, iako je sad stalo. Ma kažem, tko će znati više.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Držimo fige da je implantacijsko.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo na srt.br.2 ima post od Lunike.
    Obostrana donacija znaci donacija embrija 6000 eura. E sad koliko embrija nije pisala, zapravo je jako malo informacija dala i nazalost se vise ne javlja.

Sad sam gledala kod sebe da sam 2014-te zamrzavanje platila 650 eura a svaka sljedeca godina je 200.
    FET sam platila 450 eura.

Ocito je zamrzavanje poskupilo. Ivf postupak s punkcijom i anestezijom i transferom je bio 1650 eura.
    Na tom racunu mi je odvojeno anestezija i to je oko 50 eura to sam vec nekome pisala da zna pitati jer moze i bez toga.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 04.09.2020. at 18:20

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cijenu FET-a nisu znači mijenjali. Druga trudnoća ti je iz FET-a?
    Da, zamrzavanje poskupilo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cijenu FET-a nisu znači mijenjali. Druga trudnoća ti je iz FET-a?
    Da, zamrzavanje poskupilo.
    Druga trudnoca je iz drugog blagostimuliranog ivf postupka. Dobila 3 js i 2 embrija. Transfer je opet bio drugi dan. Taj jedan jedini fet mi nije uspio i on je bio znaci izmedju ova dva postupka.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, na kraju mi nije bilo polipa, nego nekakvo zadebljanje endometrija. Dr je uzeo uzorke i sad moram čekati phd nalaz 3-4 tjedna. Kad čitam dijagnozu (hyperplasio endometrii) na otpusnom pismu hvata me muka i povraćanje. Dr. L je rekao obavezno čekati nalaz. Više sam stvarno umorna od svih prepreka.... Prvo sam mislila da se opet moram natezati s dosadnim polipima, a sad moram strepiti i od gorih stvari. Baš sam sva skomirana...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, na kraju mi nije bilo polipa, nego nekakvo zadebljanje endometrija. Dr je uzeo uzorke i sad moram čekati phd nalaz 3-4 tjedna. Kad čitam dijagnozu (hyperplasio endometrii) na otpusnom pismu hvata me muka i povraćanje. Dr. L je rekao obavezno čekati nalaz. Više sam stvarno umorna od svih prepreka.... Prvo sam mislila da se opet moram natezati s dosadnim polipima, a sad moram strepiti i od gorih stvari. Baš sam sva skomirana...
    Branca bas mi je zao da se toliko brines i da se to tako dugo ceka taj nalaz. Najgore je kad odes zbog jedne stvarcice a na kraju te ovo ovako iznenadi kao hladan tus. Ja vjerujem da ce na kraju sve biti u redu. Probaj ti njih zvati za taj nalaz ako imas ikakav broj telefona.
    Mozda to oni tako kazu a bude prije. I sigurno bude prije gotov samo ga treba ocitati i napisati a to je kod nas mudro slovo.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Bas mi je zao,nadam se da ce biti dobar nalaz.Nisam cula tu dijagnozu..jel ti je reko sta to znaci i sta moze nalaz pokazati?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Doktor mi je došao jučer brzo nakon operacije, dok sam još bila malo ošamućena, ali mi se nije činio previše zabrinut... Naravno, koliko se mogu sjetiti. Kad sam vidila otpusno pismo danas me je iznenadila ta dijagnoza. Nadam se da će nalaz pokazati bezazleno zadebljanje, množenje stanica koje nije opasno. Postoje više stadija tih zadebljanja...sve do raka endometrija.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo na srt.br.2 ima post od Lunike.
    Obostrana donacija znaci donacija embrija 6000 eura. E sad koliko embrija nije pisala, zapravo je jako malo informacija dala i nazalost se vise ne javlja.

Sad sam gledala kod sebe da sam 2014-te zamrzavanje platila 650 eura a svaka sljedeca godina je 200.
    FET sam platila 450 eura.

Ocito je zamrzavanje poskupilo. Ivf postupak s punkcijom i anestezijom i transferom je bio 1650 eura.
    Na tom racunu mi je odvojeno anestezija i to je oko 50 eura to sam vec nekome pisala da zna pitati jer moze i bez toga.
    Iskreno, meni nema smisla da spermiji tolko koštaju. Ko jajne stanice.
    Za embrij mi je jasno.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 04.09.2020. at 23:33

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iskreno, meni nema smisla da spermiji tolko koštaju. Ko jajne stanice.
    Za embrij mi je jasno.
    Gle nisam imala bas puno izbora. Belgija i Ukrajina su bezobrazno skupe. Nisu spermatozoidi tako skupi, vec sve ostalo. Spanjolska mi je cijena bila li la mozda u 200 eura. Grcka klinika Embriolab su rekli da me ne rado primaju zbog nalaza. Bit ce da im statistiku ne kvarim.
    Na Cipar mi se fakat nije dalo ici.
    Madjarska je jako losa u ovome i jako losa komunikacija.
    To su neke od Klinika koje sam kontaktirala, mozda je bila jos koja al se ne sjecam sad.

Ma iskreno da ti kazem. Sve je ovo uzas skupo a postao je veliki biznis. Pametne drzave su pametno to i iskoristile i rade donacije a cijena je takva kakva je i oni vrlo dobro znaju da ce im se dolaziti na postupke bez obzira ma cijenu. Parovi, samice koji zele da se ostvare kao roditelji/majke su spremni na sve.

Skupe su i js i embriji. Zasto embriji kostaju 6000 eura? Ja zbilja ne znam. I nemam pojma dal su to preostali embriji od nekog para pa su dozvolili da se pokloni/donira ili su ovi radili ivf postupak s Ukrajinskim js i Danskim materijalom.
    Nekome je to bitno znati a nekome ne.
    Jel znas mozda kako je u Ceskoj, oni imaju donaciju embrija i koliko znam da nije tako uopce skupa?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 05.09.2020. at 00:04

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Doktor mi je došao jučer brzo nakon operacije, dok sam još bila malo ošamućena, ali mi se nije činio previše zabrinut... Naravno, koliko se mogu sjetiti. Kad sam vidila otpusno pismo danas me je iznenadila ta dijagnoza. Nadam se da će nalaz pokazati bezazleno zadebljanje, množenje stanica koje nije opasno. Postoje više stadija tih zadebljanja...sve do raka endometrija.
    Nadam se stvarno da nije ništa. Nek si ti to obavila da možeš mirne glave ići u postupak.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

branca,. nadam se da nije ništa opasno i da si čim prije u postupku.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da, zaboravila sam napisati za Dansku. Stork klinika ili tako nekako, samo ivf je tad kostao oko 2500 eura. Znaci bez materijala, stimulacije, avionske karte, hotela itd.

Finsku, Bugarsku i VB nisam kontaktirala.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

LaraLana, platila bi i deset puta više samo da uspije. Nama je hvala bogu uspjelo, zato mi ne bi bilo žao ničeg. Što ti i nije.
    Žao mi cura kojima me uspije pa eto, ponovno. Sva sreća na tom HZZOu ko može preko njega.
    Mi smo u Turskoj isto puno potrošili ali smo saznali dijagnozu i nije mi nimalo žao bez obzira što nije uspjelo kod njih. Ali je zbog njih uspjelo sada

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LaraLana, platila bi i deset puta više samo da uspije. Nama je hvala bogu uspjelo, zato mi ne bi bilo žao ničeg. Što ti i nije.
    Žao mi cura kojima me uspije pa eto, ponovno. Sva sreća na tom HZZOu ko može preko njega.
    Mi smo u Turskoj isto puno potrošili ali smo saznali dijagnozu i nije mi nimalo žao bez obzira što nije uspjelo kod njih. Ali je zbog njih uspjelo sada
    E tocno tako. Ovo da nisi otkrila vrtili bi se u krug!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Hvala vam na riječima... Malo sam se smirila. Probat cu vidit moze li se taj nalaz kako ubrzati. Sad mi je žao što nisam išla privatno, jer je nalaz onda za tjedan dana. Nas su baš sve te moje i njegove operacije, i postupci financijski iscrpili (kao uostalom većinu nas tu) pa sam odlučila ići u bolnicu jer kao radi se o polipu i tu je phd nalaz čista formalnost. Nekako sam se nadala da ću to obaviti pa mozda sa slijedećom mengom krajem 9.mj ako materijal do tad dođe i biti u postupku.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Senka i rikku kako ste cure? Hocete raditi test ili cekate betu?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala vam na riječima... Malo sam se smirila. Probat cu vidit moze li se taj nalaz kako ubrzati. Sad mi je žao što nisam išla privatno, jer je nalaz onda za tjedan dana. Nas su baš sve te moje i njegove operacije, i postupci financijski iscrpili (kao uostalom većinu nas tu) pa sam odlučila ići u bolnicu jer kao radi se o polipu i tu je phd nalaz čista formalnost. Nekako sam se nadala da ću to obaviti pa mozda sa slijedećom mengom krajem 9.mj ako materijal do tad dođe i biti u postupku.
    Sada se ti oporavi i cekaj nalaz koji ce sigurno biti dobar.Materijal stize krajem 10 mj.Imas vremena da se oporavis i pripremis.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

http://forum.roda.hr/threads/83044-P...EŠKOJ/page137

Evo vam link pa tko zeli nek procita. Ja sam tako shvatila.

Mene sve strah da oni ne zaustave postupke u Mk zbog njihovih brutalnih cijena, zato cure iskoristite sto prije mozete ovo dok placaju. Briga njih jel netko ima 30 godina ili 39 pa vise ne stigne u Prag a u Makedoniji npr.vise ne zele placati.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Sada se ti oporavi i cekaj nalaz koji ce sigurno biti dobar.Materijal stize krajem 10 mj.Imas vremena da se oporavis i pripremis.
    Medo2711, šaljem zagrljaj na ohrabrenju!
    Daj mi reci taj materijal što stiže krajem 10.mj se odnosi samo na jajne stanice? One stižu iz Ukrajine, a naši spermići iz Danske. To dolazi skupa u jednoj narudžbi ili posebno?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo citam Cesku temu.
    Pronatal je imao cijenu za 2 donirana embrija 1500 eura pa 2300 eura za svoje stare pacijente a sada je 3500 eura.

2015-te je bilo manje od 1500 eura.

Tako da ovo u Mk je bolesno skupo al sto je tu je.
    Predpostavljam da i Sistina sigurno ima broj dal 2 ili koliko komada ali sto ako netko zeli zbilja jos djece sto onda ako nema od istog para embrija!?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

LaraLana,ja sam na moru s muzem i prijateljima.Ne kupam se.Samo odmaram i ponekad se nerviram bez veze hahaa.Sinoc smo bili na veceri.Morski plodovi i jos jedan pun tanjir girica.Tako su bile ukusne da sam skoro sve pojela sama.Medjutim samo sto sam sela u auto nagon na povracanje.Mislila sam da cu dusu da ispustim.Sad ne znam da l je neki znak ili je od od toga sto sam puno jela a i put je dosta krivudav

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Pozdrav svima i orijatan vikend.E da nemam vise nekih posebnih simptoma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •