Stranica 41 od 122 PrviPrvi ... 3139404142435191 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 6145

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Evo javio dr. L. protokol.

Počinjem dosta prije same menge s kojom idem u postupak. A vidim da ni vi ostale baš niste imale ovakve protokole.
    Ima li koja što pametno za reći, da li je koja možda ipak imala ovakav protokol, ili znate nekog da je imao?
    Nije ti to ništa čudno, i ja sam počela terapiju prije menge, a onda kad je menga došla, počela ponovo s terapijom (gonali itd.) s 3. danom ciklusa. Znaju oni što rade i sve je napravljeno prema tvojim rezultatima hormona, pregleda itd. Tako da ništa ne brini i vjeruj doktoru Lazarevskom
    Posljednje uređivanje od Rikku : 23.09.2020. at 17:13

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ti to ništa čudno, i ja sam počela terapiju prije menge, a onda kad je menga došla, počela ponovo s terapijom (gonali itd.) s 3. danom ciklusa. Znaju oni što rade i sve je napravljeno prema tvojim rezultatima hormona, pregleda itd. Tako da ništa ne brini i vjeruj doktoru Lazarevskom
    Rikku, jesi i ti pila takve tablete? Ako jesi koje?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Bila u 2 ljekarne i nisam uspila dobiti tablete... Nisu sigurni o kojima se radi. Ne znaju da li smiju biti u kombinaciji sa progesteronom, i sl., ili samo od estradiola. Traže i recept, a moja dr radi tek sutra popodne. A od sutra ih pičinjem piti. Zna li tko od vas da li su to "obične" kontracepcijske tabete kao logest i to? Poslala sam dr. L. mail, ali čisto sumnjam da još radi. Uvijek se nešto zakomplicira..... Pomagajte....

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Mango123 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvalaaa ❤️❤️ prva jutarnja gravignost mini, jedva vidljiva sjena, ponovila isti taj za 3 sata negativan (popila sam brdo tekucine u meduvremenu), i onda opet nakon par sati clearblue-ultrarano otkrivanje, odmah pokazao dvije crte
    Mango,cestitke od ❤❤❤
    Htela sam da pitam ima li neko ovde na sajtu da ide kod drugog doktora sem dr L u Sistini

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Branca, svaka od nas ima razlicitu terapiju a i nismo sve u istom postupku. Vjeruj dr. L jer on itekako zna sta radi. Na mail ce ti uvijek odgovoriti, nije bitno doba dana. A sto se tice terapije probaj zvati ljekarnu Filipovic u Zg, ima broj na netu.. Sretno!!
    Hvalaa Senkaa ❤️ hvala vam svimaa
    Posljednje uređivanje od Mango123 : 23.09.2020. at 17:52

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Krivo sam se izrazila, htjela sam reci i da jesmo sve u istom postupku, da bi terapija bila razlicita najvjerojatnije, ne zamjeri

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mango123, ma naravno, razumila sam sto si htjela reći. Hvala na savjetu.
    U Zadru sam, a kako mi tablete trebaju do sutra, nemoguća misija mi je Zagreb.... I još za peh sutra kroz jutro sam na službenom putu..... Nadam se da će se dr. L javit do tad pa da bar znam koje tablete sve mogu uzeti u obzir. U Zd nisu baš najsusretljiviji i od pomoći u ovakvim stvarima....
    Baš mi se zadnjih dana čini samo da nešto lovim s tim mailovima, da čekam i ništa mi ne ide od ruke..

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Razumijem te, ja bi isto bila sad na iglama. Uvjerena sam da ces sutra imati sve sto ti je potrebno i da ces poceti sa terapijom na vrijeme

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Rikku, jesi i ti pila takve tablete? Ako jesi koje?
    Ja sam morala piti estrofeme i primati injekcije Cetrotide prije menge, ali da, svakom je terapija prilagođena, čini mi se.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo javio dr. L. protokol.
    Danas mi je 1. dan ciklusa i od sutra počinjem s tabletama oralnog kontraceptiva koji sadrži najmanje 30 mcg Etynil estradiol - nemam pojma koje bi to mogle biti, a moja dr. ginekolog ne radi do sutra popodne. Probat ću vidjeti što kažu u ljekarni. Ove tablete bi trebala uzimati do negdje 10. 10.
    Injekcije Treptofema bi trebala početi davati od negdje 06. 10. popodne i ne prekidati. Kontrolu estradiola 15. 10. obaviti i od 16. 10. počinjem s Gonalom.
    Ovo je sve prije sljedeće menge koju bi trebala dobiti oko 20. 10. i s kojom u biti idem u postupak.
    Ful mi je čudan protokol. Do sad sam uvijek počinjala sa stimulacijom oko 2. dana ciklusa (u kojem ću i imati postupak). Stimulacija je tako trajala oko 10ak dana. Sad po ovom ću skoro 2 mjeseca biti hodajuća ljekarna...hehehe
    Počinjem dosta prije same menge s kojom idem u postupak. A vidim da ni vi ostale baš niste imale ovakve protokole.
    Ima li koja što pametno za reći, da li je koja možda ipak imala ovakav protokol, ili znate nekog da je imao?
    Super draga da kreces...Femoston sadrzi to sto trazis...ali provjeri ti sa doktoricom sta je najbolje.Trebali bi bas napisati neke primjere tableta koje uzimati.Odmah bi bilo lakse,nekad su i nasi ginekolozi zbunjeni sta dati.Ali dobro...Sam ti slusaj sta kaze uzimaj sve...sve ce biti to dobro

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam morala piti estrofeme i primati injekcije Cetrotide prije menge, ali da, svakom je terapija prilagođena, čini mi se.
    Ja sam isto tako od 21 dana pocela sve do pukcije..estrofeme i onda ubacili na kraju inekcije..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, hvala vam puno na savjetima, stvarno ste posebne!
    Dr. L mi je odgovorio da mogu biti tablete u kombinaciji estradiola sa nekim drugim hormonom. Samo da sutra popodne riješim recept kod svoje gin. i nađem tablete u ljekarni i mogu početi. Nadam se da onda kreće malo zatišje (bar neko kraće vrijeme) jer me umorio sav ovaj stres. Znam da nije još pravo ni počelo, ali bar da nema panike i nervoze tjedan dana..

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure, hvala vam puno na savjetima, stvarno ste posebne!
    Dr. L mi je odgovorio da mogu biti tablete u kombinaciji estradiola sa nekim drugim hormonom. Samo da sutra popodne riješim recept kod svoje gin. i nađem tablete u ljekarni i mogu početi. Nadam se da onda kreće malo zatišje (bar neko kraće vrijeme) jer me umorio sav ovaj stres. Znam da nije još pravo ni počelo, ali bar da nema panike i nervoze tjedan dana..
    Samo opusteno i korak po korak...sad znas sta trebas uzimati.I u nove pobjede

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Branca, pokusaj u privatnim ljekarnama. Oni puno više izlaze u susrete. Ostavi im kauciju za tablete pa kada ti dr prepiše one ti vrate novce.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kod mene ima 5 ljekarni ali ja uvik.idem kod jedne privatnice. Tako da sam vecinom sve radnice tamo upoznala i uvijek mi izađu u susret.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Čak su mi i fragmin davale bez ikakvog recepta

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Jučer popodne nisam imala sreće ni u državnim ni u privatnim ljekarnama. Sreća mi se ginekologica danas popodne smilovala i poslala recept za Lindynette tablete. Tako da sam prvu popila! Jupiiii
    Koliko sam skužila taj duži protokol ima veze sa estradiolom i ako mi bude ok krećem s Gonalima. Duži protokol se često radi curama kojima prijeti hiperstimulacija. Moj amh je dobar, imam dosta antralnih folikula, ali sa 40 godina mislim da nema ni h od hiperstimulacije, hehe. Makar će mi biti zanimljivo ako ništa, a ja mislila da ću samo čekati novu mengu u 10.mj. Sad ću malo chillati, a onda opet frka kad se bude estradiol mjerio!
    Posljednje uređivanje od branca_i : 24.09.2020. at 18:35

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Juhuuu.. Bravoo, eto ipak si uspjela.. A sad u novee pobjedee!!

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

14dpt 12.4 beta.. Neznam sta da mislim

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga, jesi javila dr. u Skopje? Ne znam što bi ti rekla, nisam nikad imala iskustva s betom iznad 2. Nekako mi se čini da je biokemijska.....ipak je 14.dpt...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mango s obzirom da si 9 dnt imala pozitivan test nekako ocekujem da bi beta trebala biti visa. I ja kao i branca mislim nazalost da je biokemijska. To je ipak danas 17 dan od ovulacije jer su trodnevni embriji u pitanju.
    Nis, sacekaj sto ce ti dr odgovoriti.

P.S. jesi dobro procitala nalaz bete. Mislim svasta se moze dogoditi, nemoj se ljutiti sto te pitam al od stresa i euforije mozemo i krivo vidjeti.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Jesam da, jos nista nije odg.. Za dva dana ponavljam, nadam se da ce se poduplati.. Mozda je bila kasnija implantacija

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jesam da, jos nista nije odg.. Za dva dana ponavljam, nadam se da ce se poduplati.. Mozda je bila kasnija implantacija
    Nadamo se da ce se duplati,ako se dupla onda je trudnoca ako ne nazalost biokemijska...drzim fige

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

LaraLana nazalost jesam. 12.4 IU/L
    mozda ipak nekim cudom to zavrsi dobro.. Ali koliko sam citala..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mango123, javi što kaže dr. , i obavezno kad ponoviš betu. Drzim fige da se ipak čudo desi... U ovim našim "vodama" zaista ima čuda i iznenađenja, tako da ne odustajemo dok god ima nade...

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Sama sam si kriva. Napravila sam 19 testova nisam ni pomislila da se tako nesto moze desiti. Dr je rekao da ponovim sutra betu, da se nekada zna desiti da laboratorijski nalazi nekada ne prepoznaju odmah pravu vrijednost. Nastavljam sa terapijom do sutra. S obzirom da mi je ovo prvi et ikada u ovih 5god, nikad vise mi nece pasti na pamet veseliti se testu. Da ste me pitale prije 7 dana dali znam sta je biokemijska, rekla bi staaa sta je to?! Trebala sam se informirati vise i to je to. 5god IVF-a, nikad nisam dosla do transfera, jednom do punkcije, prazna js. Trebala sam citati puno puno ranije. Osjecam se bas uzasno i grozno da sam si dala takvu nadu i zaletila se i to je to kao ja sam trudna. Jupii. Uffff

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Mango,navijam da je trudnoca❤❤❤

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Nemoj se odmah bedirat! Dobro je da si svjesna situacije i da ona nije bas najsjajnija ali mozda se sve jos moze promijenit! Izvadi ti betu jos jednom pa ces vidit.. Drzim ti fige!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mango123, nemoj biti tako stroga prema sebi. Svi prolazimo svakakve osjećaje u ovim postupcima. Ja sam sklona više onim pesimističnim mislima pa sebe bacim u crnjak i nabijem si paniku više nego sto trebam. Jednostavno sve je to normalno jer prolazimo svakakve situacije, razočaranja i hrpetinu hormona da je nekad baš teško se kontrolirati. Ja znam da sam se baš dosta promijenila sa svim pokušajima i postupcima, mojim i muževim operacijama, da se nekad ne prepoznajem.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mango, drži se. Čekaj nalaz bete. Slažem se, nemoj biti stroga prema sebi. Svi smo mi ljudi i iščekujemo taj test koji nam znači neopisivo puno i normalno je da se veseliš pogotovo ako polaže crtu. Držim fige. Mislimo na tebe.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Hvala vam na rijecima.. Nista od ovog puta. Idemo dalje. Ja vas pratim i javljam se sa novostima

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mango, sve bi mi tako napravile. Prvo što treba napraviti je ponoviti betu.
    Ja sam prvi svoj IVF radila test 6dnt i pala u depru.
    Nažalost, imala sam 4-5 biokemijskih trudnoca gdje bi počelo sa niskim betama, koje bi se čak i duplale i krenule padati.
    Nemoj se obeshrabriti jer i te biokemijske su jedna vrsta "dijagnostike" za tvoje daljnje postupke.
    Trenutno ležim u bolnici i na anamnezi mi stoji da 6 trudnoća, poroda nula. Ja sam mislila da oni ne broje te biokemijske, samo vanmaterničnu. Zato su i digli malo paniku iz predostrožnosti. Čisto zbog svega što sam prošla.
    Što se tiče testova, osobno im ne vjerujem, za te novce bolje platiti betu koja ionako prva reagira.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

LF2 ponovila sam jutros betu, pala je. Od danas prekidam sa terapijom. Zao mi je da si toliko puta to prosla. Dali mozda postoje neke pretrage sa kojima se moze ustanoviti razlog ili kako poboljsati stvari da do toga ne dode? Mozda je glupo pitanje, ali meni je to sasvim novo nesto.. Hvala ti na ohrabrenju, znam da ima uvijek kome je jos i gore nego meni. Nikad nisam pisala ovdje o dijagnozama, operacijama itd da ne gusim temu. S druge strane, znam da je i ta biokemijska uspjeh.. Nije sve tako crno

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Žao mi je stvarno. Ali ako tako mora biti, vjeruj mi, bolje da pada i što prije dođe na nulu. Nema razloga, radila sam sve moguće pretrage od krvnih nalaza, imunoloških, trombofilije do histeroskopije.
    Teško je kod tih idiopatskih neplodnosti jer nemaju uzrok i dijagnozu.
    S druge strane kažu da oko 70% žena su imale biokemijsku trudnoću barem jednom a da nisu znale, tipa kasni menga, i to je to.
    Meni su najčešće govorili da je to neka prirodna selekcija i da se jednostavno kromosomi ne poslože.
    Nažalost, dijagnostički jedna im ne znači ništa. Tek kod tih ponavljajućih biokemijskih počinju tražiti razloge.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mango cure su sve napisale pa da ne ponavljam. LF ti je iz prve ruke evo napisala svoje iskustvo nazalost.
    Zao mi je draga al gledaj to tako da je kad vec nije uspjelo da pravilno pada beta vec da se nedaj boze zakompliciralo s vanmatericnom.
    Cijeli ovaj put nas je velika borba i nemoze se covjek opustiti do kraja jer cijela trudnoca danas je nazalost rizicna a ne samo pocetak.

LF da sve bude u redu i da u miru docekas porod
    Nadam se da nije nis ozbiljno. Koliko brojis jos do kraja?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mango123 zao mi je,glavu gore idemo dalje..
    Kod tebe bila donacija jajnih ili?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    LF da sve bude u redu i da u miru docekas porod
    Nadam se da nije nis ozbiljno. Koliko brojis jos do kraja?
    S 31 tjedan sam se otvorila jedan prst i predostrožnosti radi. Daj bože izdržimo do 34 tjedna i bit će super. Još više izdržimo, još bolje.
    Bit će sve u redu. Malo sam bila predobro

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    S 31 tjedan sam se otvorila jedan prst i predostrožnosti radi. Daj bože izdržimo do 34 tjedna i bit će super. Još više izdržimo, još bolje.
    Bit će sve u redu. Malo sam bila predobro
    Neka si ti tu kod njih i bit ce sve kak treba. Nego sto vec ce te izdrzati sigurno i do termina, mislim da udjete po tjednima u termin.
    Tocno znam sto je ta hospitalizacija. Ja sam imala problem da mi je se cerviks iznenada skratio na pola trudnoce tocno od pregleda do pregleda pa sam na kraju lijepo rodila u 39-om tt.
    Bit ce to sve dobro

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zapravo, smotana sam. S 30 tjedana sam se otvorila. Sad sam 31 i pol.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Dada kod mene donacija js. Idemo daljee ai drzim nam fige svimaaa...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

LF2, drzi se, bit ce sve ok, mora, nakon tolike borbe. Jedva čekamo da nam javiš kako nema boljeg osjećaja nego drzati to malo čudo u svojim rukama!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala ti.
    Točno to, nakon svega što smo prošli...samo pozitivno ♥️ i bit će sve ok.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 27.09.2020. at 15:44

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala ti.
    Točno to, nakon svega što smo prošli...samo pozitivno ♥️ i bit će sve ok.
    Neka sve prode kako treba i cuvaj se..na nama uskoro sretno na bilo.Cekamo poziv❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Medo, imaš smrznute?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo, imaš smrznute?
    Ne,ja idem prvi put.Cekam da me zovu kad stignu jajne stanice.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jao...bože što sam ja smotana. Stvarno oprosti. Sve vas imam na pameti, al se ovih dva tjedna skroz pogubila.
    Mango, imaš smrznute?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jao...bože što sam ja smotana. Stvarno oprosti. Sve vas imam na pameti, al se ovih dva tjedna skroz pogubila.
    Mango, imaš smrznute?
    Sve ok,,hahaha.Ko ce vise sve pamtiti..samo cemo pamtiti plusice

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Bit će ok. Na kraju ću se i ja poroditi u terminu.
    Samo pozitiva♥️
    Posljednje uređivanje od LF2 : 27.09.2020. at 23:01

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Eto mene.. Nasli smo uzrok.. Zoster!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Eto mene.. Nasli smo uzrok.. Zoster!
    Mozes nam malo pojasniti i sta je to?