Stranica 54 od 122 PrviPrvi ... 444525354555664104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure javili mi rezultat,imao 7 jajnih od njih samo 4 prezivjele.Tako da nema bas neki rezultat po meni...nisam bas zadovoljna. Ali stq je tu je.Nadam se da ce ove dve biti dovoljne...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure javili mi rezultat,imao 7 jajnih od njih samo 4 prezivjele.Tako da nema bas neki rezultat po meni...nisam bas zadovoljna. Ali stq je tu je.Nadam se da ce ove dve biti dovoljne...
    Evo ovdje je Medo napisala. Vedre ja sam shvatila da je 7 js i 4 su prezivjele odmrzavanje. Kasnije sam jos jednom pitala tamo pa je Medo potvrdila.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Medo2711, i da je jedno pa vrijedno

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Medo2711 samo optimistično dalje, prezivjet će sve 4! Vidjet ceš!

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Medo2711 nemoj biti nezadovoljna,ove ce sve prezivjeti❤ glavu gore

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure..❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice82, poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo2711,
    Ima kakvih novosti? Sutra ET?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Cure, stigla je beba ♥️ najljepši mix na svijetu.
    Dobro smo i ona i ja ♥️
    Još uvijek ne mogu vjerovati, a opet s druge strane ko da ju poznam 10 godina ♥️
    Vama želim da što prije iskusite isto♥️

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro smo i ona i ja ♥️
    Još uvijek ne mogu vjerovati, a opet s druge strane ko da ju poznam 10 godina ♥️
    Ajme kako mi je dragoooo!!!! Čestitam!!! Uzivaj u bebici!!!! Predivnoooo

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Dobro smo i ona i ja ♥️
    Prekrasno! Čestitam od srca i svako dobro želim!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dobro smo i ona i ja ♥️
    Aaaaaaaaa kakva divna vijest
    Draga cestitam ti od sveg srca. Jako mi je poznat taj osjecaj....upravo to sto pises

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Dobro smo i ona i ja ♥️
    Čestitke od ❤❤❤

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Dobro smo i ona i ja ♥️
    Cestitam od srca..zelim tebi i bebi brzi oporavak
    Leptirica nema nista,nadam se samo dobrom.I da su barem dva prezivjela.Sutra je et u 10:45.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Dobro smo i ona i ja ♥️
    Ceeestitam ti od❤❤,uzivaj u bebici i neka vas uvijek prati Bozji Blagoslov

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Pozdrav cure, ne pišem često, ne želim zatrpavati forum, ali pratim vas redovito, nadam se skupa s vama i držim vam svima fige da sve krene u najboljem mogućem smjeru.
    Neizmjerno mi je žao za sve vas kojima ovaj put nije bio uspješan, mislim na vas i držim fige za dalje.

LF2 čestitam na bebici, najljepše moguće vijesti. Sada uživajte jedna s drugom

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

LF2,
    iskrene čestitke!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Prekrasna vijest. Uživaj u majčinstvu.

Medo2711, bit će sve ok. Čekaju te bebice. to uveli neke nove letove u 10.45? Ako čuješ kakvu novo info za stanje dolje, javi.
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 22.11.2020. at 22:32

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iva83 kad su tebi rekli da vadis betu s obzirom da su blastociste u pitanju?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala vam cure ♥️

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Iva83 kad su tebi rekli da vadis betu s obzirom da su blastociste u pitanju?
    Rekli su nakon dva tjedna..dani su ko vjecnost

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Rekli su nakon dva tjedna..dani su ko vjecnost
    Uh dugo...predugo. ne znam cemu toliko cekanje kod blastocista. Mozes slobodno vaditi betu na 10 dan od transfera, to je ako racunamo 15 dan od ovulacije i beta bude vec ihoohoo lijepo visoka preko 100...pa rekla bi i vise. Tebi je danas 6 dan vec. Ako je doslo do implantacije to je se vec fino ugnjezdilo.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, evo sto je izašlo na netu nakon sastanka mak. ministra zdravstva i direktora privatnih klinika: "Zajedno smo se dogovorili da to bude bolnica Mala Bogorodica - stara bolnica u Sistini u koju se može smjestiti 100 pacijenata. Sve privatne bolnice će ih u potpunosti opremiti uz njihov zajednički dogovor. Odatle će biti osigurano osoblje i materijali." "Za sve to odgovarajuću naknadu prema postojećim zakonima platit će država", naglasio je Filipce i dodao da će dodatnih kapaciteta od 100 kreveta biti na raspolaganju negdje krajem tjedna."

Ta stara bolnica je u sklopu Sistine?
    Posljednje uređivanje od branca_i : 23.11.2020. at 07:36

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

LF2 cestitam
    Branca, nadam se da ne..

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    LF2,
    iskrene čestitke!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Prekrasna vijest. Uživaj u majčinstvu.

Medo2711, bit će sve ok. Čekaju te bebice. to uveli neke nove letove u 10.45? Ako čuješ kakvu novo info za stanje dolje, javi.
    Hvala,mi smo sa autom.Tako sam tamo dobila termin da dodem.Naravno javljam..ako nesto saznam.Ali kao sta ja vidim nema panike tu,imaju manje nego mi oboljele i svi nose maske vani i unutra.Nema guzva u bolnicama sto sam vidjela...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo oni imaju i manje stanovnika vec Hr...i to za duplo cini mi se.
    Sretno danas i pitaj ih i za embrije i za ovu situaciju.

Branca mozda je to Mala Bogorodica Sistina stara bolnica gdje su prije bili na drugoj lokaciji. Kad su preselili i kupili ih Turci zovu se Acibadem Sistina.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Uh dugo...predugo. ne znam cemu toliko cekanje kod blastocista. Mozes slobodno vaditi betu na 10 dan od transfera, to je ako racunamo 15 dan od ovulacije i beta bude vec ihoohoo lijepo visoka preko 100...pa rekla bi i vise. Tebi je danas 6 dan vec. Ako je doslo do implantacije to je se vec fino ugnjezdilo.
    Neznam cemu tako dugo,al su mi tako napisali,a i naglasili nakon dva tjedna ne prije ,da koristim sve te lijekove i onda beta,nadam se pozitivnom ishodu

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Uh rogove bi dobila. Isla na prvi uzv vec 21 dnt a cini mi se da i oni znaju reci da se ode ranije na uzv da se vidi dal je pravilna gv i dal se implantiralo na pravo mjesto.

Ovo su farmaceutski trikovi i deal a dr i klinikama da se sto vise lijekova proda pa jos po mogucnosti da se kupi za 14 dana kod njih u ljekarni kao i onal impryl sto forsiraju pa sto dulje da se ceka na betu.
    Nazalost 7 postupaka imam iza sebe i svi ti lijekovi nisu bonboni, znam o cemu pricam.

Sto se tice njihove situacije dole, nose oni maske i vani i pridzavaju se toga ali problem su okupljanja po zatvorenim prostorima bilo gdje. Dal obiteljska ili po kaficima i itd i nikako to ljudi da prihvate.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma inače svi ti vitamini kod nas su skupi. Već godinama narucujem van Hr. Imaju i veće doze, što kod nas ne možeš naći. A još bude i neki kod za popust tako da stvarno uštediš novaca.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Medo2711, kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure vratila se u hrvatsku.Dva su mi vratili,dva smrznuli.Rekli su mi da od muza losa sperma bila.Cudno mi to,kad on ima nalaz i savrsen je.Da su se kao namucili oko "mojih stanica".Sad neznam sta bi rekla.Dolje se sve normalno odvija,tako da se nemorate bojati da necete moci u postupke...Sad cekamo rezultate

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

[QUOTE=Medo2711;3187655]Cure vratila se u hrvatsku.Dva su mi vratili,dva smrznuli.Rekli su mi da od muza losa sperma bila.Cudno mi to,kad on ima nalaz i savrsen je.Da su se kao namucili oko "mojih stanica".Sad neznam sta bi rekla.Dolje se sve normalno odvija,tako da se nemorate bojati da necete moci u postupke...Sad cekamo rezultate
    Ma nek si ti sve rijesila i nek je sve proslo u redu,drzim fige

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Medo2711, super da si već doma. Drzim fige da bude sve dobro. Znaš i sama da nema garancije ni sa super stanicama i spermijima. Samo misli pozitivno, uz tebe smo!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure na lijepim rijecima..Sad cu uzivati sa svojim bebicama

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Hvala cure na lijepim rijecima..Sad cu uzivati sa svojim bebicama
    Srecno Medo❤❤❤

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medooo, držimo fige da je to to!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
    To je bio FET? Ako je, prirodni ili sa štopericom? Oprosti ako si pisala.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Medo, drago mi je da ste stigli kući. Iako smo mi ovaj put teška srca napustili Makedoniju. Stvarno nam je bilo lipo. Sad imaš na čuvanju te dvije mrvice i to je najvažnije. Ja nekako cili dan mislim na to šta si napisala vezano za muževu spermu. Kažes da mu je sgram inače uredan pa mi nije jasno sada ta njihova priča da nije uredu??? Mislim....kako čovik od uredne sperme odjednom moze doci da mu nije uredu i da se jedva zbog tog uspilo.oploditi. Eto, stvarno mi nije jasno. Sorry, ali morala san to prokomentirat.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja se u ovaj dio ne razumijem dal nekome moze da se tako pogorsa nalaz. Ako ima neka iskusna cura neka kaze.
    Medo kad ti je zadnji put muz dao uzorak, mislim prije sad ovog postupka? Jeste kod njih dole na konzultacijama kad ste bili?
    Ja sam zamjetila da si napisala 7 jajnih stanica, 4 prezivjele, kako sad 7?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 24.11.2020. at 23:52

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure na podrskama.Evo i ja sam cijelim putem do Zagreba razmisljala kako to da je losa i zasto.Mi smo bili i tu u postupcima i svi su rekli da ima super nalaz i spermu.Jos kad su ovi iz mk gledali rekli su da je sve u redu i da nemoramo ponoviti nalaz.Neznam sta bi vam rekla osim sok dozivjela u sali kad mi Boban reko.Moforgrafija je bila koma koma.
    LanaLara neznam sta bi ti rekla,dobila 7 samo.On meni reko na kozultacija da min dobivam 8 i 9.Ali necu se vise sa tim optericivati.Ali nisu u redu da naplacuju isto i uzimaju novce od hzzo na takav nacin.
    Leptirica ja sam isla na donaciju jajnih stanica,bilo et sada.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Medo, ti i jesi dobila 8 zamrznutih jajnih stanica. U paketu ih bude 8. Nakon odmrzavanja ne opstanu sve. I za to nema pravila. Nikada se ne zna koliko će ih preživit odmrzavanje. Da te to ne buni. Nakon toga sljedi oplođivanje. Iz svega što si napisala, ja sam skuzila ovako: dobila si paket od 8 js, nakon odmrzavanja preživilo ih je 7 i kada se tih 7 oplodilo dobila si 4 embrija od kojih su ti 2 vraćena a 2 zamrznuta. Jesi dobila otpusno pismo? To ti sve piše na tome listu.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo ovdje je Medo napisala. Vedre ja sam shvatila da je 7 js i 4 su prezivjele odmrzavanje. Kasnije sam jos jednom pitala tamo pa je Medo potvrdila.
    Da,od 7 samo 4 prezivjele.Pise tako i u opusnom pismu.Nisam dobila 8,nigdje to nije zavedeno.Sada ko je tu lud vise neznam..Za svaku stanicu pisu nekakve kratice.Neznam jer se tko kuzi u to ili da malo po googlam sta znace?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da,od 7 samo 4 prezivjele.Pise tako i u opusnom pismu.Nisam dobila 8,nigdje to nije zavedeno.Sada ko je tu lud vise neznam..Za svaku stanicu pisu nekakve kratice.Neznam jer se tko kuzi u to ili da malo po googlam sta znace?
    Za jajnu stanicu ili za zametke (embrije) koje su dobili nakon oplodnje?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

I sve 4 su se oplodile,2 vratili a 2 smrznuli.Za ove 4 su se namucili.Tako kaze Boban,radili na njima 4 sata.Zbog lose morfologije...Zato kazem da sam razocarana rezultatom.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jel nam se Rikku kako javila?
    Medo, kako se osjećaš? Iva, ti?

Medo, a kako su ti ovulacija "namještali"? Pila si nešto ili si dobila štopericu? Nisam shvatila, koliko ste dana bili u Makedoniji? Samo to u ponedjeljak i nazad? Kakvo je tamo stanje? Napisala si da rade. Jesu spominjali kakvo zatvaranje?
    Ajmee, koliko sam ja pitanja napisala.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ja sam super,nikakve simtome nemam.Tu i tamo pikne lijevi jajnik i to.Ja idem normalno na posao i normalno se ponasam.Samo ne hodam dugo i ne dizem nista tesko.Dolje je normalno stanje,sve radi normalno.Nema rijeci za zatvaranje nicega.Po vijestima nije toliko panika ko kod nas i ne spominje se po cijele dane covid covid.Ja mislim nemorate se bojati sve ce raditi normalno ko i do sada.Ne,meni su pratili samo uzv endometriju,i 14 dan sam bila dolje.Muzu uzeli uzorak i 3 dan vracali.Bili smo dolje 3 noci,jer smo putovali po noci i ujutro u 7 bili na uzv i davanju uzorka.Sad sam ja podugo napisala svasta

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Za jajnu stanicu ili za zametke (embrije) koje su dobili nakon oplodnje?
    Ima oznake za oplodenje neke i oznake za embrio..bas googlam oznake nista pametno nasla.Ocito koja kvaliteta i to...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Oplodđena jajna stanica je zigota.
    Zigota se dijeli i stvara embrij (zametek).
    Koji dan si imala transfer embrija? Možeš ovdje napisati oznake - brojke i slova koja su na otpusnom pismu napisana za embrije?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Oplodđena jajna stanica je zigota.
    Zigota se dijeli i stvara embrij (zametek).
    Koji dan si imala transfer embrija? Možeš ovdje napisati oznake - brojke i slova koja su na otpusnom pismu napisana za embrije?
    3 dan.-C8G1,C8G2,C7G2,C7G1

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo ovo ti znaci da su embriji na 3 dan 8-stanicni i 7 -stanicni. Po dva. Ove oznake G1 i G2 je meni Boban rekao tocno sto je al sam ti ja to zaboravila. Ako nije nesto povezano s fragmentacijama pa su to ocjene. Al nemoj me sto posto uzeti za rijec.
    Ovo za stanice sam sto posto sigurna.
    I kod mene je tako pisalo samo na drugi dan 4CG1 i 5CG2.

Datum pristupanja
    Dec 2017

Početno

Medo ovo ti znaci da su embriji na 3 dan 8-stanicni i 7 -stanicni. Po dva. Ove oznake G1 i G2 je meni Boban rekao tocno sto je al sam ti ja to zaboravila. Ako nije nesto povezano s fragmentacijama pa su to ocjene. Al nemoj me sto posto uzeti za rijec.
    Ovo za stanice sam sto posto sigurna.
    I kod mene je tako pisalo samo na drugi dan 4CG1 i 5CG2.
    G oznacava kvalitetu gdje je G1 najbolja kvaliteta.
    PN je oznaka za pronukelus, oplodjenu js. Valjana oplodjena js mora imati 2 pronukleusa (2PN) - jedan od js., drugi od spermija. Stanice koje imaju bilokju drugu brojku ispred PN nisu valjane. Dakle, 0PN, 3PN su nevaljale.
    Posljednje uređivanje od Bilbo-mali : 20.12.2020. at 22:50

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Zdravo, G je kvalitet (G1-najbolji), C-br celija. Pozz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove