Stranica 55 od 122 PrviPrvi ... 545535455565765105 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj spiritus prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo, G je kvalitet (G1-najbolji), C-br celija. Pozz
    Da da to smo vec napisali gore. Da su 8-stanicni i 7-stanicni ili celijski svejedno.
    Dobro sam onda upamtila sto je Boban rekao da je G povezano s fregmentacijom embrija odnosno kvalitetom.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    3 dan.-C8G1,C8G2,C7G2,C7G1
    Za oplodnju pise:2PN-4,3PN-1,0PN-2

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo, ja sad gledam tvoje i razmišljam.
    Mislim da ovo 2PN-4 znači ( 2. dan su se oplodile 4 stanice) ali nisam sigurna. Ali onda ne znam što bi ostalo značilo. Možda lupam gluposti. Nemam pojma. Ima netko da zna što znač te brojke i slova?
    A ovo G1, G2 ne znam što znači. Možda neke faze u razvoju? Morala bi ići posjetiti Google malo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovo ne znam, kod mene to za oplodnju nije pisalo.

Datum pristupanja
    Dec 2017

Početno

2PN su valjane oplodjene jajne stanice. To znaci 2 Pro Nukleusa.
    Ako je 0 ili bilo koji drugi broj nevaljale su.
    Dakle, imate 4 jajne stanice sa 2PN tj koje su valjale.
    C je brojbstanica
    G je kvaliteta gdje je G1 najbolja kvaliteta.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

[QUOTE=leptirica82;3188114]Jel nam se Rikku kako javila?
    Medo, kako se osjećaš? Iva, ti?

Medo, a kako su ti ovulacija "namještali"? Pila si nešto ili si dobila štopericu? Nisam shvatila, koliko ste dana bili u Makedoniji? Samo to u ponedjeljak i nazad? Kakvo je tamo stanje? Napisala si da rade. Jesu spominjali kakvo zatvaranje?
    Ajmee, koliko sam ja pitanja napisala. [/QUOTE
    Ja sam danas malo u panici,danas je deveti dan od transfera i par puta na papiru ostala mi je skroz roza krv i poslije toga nema nista,blagi grcevi i stezanje u ravnini pupka i
    javila sam se dr.L posto je rekao da mu se javi bilo kakva promjena,rekao je da nastavim sa terapijom dva dana i da odem vadit betu,a posto je subota ici cu sutra pa sto bude

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Iva sretno sutra i javi nam dobru vijest..mozda je to implatacijska krv.Drzim fige

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala i ja se nadam da je implatancijska krv,hvala ti <3 javim se svakako

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Iva,
    navijamo za tebe!!!

Što tebi piše kod embrija, koje brojke i slova?
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 26.11.2020. at 22:21

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

PN-Scoring
    Shortly before the fusion of the maternal and paternal chromosomes (pronucleus stadium/PN) the distribution pattern of the nucleoli (precursor bodies) can be determined through an expensive digitalised, image-generating method. The nucleoli are concentrations of the genetic material in the pronucleus stage. The distribution pattern of these nucleoli allows inferences on the future embryo’s development potential. By selecting the fertilised eggs with optimum distribution pattern it is possible to choose the cells with the best prognosis.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

PN-Scoring
    Shortly before the fusion of the maternal and paternal chromosomes (pronucleus stadium/PN) the distribution pattern of the nucleoli (precursor bodies) can be determined through an expensive digitalised, image-generating method. The nucleoli are concentrations of the genetic material in the pronucleus stage. The distribution pattern of these nucleoli allows inferences on the future embryo’s development potential. By selecting the fertilised eggs with optimum distribution pattern it is possible to choose the cells with the best prognosis.

Možda je to to?
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 26.11.2020. at 22:31

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    PN-Scoring

Možda je to to?
    Mozda,tu ima puno strucnih naziva.Tako da bas i ne razumijem sve.Ali kad sam googla nije mi bas nista posebno izbacivalo.To su ocito oznake da su genetsko pravilne.Kako sam ja skuzila..kad oni nista ne objasnjavaju dolje.Samo kazu odlicno je sve.hahaha :-@

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iva sretno sutra! Aaaa i makodonci popustaju, ipak se moze beta ranije vaditi :/
    Ne bi rekla da je implantacijsko jer kod blastociste je implantacija ako je doslo do nje davno zavrsila.
    Ovo moze biti ili od neke zilice ili nesto drugo.
    Cesto se dogadja u ranoj fazi trudnoce i nezna se koji je razlog.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala cure ,popustaju jer postoji nesto,jer da se to nije desilo,cekanje dva tjedna,dani kao vjecnost.. Kod mene kod embrija pise C6G3

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Koliko bi trebala beta pokazati ako je sve ok?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

http://forum.roda.hr/threads/54020-j...lije-transfera

Evo iva pa malo procitaj o betama.

Ovo sto ti pise C6G3 jel pise uz to i koji dan?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo ne znam, kod mene to za oplodnju nije pisalo.
    Hvala na objasnjenju...sta god znacilo neka se prime jucer pikao lijevi jajnik dosta i pritisak neki sad jel dobar znak ili ne.Vidjet cemo,danas mi 5.dan od et.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

http://forum.roda.hr/threads/54020-j...lije-transfera

Evo iva pa malo procitaj o betama.

Ovo sto ti pise C6G3 jel pise uz to i koji dan?
    Uz to nepise vise nista..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iva kad ce ti biti nalaz bete?

Kako je danas? Ima sukrvice?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 27.11.2020. at 13:07

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Beta je 31,89, nema sukrvice,malo smedjega ima,u pon opet idem vadit betu pa cemo znati onda vise

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta je 31,89, nema sukrvice,malo smedjega ima,u pon opet idem vadit betu pa cemo znati onda vise
    Iva nadajmo se najboljem i drzim ti fige. Realno i iskreno za 10 dnt za blastociste je to ipak niza beta. Ali koliko sam tu dugo na forumu tako sam se i nagledala svakakvih beta pa i onih kod kojih je bila super visoka i pravilno se duplala i na kraju nazalost nema trudnoce. Zivi primjer je ovdje Rikku nedavno. A ima i onih kojima se nije pravilno duplala pa opet na kraju sve ok.
    Hocu ti reci da budes spremna na sve.
    Ja ti zelim da bude sve ok

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Drzim fige da se podupla..mislim za 9 dc.je po meni ok beta.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Bok curke, evo da javim novosti. U petak putujem i u ponedjeljak je transfer i vracam se nazad. Drzite palceve da sve bude ok do tada, tamo i nazad

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke, evo da javim novosti. U petak putujem i u ponedjeljak je transfer i vracam se nazad. Drzite palceve da sve bude ok do tada, tamo i nazad
    Odlicne vijesti,drzim palceve

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bambina sretno sutra. Javi nam kako je prošlo i ako ima kakvih novosti dolje u Mk.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Vedre - putujem u petak, tako da je transfer iduci ponedjeljak

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bambina mislila sam da si ovaj petak otišla. Malo sam pobucala dane a i datume. Sorry

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Spiritus pozdrav i tebi. Tvoje poruke kasnje budu prikazane jer cekaju na odobrenje pošto si novi član. Nakon 10 poruka moci ćeš primati i slati privatne poruke i sve tvoje poruke ce biti odmah vidljive.Jesi i ti u postupku donacije? Da li si ti iz Makedonije?

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    Spiritus pozdrav i tebi. Tvoje poruke kasnje budu prikazane jer cekaju na odobrenje pošto si novi član. Nakon 10 poruka moci ćeš primati i slati privatne poruke i sve tvoje poruke ce biti odmah vidljive.Jesi i ti u postupku donacije? Da li si ti iz Makedonije?
    Da ja sam iz Skoplja i interesuje me kakva je uspesnost smrznute j.celije u odnosu na sveze j.celije za da bi donela odluku sta dalje(meni FZO ne pokriva nisto). Vi pisete iskustva sa smrznute u Sistinu. Pitajte ako vas nesto interesuje za ,,ovde". Pozz

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Iva.....cekamo s tobom betu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo kako si?
    Kad je beta?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Iva83, što je bilo s betom? Nadam se da je sve ok.

Cure, sto se ovo događa sa granicama!?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo kako si?
    Kad je beta?
    Hvala na pitanju dobro sam.Sutra ili cetvrtak cu raditi.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Cure nazalost beta je pala ispod pet

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iva zao mi je
    Znaci na 13 dnt je beta vec ispod 5.

Evo zasto sam da se bete vade ranije. Iva ti sad da si vadila betu na 14 dnt kako su oni na pocetku bili rekli to bi bila cista 0. Ne bi uopce znala da si imala biokemijsku trudnocu sto je vrlo bitno!
    Nije isto kad netko vrti postupke i ima negativnu betu ili kad ima biokemijsku.
    Gle tebi je prvi postupak i odmah biokemijska, to je dobar znak. Treba naci uzrok ili pokusati s drugom terapijom nakon transfera recimo, mozda, bubam sad.

Pitaj za svoje embrije kad budes isla na FET preostalih jer ovo sto si napisala da pise C6G3 nevjerujem da moze biti blastocista, mozda je neka greska ili je to bio embrij na treci dan. Imas pravo to znati

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Zao mi je jako..neznam sta biti pametno rekla.Osim digni glavu idemo dalje.Saljem zagrljaj

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Iva83❤❤❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Iva83, žao mi je... Drzi se, i brzo smisli plan za dalje... Mene to izvuče uvijek. I upravo to sto je rekla LaraLana, biokemijska za 1.put je dobar znak!

Cure, potrebna nam je pothitno neka veeelika beta, ovo je totalno bedirajuće...

Medo2711, drzim fige da nam razbiješ ovaj preloš niz!!! Sretno s betom!

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hm...meni je 14dt bila 2,5... Što se to događa?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala vam cure na podrsci i na svim ovim informacijama,koje su za mene koja sam prvi put u postupku nepoznanica i u svoj toj zbrci trudim se sve pohvatati..Tesko je,al necu odustat,da me jedan neuspjeh baci na dno..Medo tebi zelim svu srecu ❤

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Iva, znam da je teško..glavu gore i samo pozitivno!

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Iva, znam da je teško..glavu gore i samo pozitivno!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Iva, stvarno mi je žao. Pogotovo sam slaba na te biokemijske jer sam ih imala 4-5. Isto tako bi ranije vadila betu i pratila. Moje su se čak i pravilno duplale i krenule padati.
    Onda moliš boga da dođe što prije na nulu, a dva dana prije molila da se dupla. Ma jojjjjj...kad se samo sjetim.
    I uvijek sam išla logikom da brzo ostanem trudna ali ne znam zašto ne mogu zadržati, tako smo i krenuli u istraživanja. Prvo da možda vidiš te trombofilije? I da te stavi na Clexane za početak.
    Moraš znati da jedna biokemijska doktorima nije indikacija za slanje u daljnje pretrage. Smatra se da 70% žena doživi to jednom da ni ne zna. Neka greška u kromosomima pri spajanju.
    Kod ponavljajućih biokemijskih te šalju na pretrage. Ali ti samo budi ustrajna, glavu gore i držim svima fige da vam FETovi uspiju jer ova godina je stresna svima bila, i vama i njima u klinici....
    Osim meni

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala vam cure na podrsci i na svim ovim informacijama,koje su za mene koja sam prvi put u postupku nepoznanica i u svoj toj zbrci trudim se sve pohvatati..Tesko je,al necu odustat,da me jedan neuspjeh baci na dno..Medo tebi zelim svu srecu ❤
    Ma joj, draga moja, ni sama ne znaš koju snagu nosiš u sebi.
    Nismo ni neke od nas znale, onda staneš pred zid. Pa pred drugi...onda kreneš probijati glavom te zidove da nisi ni svjestan.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 01.12.2020. at 23:10

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Valjda tek tada covijek shvati koliko je jak,kad se nadju sve te prepreke pred njim,bit cu ustrajna u to nema sumnje ❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Nemozes ni posustat i da hoces jer svi smo ovdje da pruzimo podrsku jedna drugoj i to je sto te gura naprijed,jer tko sa strane gleda i neprolazi sve te muke da bi dosao do bebice to nerazumije i sva ta pokusavanja smatra gubljenjem vremena..i usprkos bas takvima samo se nasmijem i kazem ja cu roditi pa makar imala 45

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Pozdrav svima☺️
    Nova sam u grupi, jako nervozna i pomalo uplasena od svih informacija..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj MMANA prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima☺️
    Nova sam u grupi, jako nervozna i pomalo uplasena od svih informacija..
    Pozdrav, kad budes imala 10 postova onda ce ti objave biti odmah vidljive a ovako treba vremens dok osoblje foruma procita i pusti.
    Napisi jos nesto o sebi. U kojoj si fazi.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo cure moje vijesti
    8 dnt 29 beta
    9 dnt pozitivan test
    10 dnt 122 beta i pozitivni test
    Svima curama zelim puno srece dalje i slusaj te svoje tijelo.Tako je kod mene bilo.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Evo cure moje vijesti
    8 dnt 29 beta
    9 dnt pozitivan test
    10 dnt 122 beta i pozitivni test
    Svima curama zelim puno srece dalje i slusaj te svoje tijelo.Tako je kod mene bilo.
    Čestitke od i neka je sretno do kraja! Divno je vidjeti napokon pozitivan rezultat, daje nadu nama koje idemo opet!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •