Stranica 57 od 122 PrviPrvi ... 747555657585967107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    I da dodam meni je bila prepisana samo jedna tableta na dan i pila sam je u isto vreme
    Meni je isto dr rekao jednu dnevno 21 dan, samo me malo zbunilo te boje.. Malo me prepalo što me moja dr poslala na uzv dojki i krv prije početka terapije...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, kad planirate novi postupak?

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

ja planiram iza nove godine, ako bude sve po planu. S obzirom da ja idem na donaciju js nema razloga za čekanje, samo me malo ova korona usporila
    Posljednje uređivanje od domaćica : 05.12.2020. at 15:41

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    ja planiram iza nove godine, ako bude sve po planu. S obzirom da ja idem na donaciju js nema razloga za čekanje, samo me malo ova korona usporila
    I mi isto planiramo krajem januara da opet pokusamo sa doniranom jajnom celijom

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Sorry Branca valjda smo istovremeno pisale..
    Ja sam se čula s dr L. vezano za terapiju, ništa mi nije rekao za godišnji... Makar koliko on govori...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ja sam mislila sad oko božića.... Iskreno strah me čekati puno, što da mi se polipi opet vrate, što zbog godina.... A opet ne bi htjela ni forsirati... Ja idem na fet u prirodnom. Jeli znate kad idu na go dr. L i Boban, i da li uopće idu?
    Posljednje uređivanje od branca_i : 05.12.2020. at 16:03

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Oprosti Senka, ali nisam zapratila tvoje dosadašnje postupke, pa ako ti nije problem da mi ukratko kažeš...?

Branca kako ti planiraš?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti Senka, ali nisam zapratila tvoje dosadašnje postupke, pa ako ti nije problem da mi ukratko kažeš...?

Branca kako ti planiraš?
    Aprila 2019.inseminacija nista onda jula iste godine hteli da pokusamo sa mojim jajnim celijama ali na mene terapija uopste nije delovala.Potom smo februara 2020.pokusali sa doniranom jc i dobili 3 embriona.2 su vracena ali nista.Potom avgusta opet i beta mi na 14.dan transfera bila 10.I onda je doktor video miom od 7mm za koji smatra da je uzrok neuspesnih transfera.Operisala sam se septembra i sad planiramo krajem janura opet.To je ukratko.Ako te sta god interesuje samo pitaj❤❤❤

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Senka pisat ću ti privat poruku da ne zatrpavamo tu...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Medo,kako si,jel sve u redu?

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    Spiritus pozdrav i tebi. Tvoje poruke kasnje budu prikazane jer cekaju na odobrenje pošto si novi član. Nakon 10 poruka moci ćeš primati i slati privatne poruke i sve tvoje poruke ce biti odmah vidljive.Jesi i ti u postupku donacije? Da li si ti iz Makedonije?
    Da ja sam iz Skoplje. Interesuje me uspesnost smrznute j.celije u odnosu na sveze j.celije i tako sam nasla ovaj forum. Meni FZO ne pokriva vise postupke. Pozz i slobodno pisite sta vas interesuje vezano za Sistina I postupke kod nas.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Medo,kako si,jel sve u redu?
    Draga ja zavrsila na hitnoj,krvarenje.Niko nezna sta je,mozda menga,mozda se maternica rasteze.Ugl na uzv se nista ne vidi osim na lijevom jajniku endomeriji 16.7 a sad...Danas opet vadila betu da vidimo jer raste ili pada..malo se smirilo danas,ali krv ide.Samo problemi ugl..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ja zavrsila na hitnoj,krvarenje.Niko nezna sta je,mozda menga,mozda se maternica rasteze.Ugl na uzv se nista ne vidi osim na lijevom jajniku endomeriji 16.7 a sad...Danas opet vadila betu da vidimo jer raste ili pada..malo se smirilo danas,ali krv ide.Samo problemi ugl..
    Medo2711, drzim fige da je ipak sve ok, mora biti ok!!! Ti si nam jedina svijetla točka u ovom nizu loših vijesti. Miruj čim više i javljaj nam stanje...Mislimo na tebe

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Medo2711, drzim fige da je ipak sve ok, mora biti ok!!! Ti si nam jedina svijetla točka u ovom nizu loših vijesti. Miruj čim više i javljaj nam stanje...Mislimo na tebe
    Mirujem,samo lezim.Vise i nemogu lezati.Hvala ti draga

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo mislim na tebe

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Bit ce to sve u redu,mora,drzim fige od sveg ❤

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Medo

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure danas beta 1439...hvala sta ste uz mene ❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo beta kad predje 1000 se sporije dupla, zaboravila sam na koliko sati. Ako nije 72 ili....neka me netko ispravi za tocan rezultat. Dobra je to beta za 15 dan.
    Kad ides na uzv opet?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super
    Sretno dalje

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

❤❤❤

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Medo beta kad predje 1000 se sporije dupla, zaboravila sam na koliko sati. Ako nije 72 ili....neka me netko ispravi za tocan rezultat. Dobra je to beta za 15 dan.
    Kad ides na uzv opet?
    Meni nesto dr rekla svaki 48 sati sad je mislila prije 1000 ili poslje neznam...narucena sam 17.12 na uzv.Hvala sta me tijesite trenutno bas treba..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo nasla sam, beta manja od 1200 se dupla 48-72 sata ( < 1200) , a beta od 1200-6000 se dupla 72-96 sati.
    >6000 >96 sati, treba vise od 96 sati da se podupla.

Znaci za 9 dana ti je uzv. To ces vec biti 24 dnt ili negdje oko 6 tt plus jos koji dan. Ja sam vec u tim danima cula srce pa ces vjerojatno i ti.
    Koliko ces tocno biti trudna 17.12. racunajuci od prvog dana zadnje menge?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo nasla sam, beta manja od 1200 se dupla 48-72 sata ( < 1200) , a beta od 1200-6000 se dupla 72-96 sati.
    >6000 >96 sati, treba vise od 96 sati da se podupla.

Znaci za 9 dana ti je uzv. To ces vec biti 24 dnt ili negdje oko 6 tt plus jos koji dan. Ja sam vec u tim danima cula srce pa ces vjerojatno i ti.
    Koliko ces tocno biti trudna 17.12. racunajuci od prvog dana zadnje menge?
    Super,ona meni pricala nesto vaditi betu 48 sati.Zato sam vadila svaka dva dana osim vikendan.Tad proslo 4 dana,beta bila 1439.17.12 ce biti 39 dana od zadnje menge..nadamo se da ce se sve lijepo vidjeti.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Super,ona meni pricala nesto vaditi betu 48 sati.Zato sam vadila svaka dva dana osim vikendan.Tad proslo 4 dana,beta bila 1439.17.12 ce biti 39 dana od zadnje menge..nadamo se da ce se sve lijepo vidjeti.
    Biti ces 5+3 tt 17.12. Nevjerujem onda da ce se do tad cuti srce....mislim mozda mozda jer ce biti rano ali se moze vidjeti dal je pravilna GV i ŽM i velicina naravno.

Do tad malo uspori i miruj i uzimaj terapiju. Vjerujem.da ce biti sve u redu jer beta raste.
    Jesi to u Petrovu isla na uzv ili?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Biti ces 5+3 tt 17.12. Nevjerujem onda da ce se do tad cuti srce....mislim mozda mozda jer ce biti rano ali se moze vidjeti dal je pravilna GV i ŽM i velicina naravno.

Do tad malo uspori i miruj i uzimaj terapiju. Vjerujem.da ce biti sve u redu jer beta raste.
    Jesi to u Petrovu isla na uzv ili?
    Hvala..meni bitno da sve bude u redu.I da se vec jednom smire ta krvarenja sta imam.Na hitnu jesam jer me tamo vode od pocetka.Sad dr rekla kad zatrudnim da dodem kod nje na kontrolu da me hoce vidjeti uzv..Izdrzat cemo do cetvrtka.Ugl stalno mirujem.Izgubila sam dosta na tezini premda nemam mucnine..

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Medo2711, kako si? Jeli se smirilo krvarenje?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo2711, kako si? Jeli se smirilo krvarenje?
    Ok sam,nazalost ne.Fala draga sta brines..Cekamo 17.12 ko vijecnost.Toliko mi nije bilo ni kad sam betu vadila.Ali mozda ulovim prije 17. Privatnika kojeg..jel ova krv stalna je bas stres.Bojim se da nece to dobro zavrsiti.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ok sam,nazalost ne.Fala draga sta brines..Cekamo 17.12 ko vijecnost.Toliko mi nije bilo ni kad sam betu vadila.Ali mozda ulovim prije 17. Privatnika kojeg..jel ova krv stalna je bas stres.Bojim se da nece to dobro zavrsiti.
    Ne mogu ni zamisliti kako ti je, koji stres prolaziš. Ali nemoj klonut, nemoj mislit loše. Toliko je primjera da uz sve krvarenje trudnoća bude ok. Ja navijam za blizance!

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Probaj Medo Tihanu mazalin. Mene je znala primit ad hoc na proputovanjima, kad je trebala mojim liječnicima neka informacija, ja živim na selu. Kad bi putovala preko Zagreba dalje, njoj bi se bila javila. Veliki pozdrav ti šaljem

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Jesu ti uvecali progesteron ili ne? Ispitaj progesteron preko krvi I pitaj doktor za proluteks inekcije*2 dnevno. Ukoliko je hematom u pitanju treba ti kleksan inekcije (ali mislim da je rano za hematom).Izdrzi

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ne mogu ni zamisliti kako ti je, koji stres prolaziš. Ali nemoj klonut, nemoj mislit loše. Toliko je primjera da uz sve krvarenje trudnoća bude ok. Ja navijam za blizance!
    Hvala ti...samo da je uredna trudnoca i da je beba ili bebice dobro u meni.Drugo nije vazno.
    Katesplit1 hvala na savjetu,ja sam isla kod nje vec.Ali nazalost nisam bila zadovoljna sa njom.Znam da je u najdoktor,meni nije kliknula i nije me pravo upila sa mojim dijagnozama.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo mozes otici privatno bilo kojem dr koji se bavi ivf postupcima jer ce razumjeti situaciju jer znam da ti je dugo cekati a dan je ko godina.

Ti si spominjala Petrovu jos i prije pa od tud ih znas i mozes otici u Ivf polikliniku, tu npr. radi, nadam se jos dr. Strelec a od nedavno i dr. Grbavac.
    Osobno nisam kod njih nikada bila ali evo dajem ti savjet, prijedlog pa odluci, razmisli pa vidi.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo mozes otici privatno bilo kojem dr koji se bavi ivf postupcima jer ce razumjeti situaciju jer znam da ti je dugo cekati a dan je ko godina.

Ti si spominjala Petrovu jos i prije pa od tud ih znas i mozes otici u Ivf polikliniku, tu npr. radi, nadam se jos dr. Strelec a od nedavno i dr. Grbavac.
    Osobno nisam kod njih nikada bila ali evo dajem ti savjet, prijedlog pa odluci, razmisli pa vidi.
    Da ko godina jedna.Dr.Strlec je jako simpa on je u petrovoj ali neznam dal radi u ivf.Bas cu pogledati na internetu.Naravno,hvala ti.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Medo, samo miruj i uzimaj terapiju. Ne mora biti ništa, možda hematom, neka kapilara...
    Ja sam prokrvarila sa 6+1, usred noći otišla na hitnu, mislila sve je gotovo...kad ono, kaže meni doktor, srce kuca. Nisam mogla vjerovati jer sam stvarno mislila da je propalo opet sve. Ne znamo što je bilo. Možda kapilara neka pri ugniježđenju.
    Drž se, ti trenutno sad ništa ne možeš osim mirovati. Kolko vidim beta se lijepo dupla.
    Kolko ti je beta bila kad si išla na UZV. Što su rekli da su vidjeli?
    E, da...imaj na umu da ti UZV-ovi u Petrovoj nisu nešto.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 12.12.2020. at 16:44

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Medo, samo miruj i uzimaj terapiju. Ne mora biti ništa, možda hematom, neka kapilara...
    Ja sam prokrvarila sa 6+1, usred noći otišla na hitnu, mislila sve je gotovo...kad ono, kaže meni doktor, srce kuca. Nisam mogla vjerovati jer sam stvarno mislila da je propalo opet sve. Ne znamo što je bilo. Možda kapilara neka pri ugniježđenju.
    Drž se, ti trenutno sad ništa ne možeš osim mirovati. Kolko vidim beta se lijepo dupla.
    Kolko ti je beta bila kad si išla na UZV. Što su rekli da su vidjeli?
    E, da...imaj na umu da ti UZV-ovi u Petrovoj nisu nešto.
    Mozda,ja se nadam da je do toga..isla u nedelju a u petak vadila betu bila 439..to je premalo da vide nesto i kod privatnika.Nije nista reko osim da je sve uredu i da je endometrija 16.7mm.Sve ja znam za Petrovu ali me tamo vode.Ja nako planiram ici privatniku.Hvala ti i odmaram...kako si ti?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mene je npr. Dr. L poslao na uzv 21 dnt da se vidi dal je sve ok i dal je GV pravilnog oblika. Znaci beta mi je 12 dnt bila 139 pa ti sad eto racunaj okvirno kolika je bila. I tad se sve fino vidjelo. 4 dana nakon toga sam opet isla zbog smedjeg iscjedka i tad se vec culo srce. Znac 6 tt ili 6+ 1 tt sam tad bila, morala bi pogledati. Radi se o dvodnevnim embrijima.
    Tako da bi ti se sad na iducem uzv trebalo lijepo vidjeti GV + ŽV.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja stvarno nemam pojma kakve uzv aparate imaju al se vodim tim da imaju dobre jer rade ivf postupke. E sad dal su ti samo kod njih na odjelu humane i kakvi su ovi u ambulantama ili na hitnoj recimo to ne znam.

Ja sam Medo tebe skuzila da si ti isla na uzv kad ti je beta u utorak bila 1400 i nesto da su ti to u petak tako rekli da ce raditi uzv ako beta u utorak predje 1000.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Medo dr. Ivana Jurković iz Petrove ti radi privatno, njoj dr. Strelec jako vjeruje i ima puno povjerenje u nju. Proguglaj di radi pa odi radi svog mira. Sad se vec treba vidjeti fino na uzv.

P.S. ovo sto pise LaraLana samo mogu potvrditi. Ja sam u Petrovoj kod Jurkovicke bila i uzv je izvrstan!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I da.... dr. Strelec radi, bar je dok sam ja bila trudna do pred porod radio u ivf poliklinici samo cetvrtkom popodne.
    Znaci to je bilo pocetkom 2019-te.
    Nevjerujem da pise na stranici od klinike.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ja stvarno nemam pojma kakve uzv aparate imaju al se vodim tim da imaju dobre jer rade ivf postupke. E sad dal su ti samo kod njih na odjelu humane i kakvi su ovi u ambulantama ili na hitnoj recimo to ne znam.

Ja sam Medo tebe skuzila da si ti isla na uzv kad ti je beta u utorak bila 1400 i nesto da su ti to u petak tako rekli da ce raditi uzv ako beta u utorak predje 1000.
    Ne,ja sam narucena u Petrovu.Mene i vodi dr.Jurkovic koja je jako super i odlicna mi.Ali dr. L i dr Jurkovic rekli da je jos rano za uzv i da se konkretno nece nista vidjeti.I dr.L nista nije reko na krvarenje njemu ocito to normalno.Samo terapija i odlicna beta,da ti bar kaze sta dalje ili nesto konkretno.Ali nista...Ja idem na humanu a ne na ginekolosku.Na hitnoj bio dobar uzv samo sto je prerano da se vidi nesto.Terapija nista ne pomaze,od kad stavljam vaginaletno utrogestone dobim bolove blage..a kad sam pila nista.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne,ja sam narucena u Petrovu.Mene i vodi dr.Jurkovic koja je jako super i odlicna mi.Ali dr. L i dr Jurkovic rekli da je jos rano za uzv i da se konkretno nece nista vidjeti.I dr.L nista nije reko na krvarenje njemu ocito to normalno.Samo terapija i odlicna beta,da ti bar kaze sta dalje ili nesto konkretno.Ali nista...Ja idem na humanu a ne na ginekolosku.Na hitnoj bio dobar uzv samo sto je prerano da se vidi nesto.Terapija nista ne pomaze,od kad stavljam vaginaletno utrogestone dobim bolove blage..a kad sam pila nista.
    Medo onda si u dobrim rukama al eto steta da ti tad nije u utorak napravila uzv jer embrij se u prvim danima trudnoce razvija brzinom munje i jedan dan igra ulogu za uzv jer recimo na 5+5 tt moze biti da se ne cuje srce a na 6 tt punih da se cuje srce...zato kazem brzinom munje.

Htjela sam ti jos ovo napisati. Vjetojatno si cula za polikliniku Ginekos i dr. Kos koji je vrhunski dijagnosticar. Ja sam tamo isla na mini anomaly scan. Kod njega ti zene iz cijele Hr dolaze. Bio je nesto na bolovanju. Cisto evo da znas. I da, i ja sam na pocetku obe trudnoce gubila kile a kazu da obicno zene od stimulacije se udebljaju, kod mene kontra. I pocela nesto jadno dobivati oko 20 tjedna.

Javi svakako sto god odlucis, drz se

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Presla je da ali tek dobila 17.12..sta da kazem.:-@

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ustvari da, prerano je, zato ti nemaju što reći osim da koristiš terapiju i miruješ.
    Uskoro će i taj 17.12.
    Bit će sve u redu. Meni je to bio najgori period, taj početak. Uskoro ćeš počet disati normalno, malo samo treba strpljenja. Isplati se.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ustvari da, prerano je, zato ti nemaju što reći osim da koristiš terapiju i miruješ.
    Uskoro će i taj 17.12.
    Bit će sve u redu. Meni je to bio najgori period, taj početak. Uskoro ćeš počet disati normalno, malo samo treba strpljenja. Isplati se.
    Hvala i ja jedva cekam da vidim taj uzv i smirim se malo.Sad vec vise od 10 dana krvarim bas,a od sestog dana smeckanje..znam,mi bi odmah da nas se sve vidi na uzv i kazu sve...sve u svoje vrijeme

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

pozdrav,
    molim vas zna li itko kada se putuje autom do makedonije da li je potreban test na covid?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo2711,
    žao mi je da te krvarenje još zeza, ali i ja sam čitala da to sve može bti normalno. Vjerujem da će i kod tebe. Tu i tamo gledam jedan forum i imala je cura sličnu situaciju kao i ti i njoj su savjetovali (cure na forumu) da popije Duphastone tbl, mislim 2 ili 3 čak. Pila ih je 2 dana i krvarenje je stalo. Ostalo joj malo smeđkastog još tu i tamo. Pitala je bila i dr. treba li piti taj Duphastone ali je dr. rekao ne. Ona ga svakako popila i stalo joj je. Sve je s trudnoćom ok tak da vjerujem da će i kod tebe. Samo miruj što više možeš.

branca, kako ti? Prošla korona?

Planira netko u 1 mj dolje ili nećenitko zbog mjera koje vrijede pri ulasku u RH? Ili smo mi skupina zdravstveno opravdanog razloga pa ne treba test?

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Medo2711,
    žao mi je da te krvarenje još zeza, ali i ja sam čitala da to sve može bti normalno. Vjerujem da će i kod tebe. Tu i tamo gledam jedan forum i imala je cura sličnu situaciju kao i ti i njoj su savjetovali (cure na forumu) da popije Duphastone tbl, mislim 2 ili 3 čak. Pila ih je 2 dana i krvarenje je stalo. Ostalo joj malo smeđkastog još tu i tamo. Pitala je bila i dr. treba li piti taj Duphastone ali je dr. rekao ne. Ona ga svakako popila i stalo joj je. Sve je s trudnoćom ok tak da vjerujem da će i kod tebe. Samo miruj što više možeš.

branca, kako ti? Prošla korona?

Planira netko u 1 mj dolje ili nećenitko zbog mjera koje vrijede pri ulasku u RH? Ili smo mi skupina zdravstveno opravdanog razloga pa ne treba test?
    Koliko je kod nas testiranje? s obzirom da se može u RH bez testa ali moraš biti u samoizolaciji dok se ne testiraš....

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice82, nisam se ja zarazila... Barem za sad... Bit ce si me zamijenila s Bambinom...
    Ja sam se nadala ići nakon božića, ali sad kako se sve komplicira ne znam. Išla bi sama, bez mm, a sto ce biti s javnim prijevozom tko zna. A mislim da se moramo testirati obavezno, barem mi se čini po svemu sto pišu. Ja ću ako idem to sigurno obavit dolje.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da ima ih vise. Dr. Hafner i dr. Ujević koji su takodjer vrhunski. Ali vecinom svi prvo traze dr. Kosa.
    Vidim da su se malo prosirili sto se tice posla pa imaju jos dva dr. Kad sam ja isla oni nisu bili, odnosno imaju centar za mamu i bebe pa tako i subspecijalistu neonatologije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •