Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno nemam pojma kakve uzv aparate imaju al se vodim tim da imaju dobre jer rade ivf postupke. E sad dal su ti samo kod njih na odjelu humane i kakvi su ovi u ambulantama ili na hitnoj recimo to ne znam.

Ja sam Medo tebe skuzila da si ti isla na uzv kad ti je beta u utorak bila 1400 i nesto da su ti to u petak tako rekli da ce raditi uzv ako beta u utorak predje 1000.
    Ne,ja sam narucena u Petrovu.Mene i vodi dr.Jurkovic koja je jako super i odlicna mi.Ali dr. L i dr Jurkovic rekli da je jos rano za uzv i da se konkretno nece nista vidjeti.I dr.L nista nije reko na krvarenje njemu ocito to normalno.Samo terapija i odlicna beta,da ti bar kaze sta dalje ili nesto konkretno.Ali nista...Ja idem na humanu a ne na ginekolosku.Na hitnoj bio dobar uzv samo sto je prerano da se vidi nesto.Terapija nista ne pomaze,od kad stavljam vaginaletno utrogestone dobim bolove blage..a kad sam pila nista.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne,ja sam narucena u Petrovu.Mene i vodi dr.Jurkovic koja je jako super i odlicna mi.Ali dr. L i dr Jurkovic rekli da je jos rano za uzv i da se konkretno nece nista vidjeti.I dr.L nista nije reko na krvarenje njemu ocito to normalno.Samo terapija i odlicna beta,da ti bar kaze sta dalje ili nesto konkretno.Ali nista...Ja idem na humanu a ne na ginekolosku.Na hitnoj bio dobar uzv samo sto je prerano da se vidi nesto.Terapija nista ne pomaze,od kad stavljam vaginaletno utrogestone dobim bolove blage..a kad sam pila nista.
    Medo onda si u dobrim rukama al eto steta da ti tad nije u utorak napravila uzv jer embrij se u prvim danima trudnoce razvija brzinom munje i jedan dan igra ulogu za uzv jer recimo na 5+5 tt moze biti da se ne cuje srce a na 6 tt punih da se cuje srce...zato kazem brzinom munje.

Htjela sam ti jos ovo napisati. Vjetojatno si cula za polikliniku Ginekos i dr. Kos koji je vrhunski dijagnosticar. Ja sam tamo isla na mini anomaly scan. Kod njega ti zene iz cijele Hr dolaze. Bio je nesto na bolovanju. Cisto evo da znas. I da, i ja sam na pocetku obe trudnoce gubila kile a kazu da obicno zene od stimulacije se udebljaju, kod mene kontra. I pocela nesto jadno dobivati oko 20 tjedna.

Javi svakako sto god odlucis, drz se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •