Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ja sam evo tek sad spremna reci: Hvala svima na cestitkama!
    Beta je danas, na 14 dt, 468. Do sada sam bila oprezna s prihvacanjem stvarnosti, sada tek sjeda sve....
    Uputa dr L je napraviti uzv 3 tjedna od transfera, a to je vec slijedeci tjedan!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Mia38 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta je danas, na 14 dt, 468. Do sada sam bila oprezna s prihvacanjem stvarnosti, sada tek sjeda sve....
    Uputa dr L je napraviti uzv 3 tjedna od transfera, a to je vec slijedeci tjedan!
    Mia38, prekrasne vijesti od tebe!!! Super draga moja, bas mi je drago zbog tebe, posebno zbog svega sto si morala proci da dođes do svoje odluke. Javljaj nam obavezno i kako je prosao prvi uzv!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Mia38 prvotno napisa Vidi poruku
    Mia bravo i još jednom čestitam!
    Tako sam i ja išla na uzv 3 tj od transfera. Da se vidi jel sve ok sa GV i ŽV. Nemoj se prestrašiti ako ne čuješ srce jer će biti još rano.

Tako mi je drago da konačno imamo pozitivnu betu.
    Eto Mia od onakvog stresa i malo folikula i js živi dokaz da je i jedan dovoljan.
    Bravo bravo bravo ❤

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •