Nemam riječi, baš ste me dirnule,sad mi se plače koliko sam se raznježila...zbog tih zagrljaja riječima, uopće niste virtualne prijateljice.
Prave pravcate!!!
Nadam se da će mi pobačaj proći podnošljivo kao jača menga, ja si tak zamišljam.Danas sam popila te 3 tablete za omekšavanje cerviksa pa u petak popodne nakon posla moram vaginalno Misoprostol 400 ugr. Lazarevsk ikaže da bi bilo dobro uzorak tkiva pobačaja dati na citogensku analizu, ali kako, gdje kada mi je Vrčić rekao da to doma sama obavim?
Više me muči ponovni odlazak u Makedoniju jer ....rizično se cijepiti zbog trudnoće koja bi trebala uslijediti a kako bez toga preko granice?
Jedino plaćati test za sebe i muža i još trčati po friški navrat-nanos prije puta...Lazarevski kaže da ne zna što bi mi savjetovao jer ni sam za sebe ne zna pro et contra pričama i teorijama.
eto, tisuću pitanaj, onda me muči ako 2. put vrate opet 2 zametka, jel moguće da se jedan recimo dobro razvija a drugi bude opet blighted ovum pa kako onda to pobaciti ako je blizanac ok?
Možda pitam gluposti, prosvijetlite me ako znate nešto više.
Ne znam niti da li se rade neki testovi zametaka u smislu kromosomske ispravnosti prije transfera.Oni na izgled mogu djelovati savršeno zdravi, a nisu možda.
Uf, puna mi glava svega ,sve se puši....treba se iskulirati,a kako?