branca_i prvotno napisa
Domacice, nadam se da ces u petak znat nesto vise sto ti je dalje ciniti. Stvarno sve to skupa frustrira. Ipak moramo napraviti sve sto najbolje možemo i sto je u našoj moci da budem u miru za nove pokusaje.
Spring-summer, potpisujem sve sto je Domacica napisala za Portal. Bila sam dva puta tamo. Ako se ide na kratko onda se da izdrzati. Kad si duze dolje bolja opcija je kakav stan u centru.
Ovaj zadnji put sam bila u Aleksandar Palace, prekoputa klinike, i uzivala u svakom trenu. Sve je tip top, usluga, cistoca, sve bez zamjerke...ipak je 5 zvjezdica. Cijena hotela mi je uz nekakve popuste preko Bookinga dosla oko 70ak eura po noci. Cijene u njihovom restoranu su kao i svugdje drugdje u gradu. Dvoumila sam se za taj hotel do zadnjeg trena jer definitivno nemam novaca na bacanje, a i nisam osoba od takvih "fensi" hotela, ali sam na nagovor prijatelja ipak rezervirala. Govorili su mi: idi se dolje opusti, ionako vec drugi put ides sama bez muza, uzivaj bar u tome...i nisam pozalila....Tako da, razmisli i o tom hotelu.