Stranica 75 od 123 PrviPrvi ... 2565737475767785 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj SSilvija prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim borilicama,
    Javljam vam se trenutno iz Makedonije, dosli smo u ponedjeljak na transfer,jutros su vratili 2 js, 2 smrznuli i sada slijedi cekanje.
    Ukoliko koju sta zanima, evo iz prve ruke pa pitajte..
    Pozz svima
    Samo neka dodju bebice
    Buduci da si friska, jesi li isla avionom i je li stoji jos uvijek ona odredba da mi koji nismo brboljeli koronu i koji nismo cijepljeni mozemo u Makedoniju aviinom bez negativnog PCR testa? Skroz se nesto mijenja i dogadja, a ne zelim si stvarati dodatne stresove oko toga .

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, nisam se javljala neko vrijeme i nadala se da cu vas iznenaditi s necim lijepim, ali ne. Danas sam vadila betu s toliko nade i pozitive, kao nikad do sad....a 7. postupak nam je bio...
    Nekako sam ovaj FET provela u potpunom miru i sve je bilo bas kako treba biti...Vratili su mi zadnja 3 zamrznuta embrija (odlicna i kvalitetna). Toliko veliko razocaranje i tuga na kraju....Dakle, od 7 dobivenih embrija iz stimuliranog postupka imali smo 1 ET i 2 FET-a, samo 1 biokemijska.
    Sad me čeka opet odobrenje HZZO-a jer cu najvjerojatnije u ponovnu stimulaciju. Imamo jos 2 slamke spermatozoida.
    Kakva je sad situacija s podnosenjem zahtjeva? Sjecam se da je netko spominjao neke promjene sa predracunom i potvrdom klinike koji se prilazu uz zahtjev....sto je s tim? To su nam prije iz klinike slali na mail prije podnošenja zahtjeva.
    Branca, toooliko mi je žao kao da se meni dogodilo, čovjek se pita pa kako to, zašto to?
    Preteške muke za najnormalniju stvar na svijetu-imati dijete.
    No,vrijeme liječi rane i treba odbolovati i krenuti dalje.
    Bit će kada treba biti, što brže želimo to se nekako blokira sve i ide sporije
    .
    Ali, bit će, strpljen -spašen.Želi ti mir u duši, sredi papire, to su samo papiri i glavu gore!
    Ja idem na 2. FET u rujnu.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Branca, zaista mi je žao. Nažalost, točno znam kako ti je. Ja sam isto sad bila na 2 FET-u, opet negativno. Isto 1 ET, 2 FET-a i ništa.
    Opet sve ispočetka... Nisam čula da se promijenila procedura oko dokumentacije, ja sam zadnje u ožujku predavala zahtjev za FET i tražili su i predračun i potvrdu, sve kao prije...
    Draga Domaćice, pa sad čitam da i tebi isto kao i Branci, jako mi je žao.Kakva je to pretraga koju spominješ?
    Jesi ti imala donaciju jajne stanice?
    Jesi li imala neke pokušaje IVFa prije ova tri u Sistini?
    Želim ti da se oporaviš emotivno od gubitka i punom parom naprijed do bebice.
    Ja idem na 2. pokušaj IVFa, moj 1.FET( donirane j.stanice)

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Pozdrav svim borilicama,
    Javljam vam se trenutno iz Makedonije, dosli smo u ponedjeljak na transfer,jutros su vratili 2 js, 2 smrznuli i sada slijedi cekanje.
    Ukoliko koju sta zanima, evo iz prve ruke pa pitajte..
    Pozz svima
    Silvija, neka bude sretno!!!
    Daj nam neke podatke...Koji ti je to pokušaj?
    Jesu donirane jajne stanice ili sjeme?
    Koliko se oplodilo?
    Vratili su ti treći dan od oplodnje dva embrija?
    Još jednom- ČEKAMO VELIKU BETU!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure drage, hvala na rijecima ohrabrenja i nade....

Kaja1976, tocno to sto kazes strpljen-spasen....to mi je najveci problem. Cili zivot sam 100 na sat i sve sto radim mora biti odmah, i nema odgađanja...ali ovdje toga nema, treba sve biti u vrijeme kad se treba desiti, van svih mojih utjecaja....tako da cu prvo na tome poraditi, stati na loptu....Ja kao da se bojim da cu sutra u menopauzu, pa me hvata frka. A u biti i da uđem, pa uz donaciju spermatozoida bit ce i jajnih stanica....bitno da ima rjesenje....

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Ima rješenja Branca, ja već jesam u menopauzi zato i trebam donirana jajašca, prekasno sam se pokrenula imati dijete, no znam da će biti.
    Jako je važan taj unutarnji mir, znati pustiti i otpustiti i dati da se nešto desi, ne grčiti, forsirati, gurati na silu, onda puuuuno teže ide...
    Na kraju se ipak dogodi, ali sa nepotrebnom halabukom. Treba biti sa lakoćom u mislima, znaš kako žene koje skoro već odustanu od svega uvijek uspiju, jer su otpustile taj grč i blokadu.
    To i mene muči, isto sam sto na sat, trebamo naučiti laganini, sve dođe što nam treba doći.
    A znam točno što nas sve muči....ta psiha, vrijeme svima curi, sat kuca tika-taka i nama se žuri....
    A to ne ide tak....
    Treba vjerovati jer će sigurno biti, možda ne odmah kako smo si mi zacrtale.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Kaja1976, točno to, od rijeci do rijeci.
    Taj tvoj optimizam i prave riječi me odusevljavaju od prvog dana kad si se prikljucila forumu. Ostani takva uvijek! Zato sam uvjerena da ces svoju najljepsu nagradu na kraju dobit....

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
    Samo neka dodju bebice
    Buduci da si friska, jesi li isla avionom i je li stoji jos uvijek ona odredba da mi koji nismo brboljeli koronu i koji nismo cijepljeni mozemo u Makedoniju aviinom bez negativnog PCR testa? Skroz se nesto mijenja i dogadja, a ne zelim si stvarati dodatne stresove oko toga .
    Ne, isli smo autom, nitko nas nista nije pitao, a inace smo cjepljeni i suprug i ja.
    Bili smo tamo 6 dana, jedino morate paziti da vam hotel da na odlasku potvrdu check in/ out jer na granici to traze.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Ovo je prvi pokusaj donirane js, a prije toga 2 sa vlastitom ali nije uspjevalo.
    Od 8 js oplodilo se 5, 2 su vratili, a 2 zamrznuli.
    Vratili 3 dan.
    Sad terapija 15 dana , injekcije, hormoni i vaginalete i mirovanje.
    Hvalaaaaaa

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Ne, isli smo autom, nitko nas nista nije pitao, a inace smo cjepljeni i suprug i ja.
    Bili smo tamo 6 dana, jedino morate paziti da vam hotel da na odlasku potvrdu check in/ out jer na granici to traze.
    Hvala. Kako se placa postupak i spermatozoidi? Prihvacaju li kartice? Kako se moze platiti u ljekarni? Jesi li odmah nakon 1.odlaska tamo dobila terapiju koju ces trebati?
    Oprosti na pitanjima, ja sam u pregovorima za termin pa zelim biti spremna.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

SSilivija, jesi li i prije ovog zadnjeg pokusaja s doniranim jajnim stannicama takodjer isla u Sistinu? Mene muce godine i bojim se kako ce to izgledati s mojim jajnim stanicama.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Hvala. Kako se placa postupak i spermatozoidi? Prihvacaju li kartice? Kako se moze platiti u ljekarni? Jesi li odmah nakon 1.odlaska tamo dobila terapiju koju ces trebati?
    Oprosti na pitanjima, ja sam u pregovorima za termin pa zelim biti spremna.
    Mi smo preko Hzzo isli, mislim da je ukupno bilo 6.700€.
    Da odmah se dobije terapija koju treba piti i kada kao pripremu, svaki pregled se salje mailom njima i onda se dogovarate sta/ kako/ kada.
    Fostupni su uvijek i na viber/ wap i na mail odgovaraju odmah.
    Sve se moze karticama placati svugdje.
    Vrlo su pristupacni i sve objasne odmah u prvom mailu.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Ne nisam, sve smo pokusali ovdje, ali nije islo.
    Mene su jaaaako ohrabrili kada sam tamo otisla prvi put i rekla s obzirom na godine da su me realno u Hr otpisali( nizak ahm 0,7, 42 godine

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Branca i domaćica jako mi je žao
    Ne znam uopće što pametno reći.
    Ostale cure sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovo je prvi pokusaj donirane js, a prije toga 2 sa vlastitom ali nije uspjevalo.
    Od 8 js oplodilo se 5, 2 su vratili, a 2 zamrznuli.
    Vratili 3 dan.
    Sad terapija 15 dana , injekcije, hormoni i vaginalete i mirovanje.
    Hvalaaaaaa
    SSilvija sretno!
    A jedan se embrij prestao razvijati ili? Što su ti rekli?

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Pitala sam dr. L da li sto od nalaza trebam ponovit ili kakvu novu pretragu obavit, ali je rekao za sad nista. Kao vidjet cemo, da mu se javim kad dobijem odobrenje od HZZO-a. Ja cu ipak sama krenut ponavljat vecinu nalaza, ici još na kakve konzultacije sto mogu još napravit dok cekam da mi ispune zahtjev u Petrovoj i dok mi ne riješi HZZO. Barem cu se zabavit s necim dok cekam. On meni inace bas ne trazi nikakve pretrage, vise ja nesto predlazem. Mislim da su se svi moji mpo doktori vodili mojim nalazima koji su stvarno skolski, ali trudnoce nema i nema. A neki problem ocito postoji. Fizicki je sve ok, pa pretpostavljam da je do moje glave i manjka srece....a najvise godina. Nisam više pametna...
    Tebi HSG pretpostavljam nije trazio zbog prohodnosti jajovoda, kad to u vasem slucaju nije bitno, nego zbog eventualnih mioma, polipa i sl.?
    Branca, da.. ja od 2017. imam neku "cistu" na jajniku malo veću od 1 cm... Tada sam radila laparoskopiju no nisu ništa našli ali ta "cista" se i dalje vidi na uzv… Ne raste, ne smanjuje se, nitko ne zna što je i gdje...
    E sad, nakon 3 neuspjela pokušaja dr. L želi da napravim HSG jer misli da bi ta cista mogla biti hidrosalpkins….
    U petak idem kod svoje MPO na konzultacije (ona mi je i radila laparoskopiju) pa da čujem što će reći... jer do sad nitko nije vidio problem, niti smatrao da je to nešto što bi smetalo za postupak..

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Domaćice, pa sad čitam da i tebi isto kao i Branci, jako mi je žao.Kakva je to pretraga koju spominješ?
    Jesi ti imala donaciju jajne stanice?
    Jesi li imala neke pokušaje IVFa prije ova tri u Sistini?
    Želim ti da se oporaviš emotivno od gubitka i punom parom naprijed do bebice.
    Ja idem na 2. pokušaj IVFa, moj 1.FET( donirane j.stanice)
    Draga Kaja, da... ja sam isto imala donaciju js jer sam skoro u menopauzi.
    Imala sam pokušaje u HR ali nikako nisam reagirala na stimulacije tj nisam dobivala js pa su odustali i poslali me u Sistinu…
    Ali i ja sam zapravo malo kasno krenula u sve.. zato što sam se vodila mišlju kako još nije vrijeme, kako trebam bolji posao, kuću... bla bla, uvijek je bilo "..još samo ovo, još samo ono..." i eto vrijeme prošlo i sada je to 5 do 12 kako se kaže...

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Mi smo preko Hzzo isli, mislim da je ukupno bilo 6.700€.
    Da odmah se dobije terapija koju treba piti i kada kao pripremu, svaki pregled se salje mailom njima i onda se dogovarate sta/ kako/ kada.
    Fostupni su uvijek i na viber/ wap i na mail odgovaraju odmah.
    Sve se moze karticama placati svugdje.
    Vrlo su pristupacni i sve objasne odmah u prvom mailu.
    Hvala puno. Kad citam sto sve mi zene moramo proci da bismo dobile dijete, tek onda vidim koliko smo hrabre.
    Ima li tko preporuki za neki smjestaj blizu klinike? I vidim da se spominje taksist Blagoje. Ima li netko njegov broj mibitela da mi posalje na privatnu poruku? Nadam se da te poruke mogu primati.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Spring-Summer vrati se par stranica unatrag jer je se o smještaju puno pisalo i cijene i iskustva, što privatno što hotel.
    A Boban Janevski ti također može puno pomoći jer ima i prijatelja koji iznajmljuje apartmane u centru grada. Isto tako ti može poslati broj od Blagoje ili nekog drugog pouzdanog taksija.
    Cure se sad manje javljaju pa prelistaj malo temu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Branca, da.. ja od 2017. imam neku "cistu" na jajniku malo veću od 1 cm... Tada sam radila laparoskopiju no nisu ništa našli ali ta "cista" se i dalje vidi na uzv… Ne raste, ne smanjuje se, nitko ne zna što je i gdje...
    E sad, nakon 3 neuspjela pokušaja dr. L želi da napravim HSG jer misli da bi ta cista mogla biti hidrosalpkins….
    U petak idem kod svoje MPO na konzultacije (ona mi je i radila laparoskopiju) pa da čujem što će reći... jer do sad nitko nije vidio problem, niti smatrao da je to nešto što bi smetalo za postupak..
    Da može biti i to što dr. L misli a možda ti se može I punktirati cista ako se ništa ne napravi i na HSG.
    Bilo je tu na forumu nekih cura kojima je puntirana cista prije postupka. Isto je kao i kod punkcije folikula.
    Te ciste nekada predstavljaju problem kad se ide u stimulaciju jer krenu rasti još više.
    Svakako pitaj dal postoji i ta opcija da se punktira.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala puno. Kad citam sto sve mi zene moramo proci da bismo dobile dijete, tek onda vidim koliko smo hrabre.
    Ima li tko preporuki za neki smjestaj blizu klinike? I vidim da se spominje taksist Blagoje. Ima li netko njegov broj mibitela da mi posalje na privatnu poruku? Nadam se da te poruke mogu primati.
    Mi uvijek odsjedamo u Portalu. Razlog je zbog blizine bolnice i ne moram razmišljati koliko ranije moram krenuti, hoće li biti gužve, hoće li biti parkinga...
    Soba je i dalje 30€, istina je da u svakoj sobi nešto ne radi (frižider, klima..) ali tih dva-tri dana se izdrži. Uvijek idemo s autom pa i taj njihov parking puno znači.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Da može biti i to što dr. L misli a možda ti se može I punktirati cista ako se ništa ne napravi i na HSG.
    Bilo je tu na forumu nekih cura kojima je puntirana cista prije postupka. Isto je kao i kod punkcije folikula.
    Te ciste nekada predstavljaju problem kad se ide u stimulaciju jer krenu rasti još više.
    Svakako pitaj dal postoji i ta opcija da se punktira.
    Hvala na informaciji LaraLana, takva opcija nije mi pala na pamet. Vidjet ću u petak što će mi reći u bolnici. U svakom slučaju nema smisla ulaziti u novi postupak dok se ne utvrdi što je to.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Mi uvijek odsjedamo u Portalu. Razlog je zbog blizine bolnice i ne moram razmišljati koliko ranije moram krenuti, hoće li biti gužve, hoće li biti parkinga...
    Soba je i dalje 30€, istina je da u svakoj sobi nešto ne radi (frižider, klima..) ali tih dva-tri dana se izdrži. Uvijek idemo s autom pa i taj njihov parking puno znači.
    Puno hvala na informaciji.
    Zna li netko kada dr. L. ide na godisnji odmor?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Domacice, nadam se da ces u petak znat nesto vise sto ti je dalje ciniti. Stvarno sve to skupa frustrira. Ipak moramo napraviti sve sto najbolje možemo i sto je u našoj moci da budem u miru za nove pokusaje.

Spring-summer, potpisujem sve sto je Domacica napisala za Portal. Bila sam dva puta tamo. Ako se ide na kratko onda se da izdrzati. Kad si duze dolje bolja opcija je kakav stan u centru.
    Ovaj zadnji put sam bila u Aleksandar Palace, prekoputa klinike, i uzivala u svakom trenu. Sve je tip top, usluga, cistoca, sve bez zamjerke...ipak je 5 zvjezdica. Cijena hotela mi je uz nekakve popuste preko Bookinga dosla oko 70ak eura po noci. Cijene u njihovom restoranu su kao i svugdje drugdje u gradu. Dvoumila sam se za taj hotel do zadnjeg trena jer definitivno nemam novaca na bacanje, a i nisam osoba od takvih "fensi" hotela, ali sam na nagovor prijatelja ipak rezervirala. Govorili su mi: idi se dolje opusti, ionako vec drugi put ides sama bez muza, uzivaj bar u tome...i nisam pozalila....Tako da, razmisli i o tom hotelu.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Bili smo u Aleksandar Palace Hotelu prošle jeseni na dogovoru za postupak, odličan hotel i usluga.
    Bili sam s mužem od petka do ponedjeljka, blizu, odeš pješke do klinike uz Vardar preko mosta.
    Lazarevski ide polovinom osmoga mjeseca na godišnji mislim.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Bili smo u Aleksandar Palace Hotelu prošle jeseni na dogovoru za postupak, odličan hotel i usluga.
    Bili sam s mužem od petka do ponedjeljka, blizu, odeš pješke do klinike uz Vardar preko mosta.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Branca što ćeš ti sada?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Branca što ćeš ti sada?
    Za mjesec dana imam dogovoreno u Petrovoj zbog novog zahtjeva. Nadam se da ce to proći ok i da cu moci odmah poslati sve na hzzo za rjesenje. Valjda ce mi u 9.mj biti odobreno.
    Ovaj sad ponedjeljak idem privatno na uzv i pregled da vidim je li sve ok. Mislila sam dok sve to cekam obaviti briseve, krv izvaditi, uglavnom ponovit skoro sve nalaze jer su istekli.
    U petak sam poslala mail Bistri zbog predracuna, pa i to cekam....sjećam se da ste se vi zadnji put namucili oko toga. Pricekat cu do kraja tjedna pa ponovit mail. U pocetku mi je na mailove odgovarala bez problema, sad vec duze vrijeme mi odgovori ne stizu. Imam vremena do slanja zahtjeva pa mi jos nije frka....ali isto bi volila sto vise toga prikupiti prije.
    Osjecam s vremena na vrijeme zadnjih mjesec, dva neku cudnu bol, laganu, kao grebanje s lijeve strane vise gore. To me malo muci. Pojavi se nekad i nestane. Inace mi je uvijek vodeci folikul na lijevom jajniku pa možda ima s tim veze. A mozda i nema veze niti s tim, nego s crijevima, zelucom...nemam pojma....Ima tko kakvu ideju? Idem na pregled za koji dan, ali cisto jeli koja imala nesto slično....

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala. Taman bi mi polovina 8. i najvise odgovarala. Netko je bio napisao da ide krajem 8.mjeseca i to bi bilo odlicno. Da li dr. L. odgovara na mailove? Najbolje da njega probam pitati.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Mi smo se zadnji put namučili da bi od Bistre dobili papire, ja slala mailove, muž... tek kad smo poslali i Bobanu, onda smo dobili sve.
    Ja sam u zadnjem postupku imala problema sa želucem (pretpostavljam da je želudac), stalno me bolio, onaj dio ispod rebara.. Ja sam to povezala s velikom količinom lijekova (IPAK SAM PILA 6 TABLETA DNEVNO), pa sam malo laganiju hranu ubacila i više jogurta... Sad otkad ne pijem ništa, sve se smirilo.Ali to naravno ne mora biti slučaj kod tebe. MOŽDA je sve i sa stresom povezano, ja uz posao još i studiram, a postupak je ionako stresan sam po sebi..
    Što se tiče HZZO-a, zaista brzo odobravaju, jedino što meni nisu znali reći koliko postupaka odobravaju.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Boban i dr. L obično uvijek idu u 8-om mj. na godišnji. Nekad prije a nekad kasnije ide dr. L pa bilo to sredina ili kraj osmog mjeseca i najbolje bi ga bilo kontaktirati sad već mailom pa će čovjek napisati i točan datum od kad do kad ga nema.
    Boban zapravo jedva čeka godišnji i ići će odmah čim prije i to će biti odmah s početkom 8-og mj.
    Također ga je najbolje kontaktirati na WhatsApp!

Domaćica hoće to biti od Aspirina ili Andola ako si pila jer je to zlo za želudac :/

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mia se nije dugo javila, nadam se da je sve ok.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mi smo se zadnji put namučili da bi od Bistre dobili papire, ja slala mailove, muž... tek kad smo poslali i Bobanu, onda smo dobili sve.
    Ja sam u zadnjem postupku imala problema sa želucem (pretpostavljam da je želudac), stalno me bolio, onaj dio ispod rebara.. Ja sam to povezala s velikom količinom lijekova (IPAK SAM PILA 6 TABLETA DNEVNO), pa sam malo laganiju hranu ubacila i više jogurta... Sad otkad ne pijem ništa, sve se smirilo.Ali to naravno ne mora biti slučaj kod tebe. MOŽDA je sve i sa stresom povezano, ja uz posao još i studiram, a postupak je ionako stresan sam po sebi..
    Što se tiče HZZO-a, zaista brzo odobravaju, jedino što meni nisu znali reći koliko postupaka odobravaju.
    Pricekat cu jos malo Bistru, a onda cu se kao i vi obratit Bobanu.
    Sjecam se da sam nakon one svoje stimulacije i dugog protokola u 11.mj imala isto strasne bolove, probadanja....
    Stvarno nije cudo da nas na kraju sve boli kad svasta uzimamo. A o stresu necu ni govoriti....to nas najviše uništi.
    Domacice, svaka cast na paralelnom poslu, studiranju i ivf! Faca si! Mora na kraju uspjeti!
    Posljednje uređivanje od branca_i : 06.07.2021. at 12:21

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala Branca, mora uspjeti svima nama, nadam se
    LaraLana sve može biti, pila sam Andol….

Javim u petak što će reći u bolnici. Nadam se samo da neće predlagat operaciju, jer još jedan zahvat …. ne želim ni razmišljati.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Boban i dr. L obično uvijek idu u 8-om mj. na godišnji. Nekad prije a nekad kasnije ide dr. L pa bilo to sredina ili kraj osmog mjeseca i najbolje bi ga bilo kontaktirati sad već mailom pa će čovjek napisati i točan datum od kad do kad ga nema.
    Boban zapravo jedva čeka godišnji i ići će odmah čim prije i to će biti odmah s početkom 8-og mj.
    Također ga je najbolje kontaktirati na WhatsApp!

Domaćica hoće to biti od Aspirina ili Andola ako si pila jer je to zlo za želudac :/
    Puno hvala. Kaze da ce najvjerojatnije biti na poslu u kolovozu. Mislim da Boban ide jesto ranije na GO.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

SSilvija sretno!
    A jedan se embrij prestao razvijati ili? Što su ti rekli?
    Da, nije bio dobre kvalitete za smrzavanje.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Mi smo bili u view inn hotelu, iznad skopja, predivno, mir tišina, u gradu sa auto za 3 min, svakako preporuka ( cijena je cca 30€ noc)

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Domacice, nadam se da ces u petak znat nesto vise sto ti je dalje ciniti. Stvarno sve to skupa frustrira. Ipak moramo napraviti sve sto najbolje možemo i sto je u našoj moci da budem u miru za nove pokusaje.

Spring-summer, potpisujem sve sto je Domacica napisala za Portal. Bila sam dva puta tamo. Ako se ide na kratko onda se da izdrzati. Kad si duze dolje bolja opcija je kakav stan u centru.
    Ovaj zadnji put sam bila u Aleksandar Palace, prekoputa klinike, i uzivala u svakom trenu. Sve je tip top, usluga, cistoca, sve bez zamjerke...ipak je 5 zvjezdica. Cijena hotela mi je uz nekakve popuste preko Bookinga dosla oko 70ak eura po noci. Cijene u njihovom restoranu su kao i svugdje drugdje u gradu. Dvoumila sam se za taj hotel do zadnjeg trena jer definitivno nemam novaca na bacanje, a i nisam osoba od takvih "fensi" hotela, ali sam na nagovor prijatelja ipak rezervirala. Govorili su mi: idi se dolje opusti, ionako vec drugi put ides sama bez muza, uzivaj bar u tome...i nisam pozalila....Tako da, razmisli i o tom hotelu.
    Hvala na preporuci.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Ssilvija, hvala puno.

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

Pozdrav svima, mi se spremamo u Makedoniju. Donacija jajne stanice je u pitanju, dobili smo rješenje od HZZO-a . Zanima me tko vam je radio pripremu za Makedoniju ? Vaš ginekolog ili npr u Petrovoj bolnici ako ste tami pacijent?

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

Citiraj ivana1988 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, mi se spremamo u Makedoniju. Donacija jajne stanice je u pitanju, dobili smo rješenje od HZZO-a . Zanima me tko vam je radio pripremu za Makedoniju ? Vaš ginekolog ili npr u Petrovoj bolnici ako ste tami pacijent?
    Petrova, ako ste kod njih bili, iz razloga sto vam trebaju poslije dati terapiju koju Dr u Makedoniji propise.

Datum pristupanja
    Mar 2021

Početno

A i prije odlaska vas moraju pripremiti, 1 dc uzv, pa 7 dc opet uzv…

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Branca, Domaćice baš mi je žao ☹️

Biba od HZZOa ipak ništa .... Pravnica pri HZZOu s kojom sam pričala mi je baš ulila nadu al sam sve nekako bila na rezervi kao da sam znala da ništa od tog. Naime u Petrovoj su mi rekli da mi oni ne mogu potpisati zahtjev kao samici jer za mene još ima lijeka u RH bla bla bla. Mislim da bi se to na kraju moglo progurati ali nemam ja više vremena s tim se mučiti. Idem o svom trošku.
    Poslala sam mail dr.L i odgovorio mi odmah ujutro. Rekao mi je za amh 0.90pmol/L da je jako nizak i da je mala vjer dobit kvalitetnu jajnu stanicu.
    Ja nisam imala mira jer mi nije bilo jasno da je sa 6.8 pao na 0.9 u god dana (a i pročitala sam da pilule mogu utjecat na prikaz rezultata, a ja bila na njima pola godine prije vađenja nalaza) pa sam jučer ponovila test i veći je - 2.58.
    Nije bajno al bolje je. Daje mi nadu.
    Dr.L je rekao da radi cijeli 7.i 8.mjesec i da i dalje nalaz nije baš dobar al ako želim pokušati da dođem na pregled i sređivanje administracije. Pitala sam ga jel bitan dio ciklusa i kad dobijem odgovor tražim let il u krajnjem slučaju autom.
    Tako da i ja uskoro idem za Makedoniju.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Dalma neka ti je sa srećom!

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Dalma, puno sreće i strpljenja ti želim i na kraju uspjeh.
    Branca, ono probadanje na lijevoj strani malo više od jajnika sam i ja imala nekih per tkjedana nakon trudnoće, blighted ovuma i meni je rekao prof. Vrčić iz Petrove da je to normalno i da će proći uskoro.
    Tako je i bilo.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Bok cure, evo da se i ja opet javim. Dobila odobrenje od Hzzo tako da uskoro i ja krecem ponovno, treci put.. Koliko vidim, nije samo meni "glava" problem.. Mi se odlucili da ce nam ovaj postupak biti zadnji jer mi to sve vise utjece i na fizicko stanje.. Nadam se i vjerujem da ce sada uspjeti. Sretno nam bilo

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Kaja1976, nadam se da i meni to probadanje ima veze s biokemijskom od prije i možda uopce postupkom, i da nije u pitanju kakav polip, miom, cista....

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Bambina1, skroz te razumijem kad kažeš da ti sve ovo utječe na fizicko stanje. Meni je u ovom zadnjem FET-u sve bilo nekako teze što se tice podnošenja utrogestana, clexana, puno vise mucnina, vrtoglavica, a sve je bilo u prirodnom postupku. I imala sam skoro 4 mjeseca pauze od prethodnog FET-a pa mi tijelo sigurno nije bilo optereceno lijekovima. Valjda stvarno dođe do zasićenja. A kod mene i godine valjda rade svoje.
    Da je po mm odustali bi puno prije. No ja osjecam da još nije kraj...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala vam.
    Planiram ići u Makedoniju krajem mjeseca tako da mi bude prvi dio ciklusa.
    Pošto nikad nisam sama tražila avionske karte (uvijek došla na gotovo he he) možete mi reći preko koje stranice tražite karte?

Mislim da smo mi žene općenito tvrdoglavije i upornije i ne odustajemo tako brzo kao muški (naravno uvijek ima iznimki na obje strane), pogotovo kada je riječ o nečem tako bitnom.
    Isto tako svatko zna najbolje za samog sebe do koje granice se može gurati (da se tako, nespretno, izrazim).
    A ova podrška koju ovdje sve dobivamo mislim da svima daje vjetar u leđa i neku dodatnu snagu.
    Divno je što postojite.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

DalmalB, ja ti samo odem na stranicu Croatia Airlines i kupim karte bez problema. Skroz jednostavno.
    I da, ovaj forum i cure zlata vrijede. Toliko podrske i savjeta....toliko toga teskog prolazimo sto same, sto zajedno da nam svima zelim da nam se najveca zelja ostvari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •