Stranica 77 od 122 PrviPrvi ... 2767757677787987 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Pozdrav svima.Da li se nekoj od vas desilo da ispadnu delovi nagomilanog Crinone gela??Meni je prekjuce na 9.dan transfera a boja smedjo-siva.Poslala sam sliku doktoru kaze da je to gel a boja od kapilara.Ako neka od vas ima slicno iskustvo napisite molim vas.

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

Da li je možda netko od vas bio u hotelu Portal?
    Trebala bih njihov e-mail ili tel. broj? Mi bi tamo rezervirali, ali nema ih vise na bookingu. Hvala

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima.Da li se nekoj od vas desilo da ispadnu delovi nagomilanog Crinone gela??Meni je prekjuce na 9.dan transfera a boja smedjo-siva.Poslala sam sliku doktoru kaze da je to gel a boja od kapilara.Ako neka od vas ima slicno iskustvo napisite molim vas.
    Ohooo.
    Ogromni topki ( kao orah) su mi ispadali. I onako bash cvrsti, kao beton.
    Zato mrzim Crinone gel, cekaj da vidis nakon 2 nedelje kakvi ogeomni delovi ce ti ispadati.
    A smedja boja moze biti i znak implantacije.
    Stiskam fige !!

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure od srca.Senka drzim fige,vec mozes raditi betu ako ti 9 dc.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Medo,danas je 11 dan ali ovoga puta sam odlucila da cekam betu do preporucenog dana pa sta je BOG rekao

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Čestitke Medi!
    Cure, je li itko, osim mene, kod doktora Popovića?

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke Medi!
    Cure, je li itko, osim mene, kod doktora Popovića?
    Jas sam iz Mk
    Popovic je moj heroj od doktora.
    Ne bi ga menjala za nijèdan drugi. A bila sam skoro kod svih tamo.
    Veruj mi, neces zazaliti!!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Мalena prvotno napisa Vidi poruku
    Ohooo.
    Ogromni topki ( kao orah) su mi ispadali. I onako bash cvrsti, kao beton.
    Zato mrzim Crinone gel, cekaj da vidis nakon 2 nedelje kakvi ogeomni delovi ce ti ispadati.
    A smedja boja moze biti i znak implantacije.
    Stiskam fige !!
    U prethodnim postupcima sam isto koristila Crinone al mi nikad ovako nije bilo.Prepalo me bas previse.Sad sta je znacu posle bete.Pozdrav tebi i hvala za podrsku

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Medo,danas je 11 dan ali ovoga puta sam odlucila da cekam betu do preporucenog dana pa sta je BOG rekao
    Ok,javi nam vijesti obavezno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure rade oni vikendom najnormalnije. Pa ja sam imala punkciju vikendom, nismo na gumb da se možemo programirati. Ako punkcija treba biti vikendom će biti, isto tako i transfer. Znači imala sam i punkciju i transfer vikendom u svoja dva stimulirana postupka. Oba puta su mi bili dr. L i Boban na transferu.

Također sam koristila Crinone gel na koji sam i reagirala crvenilom u prvom postupku, alergična sam na njega i isto su mi komadi ispadali pomiješani s braonkastom bojom.
    Pa su me prebacili na Utrogestan.

Senka sretno I da ovaj put bude uspješno

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure rade oni vikendom najnormalnije. Pa ja sam imala punkciju vikendom, nismo na gumb da se možemo programirati. Ako punkcija treba biti vikendom će biti, isto tako i transfer. Znači imala sam i punkciju i transfer vikendom u svoja dva stimulirana postupka. Oba puta su mi bili dr. L i Boban na transferu.

Također sam koristila Crinone gel na koji sam i reagirala crvenilom u prvom postupku, alergična sam na njega i isto su mi komadi ispadali pomiješani s braonkastom bojom.
    Pa su me prebacili na Utrogestan.

Senka sretno I da ovaj put bude uspješno
    Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem
    Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.

Čekamo betu s tobom

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj ivana1988 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je možda netko od vas bio u hotelu Portal?
    Trebala bih njihov e-mail ili tel. broj? Mi bi tamo rezervirali, ali nema ih vise na bookingu. Hvala

Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
    Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.

Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

A kakve simptome iscekijes?!
    Ja teram 5ti mesec trudnoce i jos uvek nemam nikakve simptome.
    Osven sto mi trbuh porastao.
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih je razlicito

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

[QUOTE=Мalena;3217694]A kakve simptome iscekijes?!
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih

Ne znam ni sama hahaaa

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Мalena prvotno napisa Vidi poruku
    A kakve simptome iscekijes?!
    Hocu reci da se Ne opterecujes sa simptomima, kod svih je razlicito
    Pola mi posta nema.Samo sam htela da ti kazem da ti od srca zelim da s lakocom docekas kraj trudnoce.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sve mi ovdje iščekujemo svakakve simptome i imamo puno pravo na njih bili oni dobitni ili ne ali postoje htjeli mi to ili ne!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.

Čekamo betu s tobom
    Draga LaraLana,ja sam imala probadanja i bolova u stomaku ali sam to pripisivala mens simptomima.Na 8.dan transfera me progonio miris kamilice iako je nigde u blizini nije bilo.
    Danas 13.dan transfera beta 427.Toliko sam uzbudjena da ne mogu opisati

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga LaraLana,ja sam imala probadanja i bolova u stomaku ali sam to pripisivala mens simptomima.Na 8.dan transfera me progonio miris kamilice iako je nigde u blizini nije bilo.
    Ma bravoooo, čestitam
    Onda si dobre simptome imala

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cestitammmm draga.❤
    Beta super

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitammmm draga.❤
    Beta super
    Hvala Medo i hvala svim clanicama na podrsci kako u ovom tako i u proslim postupcima.Kad sam krenula za rezultat ponela pakovanje maramica sa sobom rekoh da se isplacem ako opet bude 0.Kad ono čudo

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala Medo i hvala svim clanicama na podrsci kako u ovom tako i u proslim postupcima.Kad sam krenula za rezultat ponela pakovanje maramica sa sobom rekoh da se isplacem ako opet bude 0.Kad ono čudo
    Cuda se desavaju znamo vec.
    Draga oprosti moze u kratko o postupku i koju dijagnozu imate?Vi ste isli u donaciju jajnih,ovo vam bio fet?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Cuda se desavaju znamo vec.
    Draga oprosti moze u kratko o postupku i koju dijagnozu imate?Vi ste isli u donaciju jajnih,ovo vam bio fet?
    Jeste,donacija jajnih.Prethodna 2 postupka bez uspeha pa onda operacija mioma.Izabrali drugu donatorku.Dobili smo 8 embriona.Vratili 2 ostale zamrznuli

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Jeste,donacija jajnih.Prethodna 2 postupka bez uspeha pa onda operacija mioma.Izabrali drugu donatorku.Dobili smo 8 embriona.Vratili 2 ostale zamrznuli
    Odlicno draga,ocito upalila mozda druga donorka i sta si rijesila miom.Treca sreca ❤...zelim i tebi urednu trudnocu i skolsku.Cuvaj se sad jako.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Odlicno draga,ocito upalila mozda druga donorka i sta si rijesila miom.Treca sreca ❤...zelim i tebi urednu trudnocu i skolsku.Cuvaj se sad jako.
    ❤❤

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Senka43, cestitke!!! Predivne vijesti!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Senka43, cestitke!!! Predivne vijesti!
    Hvala Branca

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Samo sam došla reći bravo za 8 embrija. Čini se da ona polemika da se svježe jajne stanice bolje oplode pokazuje da su i smrznute više nego odlične

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Senka 43 ceeestitam

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ma bravoooo, čestitam
    Onda si dobre simptome imala
    Vise nego dobre hahaaa.Hvala za cestitke i podrsku

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo sam došla reći bravo za 8 embrija. Čini se da ona polemika da se svježe jajne stanice bolje oplode pokazuje da su i smrznute više nego odlične
    Zamrznute celije a i "materijal" mog muza zamrzli jos februara meseca jer nismo znali da l cemo zbog posla moci oboje da dodjemo istovremeno(dosta smo odsustvovali otkako smo poceli da idemo u Sistinu).Donorkina mama mojih godina haha a ona sama cura od 20 godina

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka 43 ceeestitam
    Hvala Iva❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zamrznute celije a i "materijal" mog muza zamrzli jos februara meseca jer nismo znali da l cemo zbog posla moci oboje da dodjemo istovremeno(dosta smo odsustvovali otkako smo poceli da idemo u Sistinu).Donorkina mama mojih godina haha a ona sama cura od 20 godina
    Oho, znači duplo zamrzavanje? Svaka čast embriolozima. Stvarno nemam riječi.
    Mislim da će i curama koje se dvoume da li na fiške ili smrznute j.s. ovaj forum pomoći. Nas je to najviše zabrinjavalo i jedini razlog što smo bili u MK je financiranje od HZZO-a jer su svi pričali da je bolje svježe.
    Da znam ovo što sad znam, ne bi se uopće dvoumila jer koliko uspijem poloviti ovdje, dosta nas je dobilo lijepi broj embrija na paket od 8 smrznutih j.s.
    Naša donorka 23 godine

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Senka, čestitam, divne vijesti
    Koliko si imala neuspjelih pokušaja dosada?

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Senka, cestitam. To je jako lijepa vijest

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Senka divna vijest! Čestitam!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, čestitam, divne vijesti
    Koliko si imala neuspjelih pokušaja dosada?
    Inseminacija zatim pocela s terapijom da bi isli u postupak s mojim jajnim celijama ali moje telo nije reagovalo zatim sa doniranom jajnom celijom bezuspesno i jos jedan pokusaj onda operacija mioma i sad ovaj konacno uspesan postupak.Hvala za cestitke

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, cestitam. To je jako lijepa vijest
    Hvala Spring Summer

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    Senka divna vijest! Čestitam!
    ❤❤

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Jel Boban na godišnjem, zna li tko?

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Senka43 cestitam ti punooo ☺️☺️☺️
    Mi smo bili prosli tjedan u MK na konzultacijama i u 10mj idemo u postupak. Tamo sam kupila kontracepciju, triptofem i fostimon. Doktori su zbilja simpaticni i dosta te opuste, imam samo rijeci hvale za njih ☺️☺️

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
    Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.

Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca
    Hvala ti puno.Lanea mozes u postupak nakon 3 mj.Kad ti se sve smiri i oporavi dolje.Tako sam ja dobila upute za pobacaj od dr.Zelim ti puno srece.A za Portal mi je cudno da ih nema na bookingu.Njih uvijek ima,jedino ako su se zatvorili.Ali ima vam boljih od njih i cistih.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Hvala na odgovoru i tebi sretno.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

02 309 5227
    Mislim da iz HR treba ovako da zovete 0038923095227
    Hotel portal
    Posljednje uređivanje od Мalena : 08.09.2021. at 20:52

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    Jel Boban na godišnjem, zna li tko?
    Nije na godisnji.
    Vratio se, radi

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

Cure samo da javim da Hotel Portal opet ima na bookingu, pojavio se prije 3 dana.Hvala puno na broju

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

DalmalB, jesi li ti dobila terapiju koju ces trevati koristiti za stimulaciju prije punkcije kada si bila na konzultacijama u Sistini? Meni je dr.tamo rekao da cemo se to dogovoriti naknadno.
    Zna li netko mogu li se ti svi lijekovi koji se trebaju koristiti kupiti u Hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

DalmalB, jesi li ti dobila terapiju koju ces trevati koristiti za stimulaciju prije punkcije kada si bila na konzultacijama u Sistini? Meni je dr.tamo rekao da cemo se to dogovoriti naknadno.
    Zna li netko mogu li se ti svi lijekovi koji se trebaju koristiti kupiti u Hrvatskoj?
    Vecinom moze,ovisi o ljekarni dal vam hoce naruciti.Ako ste iz Zagreba ljekarna Filipovic sve ima i narucuje sta treba.Neznam sta ce te dobiti sve ili ako ovam Bosna blizu preko odite po ljekove.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Vecinom moze,ovisi o ljekarni dal vam hoce naruciti.Ako ste iz Zagreba ljekarna Filipovic sve ima i narucuje sta treba.Neznam sta ce te dobiti sve ili ako ovam Bosna blizu preko odite po ljekove.
    Medo, hvala. Nisam iz Zagreba,, ali cesto netko ide tamo pa bi mi mogao donijeti.
    Uf, Bosna mi nije usput pa se nadam da cu u ljekarni Filipovic iz Zg sve uspjeti kupiti.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ne, meni je isto tako rekao da će mi naknadno sve detaljno objasniti.
    Meni je ZG predaleko, al mi je Hercegovina blizu pa se nadam da neće biti neki problem nabaviti lijekove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •