Stranica 80 od 123 PrviPrvi ... 3070787980818290 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 6139

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka, najgori su prvi tjedni naših trudnoća, sve će biti u redu. Znam da si u strahu i svašta ti prolazi kroz glavu i da ovom čekanju nikad kraja. Ti u ovom trenutku ne možeš ništa osim probati ne živcirati puno i ne naprezati. Ja sam sa 6+1 tjedana prokrvarila i na kraju sve bilo u redu. Prvo tromjesečje si najviše u strahu. Još sam morala ležati 5 tjedana, krevet - WC...sjećam se da sam dane brojila, na onoj aplikaciji gledala koja smo sad veličina bebe (voćka). Brzo će proći prvo tromjesečje i bit će puno lakše kad će se beba tu i tamo javiti u trbuhu.
    Ovo s gelom, kako su ti cure rekle, normalno je.
    Draga LF i ja uglavnom lezim.Malo prosetam zbog cirkulacije i spremim nesto za jelo i to je to(kad sam bila kod med.sestre ovde rekla mi da nastavim da vezbam u teretani hahaha.Ja sva u soku kazem joj da mi ne pada napamet a ona meni nema potrebe da mirujem nego da sam aktivna.Dr M iz Sistine mi je preporucio mirovanje i ja se toga pridrzavam).Ujutru u 6 otvaraju telefonske linije na klinici pa cu zvati i pokusati da dobijem termin.Ovo mi se vec desilo nakon transfera dok sam cekala betu al stvori se neki neugodan osecaj i strah.Hvala ti puno LF i sve najbolje❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Da se nadovežem na postove sa laboratorijskim vrijednostima nalaza i komentiranje istih.
    Ja sam osoba koja radi konkretno TE nalaze i kada se već pišu vrijednosti i traži mišljenje, obavezno napisati mjerne jedinice i metodom kojom je nalaz rađen jer imunokemijske pretrage (hormoni, tumorski markeri....) ne uvjetuju svi iste referentne vrijednosti nego ovisi o metodi kojom su rađene. Ili napisati i referentne vrijednosti.
    Zato i je preporuka da se sve imunokemijske pretrage koje kontrolirate redovito rade u jednom laboratoriju.
    Dok biokemijske pretrage (jetrene probe, GUK, kolesterol, željezo.....) imaju iste referentne vrijednosti koje određuje biokemijska komora, odnosno svugdje i u svakom laboratoriju su iste.

A mi ovdje ne da pričamo o različitim laboratorijima nego i o različitim državama.

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

cure, ima li koga u skopju drugi tjedan?

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Drage Makedonke,
    nakon neuspješnog i nažalost zadnjeg postupka u Makedoniji ostalo mi je nekoliko kutija Prolutex-a i Impryl-a pa ako nekome treba neka se javi.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj svako malo pa pogledam dal ima kakvih novosti.
    Ajmo cure....vrijeme je za još jednu trudnoću

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Kosuta364 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage Makedonke,
    nakon neuspješnog i nažalost zadnjeg postupka u Makedoniji ostalo mi je nekoliko kutija Prolutex-a i Impryl-a pa ako nekome treba neka se javi.
    Jako mi je žao zbog neuspjeha
    Kako nemaš još mogućnost pisanja privatnih poruka biti će potrebno mailom se dogovoriti oko preuzimanja.
    Javit će se već sigurno netko da mu treba.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ima li koga u skopju drugi tjedan?
    ja bih trebala biti dolje drugi tjedan...u postupku, ako sve bude ok
    Posljednje uređivanje od sushi : 30.09.2021. at 22:17

Datum pristupanja
    Jun 2021

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih trebala biti dolje drugi tjedan...u postupku, ako sve bude ok
    Ajme
    Ja idem ponedjeljak, vraćam se u srijedu. Ako bude prilike za kavu, tu sam
    Posljednje uređivanje od biba- : 01.10.2021. at 16:56

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme
    Ja idem ponedjeljak, vraćam se u srijedu. Ako bude prilike za kavu, tu sam
    i ja bih u pon trebala biti tamo! u klinici..
    javi mi kontakt u inbox ako želiš

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Žao mi je Košuta.
    Isto stanje i kod mene

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Kosuta364 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage Makedonke,
    Draga Kosuta,
    Jako mi je zao zbog neuspjesnog postupka.
    Ako jos imas prolutex ja bi trebala.
    Moj mail je martina.tusek18@gmail.com
    Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Da li mi netko može reći cijenu postupka donacije spermatozoida. I otprilike na to još stimulacija. Žena samica, za prijateljicu pitam.
    Da li samice mogu preko HZZO-a ako imaju dijagnozu.
    I da li u Pragu isto rade to kod žena samica.
    Nemojte se ljutiti, znam da ste o tome pisali i da sam čitala ali zaboravila sam.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

LF u Pragu nije dozvoljeno raditi postupak samicama.
    Da, hzzo pokriva za Mk postupak ako postoji dijagnoza.
    Cijena spermatozoida je oko 3000 eura bar bila do nedavno tako da nek se jave cure ako je poskupilo.
    Postupak je poskupio, ivf postupak je bio 1750 eura a sada je čini mi se Mia napisala nedavno oko 2100.
    Znači ivf stimulirani.
    Koliko je polustimulirani/blagostimirani i prirodni to ne znam.
    U moje vrijeme je prirodni bio oko 800 eura...2014-te.

Evo nadam se da sam dala neke korisne informacije a ako sam negdje pogriješila neka me cure isprave koje su sada u postupku jer poskupljuju oni svako malo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

A stimulacija ti ovisi o nalazima i uzv po antralnim folikulima.....može biti od 1000 do 2000 eura.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 02.10.2021. at 15:18

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Skupo je....znači materijal sjeme 3000 eura, ivf 2100 i stimulacija da je najjeftinije 1000 eura zajedno je ovo samo 6100 eura bez odlaska dole, bez prvog pregleda, bez psihologa, bez javnog bilježnika, bez taksija, bez prenoćišta i bez ikakvih nalaza hormona itd. Ima toga još.
    Ja se dobro sjećam da je meni za prvi postupak otišlo 8000 eura. Ali ja sam nalaze sve što mi je trebalo radila privatno i bila sam dole ukupno 14 dana u prvom postupku.
    Znači to je cijena od prvog odlaska dole i obavljanja i kupnje materijala pa odlaska po drugi put u postupak. Letila sam avionom.
    Tad je nešto jeftiniji bio materijal spermatozoida i ivf postupak.

A da, s tim da treba računati da ako bude imala embrija za smrznuti da se i to plaća....istina prva godina je jeftinija a kasnije je čini mi se oko 650 eura godina.
    Materijal spermatozoidi se isto plaća čuvanje...

Zato kažem ima toga ihoho se nabere:/

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Spermatozoidi znači tad kad ih kupiš ta godina se ne plaća naravno...kad prođe godina od kupnje ili dolaska materijala zaboravila sam onda se plaća. Zaboravila sam točno koliko jer davno je to bilo već ali isto tako nekako oko 500 eura.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala ti

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rekla sam joj da računa skuplje jer si ti bila prije 6 godina.
    Hvala ti puno. Ti si mrak. Ali stvarno

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Drage moje curke,evo da vam se javim nakon dugog vremena.
    Jucer sam se vratila iz Mk,u srijedu sam imala Fet,ovaj put je islo na prirodni ciklus,vracene su dvije petodnevne blastice,sad ide ono najgore iscekivanje.
    Cure vi koje sad idete zelim vam punooo srece ❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla sam joj da računa skuplje jer si ti bila prije 6 godina.
    Hvala ti puno. Ti si mrak. Ali stvarno

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje curke,evo da vam se javim nakon dugog vremena.
    Jucer sam se vratila iz Mk,u srijedu sam imala Fet,ovaj put je islo na prirodni ciklus,vracene su dvije petodnevne blastice,sad ide ono najgore iscekivanje.
    Cure vi koje sad idete zelim vam punooo srece ❤
    Iva sretno i da ovaj put bude uspješno

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala LaraLana ❤
    Da se nadovezem na tvoj post prije,ja kad sam prosle godine dobila materijal,odmah sam tu godinu morala platiti 830 eura,a na pocetku su govorili kako se prva godina cuvanja neplaca,al eto sve mjenjaju

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ja sam platila oko 800 eura zamrzavanje embrija za 1 godinu. A spermatozoidi su prvu godinu bili zamrznuti bez plaćanja, s tim da su nam napomenuli da se kasnije placa oko 300 eura 1 godina. Tako da sad ocekujem da cu morat platit jer je prosla ta prva godina. Embrije smo kroz godinu dana sve "vratili", tako da ako bude opet za zamrzavanje iz novog postupka ceka nas novih 800 eura. Sve u svemu nije malo.....

Cure, dajte mi kakav prijedlog za smjestaj za duže....Aleksandar Palace mi je preskup za vise dana, a Portal bi zaobisla ako ikako mogu....Evroset mi se ucinio ok zbog bilizine, ali nemaju net....Stan u kojem smo bili prvi put 12 dana je nazalost zauzet...Ako ste bile u kakvom stanu da je ok dajte savjet...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja cure sad više njih zbilja ništa ne kužim osim da moram ali moram napisati da im je ovo sve neozbiljno!!!

Iva je znači morala platiti odmah čuvanje materijala spermatozoida a branca nije platila.

Cure svakako ih sve pitajte prije već idete u postupke i bilo bi dobro da to stave na papir što su vam rekli eto koliko košta jer ovo zbilja nije u redu.
    Jedni plaćaju drugi ne.
    Ja bi to čak osobno rekla u razgovoru kad se bude pričalo o cijenama pogotovo vi nove cure možete reći da je par ili cura samica već bila kod njih i da se njima ili njoj to i to nije naplatilo a sad se naplaćuje. To uvijek možete reći i da želite zadržati za sebe tko je to.
    Pa nema svatko viška 800 eura da nosi sa sobom, što je njima

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Branca_i mi smo imali privatno smjestaj,obadva puta smo bili kod istih ljudi i ok je,uredno,ima wifi,mi smo isli svojim autom pa smo do bolnice imali nekih 10-tak minuta ,ljudi su super, villa re3ca tako se zove apartman i nama su sada naplatili 25 eura ,a taxi je isto spram kod nas jeftin,al tocno koliko to ti neznam

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

LaraLana,jako neodgovorno od njih ,al nemas izbora,ja sam im uplatila prosli put kad sam dosla kuci
    Fet sam sad platila 485 eura,znam da je netko nedavno pitao

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Iva83, hvala za info za smjestaj. Pogledat cu obavezno.

Znaci vi ste odmah prvu godinu platili 300 eura za zamrzavanje spermatozoida i 800 eura zamrzavanje embrija? Jos nitko nije do sad spominjao da je placao za spermatozoide prvu godinu. To da se ne placa prva godina nam je Boban naveo u prvom mailu i poslije kad smo rješavali dokumentaciju, psihologa, j. biljeznika.
    A cijena FET-a je i nama bila tolika oba puta. Kod donacija jajnih stanica cijena FET-a je veća, ali oni zamrzavanje plaćaju dosta manje. Tako sam ja shvatila na kraju.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Mozda sam se krivo izrazila,sve zajedno smo platili 800eura,zato me je to iznenadilo,jer znam da su svi govorili da se neplaca ,a i sam Boban mi je to rekao,da bi taj dan ispalo drugacije,dosli u sobu donjeli papire da potpisem i to je to,ja govorim kako su rekli da se neplaca,kaze krivo ste vi to razumjeli

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Tih 800 eura se odnosilo samo na embrije, kao kod nas. Ali sve u svemu nije malo. Posebno kad je u drugim zemljama zamrzavanje duplo jeftinije. Mi smo imali 5 embrija za zamrznut, ali kad netko ima 1 pa mora platiti 800 eura, ufff...

Pogledala sam upravo villu re3ca, predobro izgleda. Iva83, hvala ti punoooo na savjetu! I naravno, sretnooooo ovaj put!!! Da nam javis veeeliku betu!

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ma nema na cemu ,hvala ti ❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Sve ti je blizu,trgovine,do znamenitosti do centra imas mozda pola sata setnje,za testiranje isto imas tu u ulici labaratorij

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Iva83, hvala za info za smjestaj. Pogledat cu obavezno.

Znaci vi ste odmah prvu godinu platili 300 eura za zamrzavanje spermatozoida i 800 eura zamrzavanje embrija? Jos nitko nije do sad spominjao da je placao za spermatozoide prvu godinu. To da se ne placa prva godina nam je Boban naveo u prvom mailu i poslije kad smo rješavali dokumentaciju, psihologa, j. biljeznika.
    A cijena FET-a je i nama bila tolika oba puta. Kod donacija jajnih stanica cijena FET-a je veća, ali oni zamrzavanje plaćaju dosta manje. Tako sam ja shvatila na kraju.
    Kad god je moj muz ostavio "materijal" da se zamrzne placali smo 300 eura za godinu dana i to odmah.To nije ulazilo u onih 6300 eura koliko je kostao postupak bez pregleda,terapije,analiza...Transfer je kostao prethodnih puta negde 1700 i nesto eura a poslednji put 2000 tako da prelazi pocetnu cenu od 6300

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Drage devojke,
    Nova sam na forumu ali vas redovno pratim i dugujem veeeliku zahvalnost.
    Puno mi je pomogao forum, najpre da se odlučim za donaciju u Skoplju (ženski materijal) a potom i da izaberem Sistinu.
    Mi finansiramo sami i trenutno smo u fazi čekanja odobrenja njihovog ministarstva i materijala. Malo me iznenađuju ove informacije o novim cenama

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Po meni bi FET i čuvanje embrija trebalo biti ista cijena. Ili ima veze da li je donacija spermija ili j.s.? Embrij je embrij i u jednom i u drugom slučaju, zamrzavanje je isto ili?
    Drugo je čuvanje spermatozoida ili npr.jajnih stanica. To su dva različita materijala pa se ne bi petljala u cijenu. Ali FET je FET, embrij je embrij, bez obzira da li je donacija j.s ili spermatozoida.
    Ili sam nešto krivo pohvatala.
    Posljednje uređivanje od LF2 : 04.10.2021. at 13:19

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Iva83 drzim ti fige...sve cure koje idu u postupak sretno.Mi imali besplatno jednu godinu i fet je kostao 876 eura donacija jajnih stanica.Meni bas oni nisu jasni i nemaju cijenik da se tocno vide cijene.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Medo2711 hvala ti ❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage devojke,
    Nova sam na forumu ali vas redovno pratim i dugujem veeeliku zahvalnost.
    Puno mi je pomogao forum, najpre da se odlučim za donaciju u Skoplju (ženski materijal) a potom i da izaberem Sistinu.
    Mi finansiramo sami i trenutno smo u fazi čekanja odobrenja njihovog ministarstva i materijala. Malo me iznenađuju ove informacije o novim cenama
    Lucy10 sretno I piši nam svakako

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Drage moje,mi vise nismo mogli da cekamo zakazani ultrazvuk pa smo otisli privatno 150 km daleko od naseg grada.I videli smo dve nase bebice kojima srce kuca.
    Sve koje ste cekate ili ste u postupku zelim puno uspeha a koje ste u drugom stanju mirnu i uspesnu trudnocu❤.Laku noc mile

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Senka43, predivnoooo!!! Bas mi je drago!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Senka43, predivnoooo!!! Bas mi je drago!
    Hvala ti branca❤

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,mi vise nismo mogli da cekamo zakazani ultrazvuk pa smo otisli privatno 150 km daleko od naseg grada.I videli smo dve nase bebice kojima srce kuca.
    Sve koje ste cekate ili ste u postupku zelim puno uspeha a koje ste u drugom stanju mirnu i uspesnu trudnocu❤.Laku noc mile
    Bravo,bas prekrasno.Ja dogurala tih 12 tt beba super.Kobinirani je uredu i mjere su odlicne i skolske.Sretno svima❤

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo,bas prekrasno.Ja dogurala tih 12 tt beba super.Kobinirani je uredu i mjere su odlicne i skolske.Sretno svima❤
    Oohhhh Medo,predivno❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bravo medo i senka
    I vrijeme je bilo da konačno krenu lijepe vijesti

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo medo i senka
    I vrijeme je bilo da konačno krenu lijepe vijesti
    Hvala LaraLana❤

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Drage devojke,
    Samo da javim da su nam iz Sistine javili da su stigle jajne ćelije, tako da uskoro možemo u proces. Baš je bilo brzo, od poručivanja prošlo oko mesec ipo.
    Pisale ste da je transfer poskupeo i da je sada 2000. Da li mi neka moze okvirno napisati koliko su vas izasli lekovi za pripremu i pregledi? Znam da to zavisi od slučaja da slučaja, ali kako sve plaćamo sami, znači svaka informacija o tome šta očekivati.
    Svima koje su već u procesu želim puno sreće!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lucy najskuplje od terapije ti je Prolutex progesteron ampule koje su oko 10, 11 eura kom. Treba ti oko 15 do bete recimo i Fraxiparin ti je isto čini mi se tako nekako ili malo jeftinije. I također će ti trebati bar 15 do bete.
    Kod njih dole sve može na komad kupiti u ljekarni u Hr mislim da ne može.
    Ostalo esrtrofem, decortin, aspirin i utrogestan ti je po 2 do 3 eura kutija. Estrofem je pak.od čini mi se 28 kom pa sad ovisi koliko na dan ćeš piti. Decortin ako budeš će ti biti dovoljna jedna kut. Aspirin isto jer ako budeš uzimala ćeš jednu na dan i da bude 12 sati razlike od Fraxiparina.
    Utrogestan kutija mislim da ti može biti 4 do 5 dana. Ovisi koliko dnevno i često ćeš stavljati.
    Jedino još nisam spomenula Crinone gel progesteron i njega se samo navečer stavlja ako ga dobiješ. Možeš na kom.kupiti dole kod njih i nešto je skuplji od Utrogestana.
    Ali koliko sam vidjela da cure ne spominju Crinone pa ga je možda dr. L izbacio iz terapije i odlučio se na kombinaciju Prolutex injekcije i utrogestan.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 11.10.2021. at 13:42

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Drage moje cure neznam uopce jer smijem na glas reci,danas mi je 12 dan od trasfera i test je pokazao +,u srijedu idem vadit betu,jos sam pod dojmom,jer bilo je i straha i malo krvarenja i svega

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Drage devojke,
    Samo da javim da su nam iz Sistine javili da su stigle jajne ćelije, tako da uskoro možemo u proces. Baš je bilo brzo, od poručivanja prošlo oko mesec ipo.
    Pisale ste da je transfer poskupeo i da je sada 2000. Da li mi neka moze okvirno napisati koliko su vas izasli lekovi za pripremu i pregledi? Znam da to zavisi od slučaja da slučaja, ali kako sve plaćamo sami, znači svaka informacija o tome šta očekivati.
    Ja imam racun iz septembra meseca i pisem cene po komadu u denarima:
    Prolutex-560d(igle 2d a spric 4d);Clexane-250d;Decortin-91d;Crinone -170d;Lenzetto sprej- 670d,Estrofem-290d.Onda vitamini B,C,D,E,Multilac to je 200-300denara i Premama mislim 480denara jer to sam naknadno kupila.Ovo su cene iz apoteke pored Sistine i ovo je terapija koju sam uzimala i dalje je uzimam.Sad ti izracunaj otprilike koliko to sve dodje i da 60denara je 1 euro.Pozdrav i puno uspeha u postupku s doniranim jajnim celijama

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Drage devojke,
    pozdrav Lucy, ja sam sve lijekove kupovala ovdje u Skopju – pišem ti cijene od prošlog tjedna u makedonskim dinarima. većina lijekova je kupljena u ljekarni pored Sistine.

Estrofem, kutija 28kom od 1mg = 259,76 MKD
    Decortin, kutija 20kom od 5mg = 90,65 MKD
    Utrogestan, kutija 15 kom od 200mg = 440,00 MKD
    Clexane 1 injekcija 40mg = 249,48 MKD
    Prolutex 1 ampula 25mg = 560,14 MKD
    Šprica i po 2 igle za svaku ampulu Prolutexa = cca 8 MKD

količina Estrofema će ti ovisiti o tvojoj shemi i razvoju debljanja endo, ja ću od 1dc do bete potrošiti 6 kutija (ovih po 1mh – u Hr su po 2mg u pakiranjima, svejedno je koju uzimaš). Decortin – do bete dovoljna 1 kutija. Utrići – do bete 5 kutija. Clexane i Prolutex (idu 1x dnevno obje) – do bete 18 komada od svake.

iz toga si možeš izračunati cca trošak od 1dc do bete. a ako ti je beta pozitivna, nastavljaš dalje...

uz to, u shemi većina dobiva još i 7 dana Decapeptyla od 1dc (ne znam cijenu) i traže da se piju vitamini Impryl kojih nema u Hr (ne znam cijenu, potraži ju u ranijim postovima).

sve gore napisano se može kupiti i u Hr, ali su cijene Prolutexa i Clexane-a nešto više (ovisno o ljekarni)... + kad sam se raspitivala u ljekarnama u Zg, rekli su mi da bi trebalo provjeriti dostupnost na vrijeme (tjedan dana prije), da mogu naručiti ako ih u tom trenutku nema na stanju u ljekarni.
    Posljednje uređivanje od sushi : 11.10.2021. at 19:53

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje cure neznam uopce jer smijem na glas reci,danas mi je 12 dan od trasfera i test je pokazao +,u srijedu idem vadit betu,jos sam pod dojmom,jer bilo je i straha i malo krvarenja i svega
    Ma bravo Iva čestitam!
    Neka nam lijepih vijesti...javi nam betu obavezno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •