Stranica 91 od 123 PrviPrvi ... 41818990919293101 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,501 do 4,550 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Joj mala nemoj tako razmišljat.
    Pa, ako nisan falila, a mislin da nisan, baš je LaraLana u oba dobitna imala il dvodnevne ili trodnevne.
    Ne mora to ništa značit.
    Ni fantastične blastociste ne garantiraju uspjeh.
    Isto tako trodnevni embrij ne znači automatski neuspjeh. Puno tu faktora utječe.
    Glavu gore, misli pozitivno.
    Bit će sve dobro
    Da ali LaraLana nije u menopauzi bila i ona je išla sa svojim JS, znači da je s njom bilo sve u redu a ja od 2016 u menopauzi. AMH 0,01

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj mala85 prvotno napisa Vidi poruku
    Da ali LaraLana nije u menopauzi bila i ona je išla sa svojim JS, znači da je s njom bilo sve u redu a ja od 2016 u menopauzi. AMH 0,01
    AMH je totalno nebitan kada ideš na donaciju.
    Iskreno nisam upratila o kojoj je donaciji riječ jajne stanice ili embriji. Al u svakom slučaju nisu od nekoga tko je u menopauzi.
    A dr.znaju što rade, znaju tvoje stanje i po tom su i radili sve pripreme i propisali ti terapiju.
    I opet, ponavljam, može sve biti super i po ps-u pa da ne uspije. A može sve biti vuci potegni pa da sve prođe bez ikakvog problema.
    Joj molim te probaj odagnati te negativne misli.
    U ovom svemu moramo ići dan po dan, korak po korak.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mala, DalmalB ti je sve napisala lijepo i sve stoji pa da ne ponavljam sad i ja.
    Olabavi malo, što si više negativna i nevjeruješ ulaziš u začarani krug i samo sebi štetu radiš.
    Nemoj više čitati molim te.

Moji hormoni uopće nisu bili baš neki, ali dovoljno dobri da mogu u postupak i da sam dobila lijepe "dvodnevne embrije " oba puta.
    Ali toliko sam bila pozitivna i vjerujem da je bilo ovdje na forumu da ne vjeruju dvodnevnim embrijima i mom niskom AMH.
    Istina nisam puno dobivala js al valjda se poklopilo sve, a puno faktora se mora poklopiti. Najvažniji je dobar embrij, endometrij mi je isto uvijek bio jako dobar pa vjerojatno i to igra ulogu.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 07.12.2021. at 21:34

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Mala, DalmalB ti je sve napisala lijepo i sve stoji pa da ne ponavljam sad i ja.
    Olabavi malo, što si više negativna i nevjeruješ ulaziš u začarani krug i samo sebi štetu radiš.
    Nemoj više čitati molim te.

Moji hormoni uopće nisu bili baš neki, ali dovoljno dobri da mogu u postupak i da sam dobila lijepe "dvodnevne embrije " oba puta.
    Ali toliko sam bila pozitivna i vjerujem da je bilo ovdje na forumu da ne vjeruju dvodnevnim embrijima i mom niskom AMH.
    Istina nisam puno dobivala js al valjda se poklopilo sve, a puno faktora se mora poklopiti. Najvažniji je dobar embrij, endometrij mi je isto uvijek bio jako dobar pa vjerojatno i to igra ulogu.
    U pravu ste i muž mi je rekao da prestanem više citati, skroz se bacila u depru nepotrebno.
    Nadam se da će sve biti dobro... javim vam sve. Za 2 dana imam transfer.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

LaraLana,hvala ti puno❤

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lucy i Bambina jel radite test i idete betu vaditi?
    DalmalB je napisala kad će.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Ja neću ništa raditi pre pon.
    Znam da može i ranije, al tako su rekli, pa nek bude.
    DalmaIB, držimo fige tebi!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Dali je koja od vas imala grčeve/bolove u trbuhu slični menstrualnim drčevima od Prolutexa ili Clexana? Transfer još nisam imala. Jutro se probudila i cijelo vrijeme me probada i boli.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Dali je koja od vas imala grčeve/bolove u trbuhu slični menstrualnim drčevima od Prolutexa ili Clexana? Transfer još nisam imala. Jutro se probudila i cijelo vrijeme me probada i boli.
    Ja nisam koristila ni Prolutex ni Clexan, ali mene livi jajnik žica od 5.dana ciklusa....valjda kako su folikuli rasli, ali me nastavilo žicati, probadati i nakon punkcije i nakon transfera. A sve je bilo ok. Sad me isto zna tu i tamo žicnuti, manje nego prvih dana iza transfera al osjetim tu i tamo... Kod mene nije to bilo ništa strašno ni baš bolno, ali osjetila bih..kao prije kad bi prirodna ovulacija bila (iako tada bi me znalo baš sasić da bih se na tren zgrčila)....mislin da je to sve utjecaj hormona i promjena koje su se izdogađale u nama.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Jel nekome od vas receno da dode sa punim mjehurom? Meni nitko ništa nije rekao a ovdje sam pročitala da se treba doći sa punim mjehurom?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Jel nekome od vas receno da dode sa punim mjehurom? Meni nitko ništa nije rekao a ovdje sam pročitala da se treba doći sa punim mjehurom?
    Mala85, da moras na transfer doci s punim mjehurom. Vjerojatno su ti zaboravili reci. I utrogestane popij, nemoj ih vaginalno stavljat ujutro prije klinike. Sretno na transferu!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Mala85, da moras na transfer doci s punim mjehurom. Vjerojatno su ti zaboravili reci. I utrogestane popij, nemoj ih vaginalno stavljat ujutro prije klinike. Sretno na transferu!
    Hvalaaaa

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

@mala85
    Moj ti je savet, ako rano ujutru imaš transfer da utrogestan popiješ kad završiš sa transferom. Ja sam od njega bila takva koma kad sam ga popila, spavala sam 2 sata. I sestra mi je tako rekla, popiti posle.
    Ako ne možeš da izdržiš da dugo ne ideš na wc, vodu možeš da popiješ i kad dođeš na kliniku, dok čekaš,dovoljno je oko pola litre.
    Puno sreće!

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Sretno svim curama s betama i transferima ❤️❤️
    Imam pitanja - u kojem se roku vama javi doktor kad ima pošaljete rezultate testa? Jeste li prestali odmah sa svom terapijom nakon negativnog rezultata?
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 09.12.2021. at 10:33

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

mala85,sreetno ..Alisa81 u kratkom roku se javi dr,tj.kad ima vremena,ja sam prosli put odmah prestala sa terapijom,tako mi je rekao

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    @mala85
    Moj ti je savet, ako rano ujutru imaš transfer da utrogestan popiješ kad završiš sa transferom. Ja sam od njega bila takva koma kad sam ga popila, spavala sam 2 sata. I sestra mi je tako rekla, popiti posle.
    Ako ne možeš da izdržiš da dugo ne ideš na wc, vodu možeš da popiješ i kad dođeš na kliniku, dok čekaš,dovoljno je oko pola litre.
    Puno sreće!

i ja sam popila bočicu vode u klinici, dok sam čekala transfer i bilo je ok. transfer mi je bio tek oko 11h, pa ne bih mogla toliko izdržati, ujutro sam normalno išla na wc. nakon transfera još 1h ležiš, tek onda ideš na wc...

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Transfer prošao, utrogestan sam trebala popit ujutro u 5h i u 17h, tako sam si ja odredila zbog posla ali ga ja nisam popila jer smo se krivo sporazumili, ja shvatila da cu kod njih dobiti za popit. Tako da imam taj propust i 3 puta sam pitala dali su sigurni da te vaginalete trebam popit? Bilo mi to cudno. Hvala svima...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Transfer prošao, utrogestan sam trebala popit ujutro u 5h i u 17h, tako sam si ja odredila zbog posla ali ga ja nisam popila jer smo se krivo sporazumili, ja shvatila da cu kod njih dobiti za popit. Tako da imam taj propust i 3 puta sam pitala dali su sigurni da te vaginalete trebam popit? Bilo mi to cudno. Hvala svima...
    Mala najbolje da za bilo kakve nejasnoće da kontaktiraš dr ili direktno odjel u Sistini.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Što se tiče transfera i nalijevanja te vode.
    Uopće vam nije potrebno toliko. Dovoljno je da kad dođete tamo u Sistinu popit jedno 3 dcl vode. Pa nije nam kapacitet mjehura za pol litre baš.
    Dovoljno mu je bar malo da vidi najbolje mjesto gdje će ostaviti embrij!
    A kad dođete u sobu tražite slobodno da piškite, sestra će doći i to ćete obaviti u krevetu, smijete se pomjereti slobodno. Pa u drugim klinika vani su uveli ležaje na trbuhu i to po 15 min max pol sata.

Ja sam u svakom transferu tražila nakon da piškim, pa samo gore kasnije mogu napraviti kad me krene mjehur boliti i nikad se isprazniti. Grozan osjećaj.

P.S. u prvom dobitnom sam čak bila praznog mjehura jer nisam mogla izdržati pa su rekli bolje piškiti već da se grčim pa eto toliko da znate.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

A ja se grčila cijelo vrijeme i trpila i to jedva izdržala... baš sam budala. Meni rekli da navecer vec mogu vaginalno stavit utrogestan, jesi i vama tako rekli?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Moj mjehur je hvala Bogu istreniran (radim u školi) pa sam ja bez problema izdržala dok sam se vratila u hotel hahaha. A pitala me sestra odmah iza transfera piški li mi se i da zovem ako bude trebalo da se ne patim.
    Al da, meni su i ta embriologinja (nije aneta, nema naočale) i Boban rekli dvi čaše vode da su dovoljne.

Što se utrogestan na dan transfera tiče, ja sam ga popila ujutro prije 9 i zamanta me tek oko podne. Navečer sam bila na aerodromu pa mi je bilo jednostavnije ga popiti (al može odmah vaginalno) i tada me smanta u roku od 15-20 min. Let od ZG do ST sam u propelerašu odspavala ko beba, probudilo me kad je avion dotakao tlo hahah
    Inače iman jako lagan san i svaku promjenu visine osjetim...tada ništa

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

A ja se grčila cijelo vrijeme i trpila i to jedva izdržala... baš sam budala. Meni rekli da navecer vec mogu vaginalno stavit utrogestan, jesi i vama tako rekli?
    Ne brini se. U redu je to za navečer, svi stavljamo navečer. Ja u drugom postupku a u prvom sam Crinone gel koristila i on se stavlja jedino navečer, manje zafrkancije.
    Ne znam zašto su ga izbacili.
    A utrogestan bez problema možeš piti ako ti ne smeta.
    Možda čak i Duphaston tablete.
    Vidi i pitaj dr sve što te muči i zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Dali je nekome od vas Boban rekao kao meni npr. da su mi stavili 2 dobra embrija i kako je ostalo 3 ali da nisu tako dobre kvalitete i pitao me dali ih želim zamrznit? Mene sad pati ovo sto nisu dobre kvalitete... cemu onda zamrzavanje?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Ako su lošiji mogu loše reagirati na kriopohranu pa se unište kod odmrzavanja,ali bolje išta nego ništa. . .
    Nekad uspije i sa lošijima,a nekad ne uspije ni sa savršenima.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

DalmalB kakva je beta?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dali je nekome od vas Boban rekao kao meni npr. da su mi stavili 2 dobra embrija i kako je ostalo 3 ali da nisu tako dobre kvalitete i pitao me dali ih želim zamrznit? Mene sad pati ovo sto nisu dobre kvalitete... cemu onda zamrzavanje?
    Ja bih isto smrznula, sjećam se da je jedan dr bio jednoj forumašici davno rekao da i "prazna puška ponekad opali" :D
    Pitao te vjerojatno jer plaćaš...

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ne placam, rekla sam da zamrznu. E sad drage žene nešto me zanima, poslije transfera mi malo pa malo iscuri ko voda na dnevni uložak (nije utrogestan) dali se još kojoj tako šta događalo?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    DalmalB kakva je beta?
    Nisam stigla danas izvaditi. Ništa ne pitaj...
    Sutra ću ili u ponedjeljak. Još kombiniram jer ipak moran do ST potegnuti.

Mala, meni je nakon transfera znalo na dnevnom biti mrvicu tamnijeg traga, ne mogu reć ni voda ni iscjedak...vjerovatno malo sukrvice il nešto. To dan nakon transfera. A sad redovito utrogestan ajme.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

I još jedno pitanje imam, dali ste išle radit odmah poslije npr. 3 dana poslije transfera?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

I još jedno pitanje imam, dali ste išle radit odmah poslije npr. 3 dana poslije transfera?
    Da. Ponediljak transfer, srida na poslu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da, odmah sam išla raditi a kako je ljeto bilo vozila sam čak i biciklo.
    Što se tiče preostalih embrija neka si rekla da zamrznu.
    Jedino je još bila eventualno opcija da ih se pusti do petog dana da vide dal će doći do blastica i kakvih. Al sve to njih košta pa možda zato nisu nudili kao opciju jer im to ne plaćaš i ne plaćaš zamrzavanje.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 10.12.2021. at 19:07

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Jel itko imao grčeve svaki dan kao mensgrualni grčevi i to od 2 dana korištenja utrogestana i prolutexa? Mene skroz ti grčevi pate.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jel itko imao grčeve svaki dan kao mensgrualni grčevi i to od 2 dana korištenja utrogestana i prolutexa? Mene skroz ti grčevi pate.
    Ja sam imala menstrualne bolove do 12 tt.
    Ne bi to nazvala baš grčevi, to se ipak razlikuje.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Onda se necu zamarati s time, vjerojatno je to onda normalno. Hvala ti

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Drage moje, danas sam primjetila smeđi trag i otisla na hitnu gdje su mi rekli da vise nema otkucaja srca i da je plod premalen. Danas mi je 8 tt i na zadnjem uzv prije 10ak dana bilo je sve ok. Dr je predlozio prekid tabletama. Kako imam zakazan uzv ovaj utorak pricekat cu jos 2 dana da mi moja doktorica potvrdi. Ovo je prestrasno i ne mogu vjerovati...nakon toliko boli i muke docekamo malo srece i sad opet uzasssss.....

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Moja beta manja od 1,2 tako da... dva ciklusa pauza i idem u nove pobjede...kraj prvog, početak drugog miseca. 2022.je moja godina

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, danas sam primjetila smeđi trag i otisla na hitnu gdje su mi rekli da vise nema otkucaja srca i da je plod premalen. Danas mi je 8 tt i na zadnjem uzv prije 10ak dana bilo je sve ok. Dr je predlozio prekid tabletama. Kako imam zakazan uzv ovaj utorak pricekat cu jos 2 dana da mi moja doktorica potvrdi. Ovo je prestrasno i ne mogu vjerovati...nakon toliko boli i muke docekamo malo srece i sad opet uzasssss.....
    Jjaaaoooo Branca,suze su mi krenule od tuge jer mi je poznat taj osecaj...Nema tu reci koje mogu da utese...

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Moja beta manja od 1,2 tako da... dva ciklusa pauza i idem u nove pobjede...kraj prvog, početak drugog miseca. 2022.je moja godina
    Dalma,zao mi je sto ovaj pokusaj nije uspeo.Odmori telo i mozak pa u naredni pokusaj❤

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Dalma, žao mi je jako. Ali, ti mi deluješ kao neko ko je jako uporan i pun pozitive, tako da sledeći pokušaj je dobitni.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Branka❤️

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Branca,srce mi se para,šta sve žene ne propate,neke,to nema objašnjenja.
    Žao mi je steašno.
    Moram i sama reći da sam pretužna ,uplakana i sama jutros došla s kiretaže.
    Rekoh,neću pisati da ne rušim moral ostalima. . .ali sada, eto,ista sudbina.
    Ja 3 mj.trudnoće bila.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Dalma,teško mi je zbog tebe isto,toliko veselja i nade i sve pljuć!
    A šta reći osim,idemo dalje?!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ajmeeee Kaja1976, pa sto je ovo! Grozota! Kako mi je zao, prestrasno.....
    DalmalB, drzi se...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj cure pa ja ne mogu ovo da čitam što pišete, pa to je prestrašno! Očajna sam i baš ste me rasplakala

Branca da, pričekaj ta 2 dana pa možda i samo krene, drž mi se draga.

Kaja dušo draga što god da napišem neće biti utješno. Pa što je se to dogodila sad nakon 12 tt?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Žao mi je Dalmal al nema druge već u nove pobjede!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Branca, Kaja i Dalma držite se... žao mi je jako, nemam rijeci stvarno.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Toliko mi teško,plačem od utorka kad sam saznala,došla na UZV kad doktor i sestre umukli,tišina. . .i kaže nema više otkucaja,samo vidi cistu na pupkovini od 1cm otprilike,malo manje.
    Kaže da je to već više dana.
    Nisam ništa bila osjetila,osim što sam se bila uzrujala nešto vezano za posao,makar sam na bolovanju. . .
    Nisam nikad čula za takav slučaj,ne zna dr.a možda onaj PHD nešto otkrije.
    Ovo me pokosilo. .nemam perspektivu jer imam previše god.već sada. . A to sve traje,postupci. . .

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Toliko mi teško,plačem od utorka kad sam saznala,došla na UZV kad doktor i sestre umukli,tišina. . .i kaže nema više otkucaja,samo vidi cistu na pupkovini od 1cm otprilike,malo manje.
    Kaže da je to već više dana.
    Nisam ništa bila osjetila,osim što sam se bila uzrujala nešto vezano za posao,makar sam na bolovanju. . .
    Nisam nikad čula za takav slučaj,ne zna dr.a možda onaj PHD nešto otkrije.
    Ovo me pokosilo. .nemam perspektivu jer imam previše god.već sada. . A to sve traje,postupci. . .
    Kaja draga,ja sam pre neku sedmicu ispricala sta mi se sve desilo a pri tom sam puno toga precutala jer nisam htela da ikog povredim ovde jer se svi nadaju i cekaju pozitivan rezultat.Tesko da coveku srce pukne od tuge sta nam se desava.
    A to za godine eto meni je sad vec 46 i usla sam u peti mesec sa ovom bebom koja dise.Nemoj da te godine obeshrabruju molim te❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Drage moje bas mi je zao i rasplakala sam se,sto se to opet dogadja..Branca,Kaja,Dalma,drzite se ,jer nemam sad rijeci koji bi vas utjesile ❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ja ne vjerujem što čitam.
    Branca, Kaja, ne mogu niti zamislit kako vam je. Ne znam što reći, svaka riječ je suvišna.

Hvala svim curama što ste tu uz nas. Hvala na riječima utjehe i potpore.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •