-
ena dm opiši nam kako je kod njih.da li si ti bila i što si radila? koje su cijene? ćula sam da oni dobivaju materijal iz Danske pa smo se mm i ja zafrkavali što ako nam uvale malu plavušu ili vikinga,a oboje smo tamni?! kakvi su im rezultati?
-
Hehehehe lijepo si me nasmijala
Kad dođeš prvi put kontaktiras Bobana Janevskog koji ti radi sa donorskim materijalom. Dobiješ listu i to listu donora sa krvnom grupom tvog supruga .Cijena sperme ti je 1100 eura i to ti je za 3 pokušaja .Akose odlucis za insemenaciju ona ti je uz spermu besplatna . Ja sam išla na IVF a on ti je 1850 eura (ukljucena anestezija , pregledi ) Lijekovi ti dođu oko 500 eura .Ja sam išla kod doktora Popovića koji mi je dao broj mobitela tako da ga možeš zvati u svakom momentu .Svi pricaju nas jezik .Meni nije uspjelo prvi put (nisam se bas pridrzavala pravila ) tako da sada imam popust mislim da je 30%.Rade sa Dancima .Od nalaza ti trebaju brisevi, papa, krvna grupa, i hiv, hepatitis i aids markeri .U centru imas dvosoban stan koji je drama i on ti je dan 30 eura. Rezultati su im dobri i mene su oni fascinirali pozitivno, sam to sto mzes zvati doktora u svako vrijeme jako puno znaci . eto ako jos nesto zanima pitaj ...Pozdravv
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma