Lunika, evo inesz ti je vec odgovorila na tvoje pitanje vezano za hr.

Da, ja sam sve obavljala privatno i sama sve platila u Makedoniji. Iz tog razloga sam ti stavila linkove pa procitaj.

Nedavno smo ovdje na forumu saznali da Sistina radi s Ukrajinskom bankom jajnih stanica od kojih se dobije 8 zamrznutih. Forumasica katesplit je nedavno bila kod njih. E od tih 8 js su se oplodile samo dvije a jos jedna je pokazivala naznake da ce se dalje dijeliti....znaci treca js je bila oplodjena al je se sporo dijelila. Tako da....inesz ce ti bolje objasniti koja je razlika izmedju kad imas donatoricu i oni je stimuliraju i dobijes svijeze js i kad imas iz banke smrznute js. Ja se ne znam strucno izraziti pa da ne pisem na pamet.

U Makedoniji moras uzeti donirano sjeme za 3 puta koje dodje 3000 eura i tih 8 js je 4300. Znaci samo ovo je vec 7300 eura. Ja cisto sumnjam da bi HZZO to odobrio....pa i dio cak jer nasi parovi koji idu u Prag isto dobiu nesto sitno za postupak. Al vrijedi pokusati......samo sam ti htjela ukazati na to da ipak gledas kliniku koja radi sa svjezim js jer ako hr nije imala takav slucaj i ne znaju ti reci sto bi bilo onda je svejedno u koju ces zemlju ici i ispuniti i predati papire i zahtjeve...bila to Makedonija, Grcka, Španjolska, Cipar, Ukrajina itd.

Ako nisi jos bila kod prof.V odi kod njega i vidi za te papire...pa ako bas inzistiras na Makedoniji onda kontaktiraj dr. Bobana Janevskog jer on radi na programu donacije i nema ti druge vec otici dole da ispunis to s njima..daju ti okvirno cijene i opet kod nas tu kucati i slati kome trebas i gdje te dalje budu uputili.