Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Jutro

Aleksadar Palace je njihov najskuplji hotel i u njemu odsjedaju npr.premijeri kao i nas itd. Lijepo je sve to fino napisala LaraLana i hvala joj neizmjerno na svim postovima jer su meni puno pomogli.
    Znaci spomenula je i Evroset hotel koji je 250 m od Sistine i ima teniske terene i jos je jeftiniji i bolji od Portala koji je par koraka udaljen od klinike a ja osobno nisam bila bas zadovoljna jer sam bila vise puta i u svakoj sobi su im tusevi katastrofa jer voda prska na sve strane a samo ne po meni samoj i dosta je bucno i lupaju vratima.
    To mi se u Evrosetu nije dogadjalo i imala sam svoju intimu i mir koji mi je bio prijeko potreban.

Imaju svog taksistu koji radi za njih i to sve organizira Boban Janevski i sve lijepo dogovori i napise odmah jer su i oni sami svjesni situacije opcenito dole.

Letovi iz Zagreba imaju i u popodnevnim satima oko 14 h u sezoni sto znaci da nije bas uvijek da su u kasnim vecernjim satima i u Skoplju ste vec u 15.30 h pa tako da svi oni koji budu letili da znaju. Ja sam osobno s tim letom letila.

Kako sam i sama povezana s medicinom dosta sam razgovarala i s Bobanom i s dr. Lazarevskim. Slazem se da je u Sistini zdravstveni standard na visokom nivou i klinika je kao sci-fi. I to je to, bili su puno pametniji od drugih i zato sada rade fantastican posao. Sto se tice socijalnog zdravstva je najmanje deset puta gori od naseg.
    Ja si ne bi mogla zamisliti zivot dole. Lijepo je na par dana, dodjes, prodjes, pojedes dobro i zazelis se svoje zemlje.

Dona1976 nista se ne brini. Sve ce ti oni organizirati i ako uzmete hotel tu bilo koji nemate potrebu nikam ici.
    Lara je pisala da ima i mjenjacnica, kafic i brza hrana. Ljekarna u klinici. Imate i restoran dan i noc. U evro setu ima kuhinja koja radi 24 h na dan. U Portalu nemas. Samo dorucak posluzuju.
    Vjerojatno ce vas mozda taxi odvesti u restoran Stara kuca jer to drzi njihov prijatelj i super je restoran.

Sretno vam draga moja i javi nam se ponekad
    Posljednje uređivanje od Robertina : 21.10.2018. at 08:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •