Hej curke
Pozdravljam vas i zelim vam mirne i bezbrizne trudnoce!

Robertina drago mi je da sam pomogla. Kao sto i same znate sve je vec napisano

Ima i Hotel Vergina takodjer isto udaljen od Sistine nekih 250 m. Kraj hotela se mora proci ako se dolazi s aerodroma pa tako da se vidi dobro na samom krizanju.
Znaci kad se izlazi iz Sistine na glavnu cestu na lijevo je Evroset na na desnu stranu je Vergina hotel. Koliko sam vidjela cijena je ista kao u Portalu.
Za Portal potpisujem sto je Robertina napisala i jos cu dodati da je tv program ocajan. Inace sam bila tu samo zbog blizine i bilo mi je zgodno zbog male kad smo isle jer su sada napravili most nedavno preko Vardara i spaja se s hotelom Aleksandar gdje ima super zanimacija za djecu i bazen.
A Evroset takodjer super organiziran i ima igraliste za djecu i prekrasan parkic.

Ja sam u Sistini takodjer imala odlican tretman i nemam zamjerki ama bas nikakvi al to mi vjerovatno ide u prilog jer sam privatni pacijent.
Bila je tu forumasica Hulija koja je pisala kad se ide preko fonda kod njih da se samo termin za konzultacije kod dr. Lazarevskog ceka 3 mj..al to je na njoj da pise vlastita iskustva.
Tako da Lunika ja vjerujem i da bi u Hr dobila odlican tretman da je to kod nas dozvoljeno i jos da toj klinici u kojoj radis donaciju embrija bude placeno iz troskova obaveznog zdravstvenog osiguranja jer ruku na srce svima je u interesu. Nisu to mali novci da se razumijemo. Imali su razloga da se maksimalno potrute jer su dobro zaradili.
Al najbitnije je da si ti sretna i da si svoju zelju ostvarila