-
Nakon duge borbe tu kod nas mi smo se odlučili za donaciju js. Kod mene je amh skoro pa nemjerljiv više. Preko 15 postupaka je iza nas. Na donaciji js smo sada bili u Pragu u Pfc. Donatorka je imala 8js i nakon oplodnje sa muževom spermom dobili smo "samo" 3 embrija. Pišem samo, jer sam očekivala više. Iako muževa sperma nije skroz idealna ali kada se raščisti ima tu dobrih miljona spermija. Dvije morule smo vratili 4.dan a jedan zamrzli. Nažalost nije uspilo. Tada smo uzeli picsi, monitoring, lazt, embryoglue i intralipid. Mislila sam da smo se sa tim dobro pokrili sa svih strana. I sada dok nas čeka taj mali smrzlić mislili smo pokušati u Makedoniji u Acibadem Sistina. Ja imam 41god. Prekjučer sam kontaktirala hzzo pa su mi rekli da zahtjev za financiranjem postupka mogu skinuti sa njihovih stranica. Mene interesira da li mi taj zahtjev može ispuniti dr.Poljak iz Cita?
Usput sam poslala mail u kliniku Acibadem i odmah su se javili i dali mi kontakt kome da se obratim. Vidim da jako malo parova sa ovog foruma ide kod njih. Malo mi je i blesasta njihova internet stranica jer nema nekih širokih objašnjenja. Sve su napisali na jednoj stranici vezano za oplodnju. Ne spominju se neke dodatne metode ali o tome svemu ću popričati sa njima. Našla sam i stari post od naše Inesz u kojem opisuje da same zamrznute js i nisu toliko kvalitetne kao već zamrznute oplođene, ako sam to dobro razumila. Pa me i to odmah baci u očaj jer ako smo sa svježim doniranim od 8js dobili 3 embrija, kako li će biti onda sa smrznutim.
Čitala sam stare postove i vidim da se za odobrenje uvoza js isto nešto dugo čeka kod njih. Koliko je to vremenski?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma