Argente pročitala sam članak. Vidim da je jučer izašao. Ni sama ne znam šta da kažem. Za početak,nisam ni znala da i za Belgiju hzzo pokriva postupak.Ne znam da li se o tome ovdje na forumu pisalo ali pogledati ću. To ću tek sada ići istraživati. Vezano za Češku, ne znam šta da kažem. Ja i muž smo skupa 15god a od toga 10god borbe. Svi koji nas poznaju znaju da se borimo sa neplodnosti. I svako malo kada onako usput popričam sa nekim njihova prva rečenica je: Ajme morate otić u Češku, tko god je otišao uspilo im je. I svi ali baš svi spominju Češku. Kakva Makedonija. To nitko ne spominje a ni Belgiju. Eto. Nije ni meni jasno. Vidim i ja, evo ti i primjer kod nas na forumu po svim temama na stotine stranica a za Makedoniju par stranica. Zašto ljudi ne idu gori ako im je sve plaćeno. Lunika i LaraLana su uspjele iz prvog puta u Makedoniji.
A onda me je zblekalo to sve za smrznute js i njihova kvaliteta. Pojma sad nemam.
A i u ovom tekstu kojeg si poslala piše da Česi rade sa js od Ukrajinki. Nisam ni to znala. Ali da li je to točna info ovoga novinara koji je pisao tekst? Po tome mi ispada da i oni onda možda rade sa smrznutim js. Ništa mi nije jasno sada.