Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    možda će biti glupo pitanje, ali djevojke koje idu u postupak s doniranim js, kakve stimulacije dobivaju?
    Nikakve. Eventualno estrofem za zadebljanje maternice.
    8.d.c ima javiš endometrij i čekaš dalje upute.

Samo polako, stvarno su detaljni i neće im promaknuti ništa. Vjerujem da je i njima sada kaos jer su krenuli raditi. Ali samo polako, sve upute ćete dobiti čim vam HZZO odobri.
    Znam da je teško, ja sam isto preispitivala sve i svakog

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pitanje za cure koje idu ili su išle na stimulaciju - Moram piti estrofem od 18. dana ciklusa, a onda od od 21. dana uzimati injekcije Cetrotide. Zna li tko čemu služe te Cetrotide? Jer prvo sam ih trebala uzimati nakon gonala, tj. negdje 10. dan nakon menge, a sad te injekcije moram uzimati prije menge. Vjerojatno ima veze s mojim povišenim progesteronom i estradiolom, no možda tko zna točniji odgovor.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikakve. Eventualno estrofem za zadebljanje maternice.
    8.d.c ima javiš endometrij i čekaš dalje upute.

Samo polako, stvarno su detaljni i neće im promaknuti ništa. Vjerujem da je i njima sada kaos jer su krenuli raditi. Ali samo polako, sve upute ćete dobiti čim vam HZZO odobri.
    Znam da je teško, ja sam isto preispitivala sve i svakog

E da, sad mi je jasnije, jer sam se malo pogubila oko toga tko ide na koju donaciju. Eto ja se javljam da idem u donaciju jajnih stanica! Ako sam dobro povezala i Medo2711 isto.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Da i ja isto idem..mozda budemo se skupa druzive

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

odlicno,ajde mi posalji email da ti posaljem slike.Ja nisam fotokopirala tekuci ni zdrastve niko me nije trazilo.Bitni su svi nalazi,sve papire sta imas,spermiogram netreba novi.Ako je uredan.Vjencan list ili potvrdu od izvanbracnoj zajdnici.Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •