Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    U slučaju FET-a da li treba ponovno tražiti odobrenje HZZO-a? S obzirom da se kod donacije spermatozoida uzima materijala za 3 puta, u slučaju prvog neuspjeha tražimo opet predračun za novi postupak od klinike, umanjen za te već plaćene spermatozoide, pa onda opet tražimo odobrenje od HZZO-a?
    Ako se uzima materijala za tri puta onda mislim da vam je to sve plaćeno ako sam dobro shvatila. Ono što si dobila u odobrenju to ti je sve plaćeno. Stvarno mislim da za FET me treba sve ispočetka. Na vama je u principu da mailom javite na HZZO što ste obavili i da li je uspjelo ili ne. Ja im se nisam javila (jer smo dugo čekali j.s. pa su oni mene nazvali). I rekli da im se obavezno javim nakon postupka jer i oni vode evidenciju o svemu. Tako da ti je najbolje, ako dođe do toga, pitati njih na HZZO.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se uzima materijala za tri puta onda mislim da vam je to sve plaćeno ako sam dobro shvatila. Ono što si dobila u odobrenju to ti je sve plaćeno. Stvarno mislim da za FET me treba sve ispočetka. Na vama je u principu da mailom javite na HZZO što ste obavili i da li je uspjelo ili ne. Ja im se nisam javila (jer smo dugo čekali j.s. pa su oni mene nazvali). I rekli da im se obavezno javim nakon postupka jer i oni vode evidenciju o svemu. Tako da ti je najbolje, ako dođe do toga, pitati njih na HZZO.
    LF2, imaš pravo, najbolje ako dođe do toga provjerit s HZZO-om. Malo sam otišla s razmišljanjem daleko, a tek mi je prvi pokušaj u Mk preko HZZO-a. Kad čitaš forum nameće se hrpetina pitanja, kad nas ima dosta i sa svakakvim kombinacijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •