-
Medo2711,
da, donacija spermija.
Ne znam ni ja što je s tom Petrova/Makedonija i tim lijekovima.
Ja sam danas bila u Petrovoj i naporan dan. Neke stvari nisam znala pa savjet... pazite da dođete sa svim papirima k njima. Treba im OIB od oba partnera, spermiogram (ako se ide na donaciju jajnih stanica), kopije osobnih, papa i brisevi (ne stariji od 1 godine), vjenčani list ili izjava o izvanbračnoj zajednici, zadnji nalaz. I ponesite i nalaz od dr. iz Makedonije i ova rješenja od HZZO-a. Samo to sve iskopirajte jer njima trebaju kopije. Mislim da je to sve. Bitno je da imate nekakav pregled kod nekog od dr. prije dolaska po lijekove. Ja sam sva sreća bila kod dr. prije na nekoliko kontrola i kada su mi pisali zahtjev za mpo tako da smo se samo na to nadovezali.
Oni u Petrovoj kažu da stimulacija ide kod njih, ovi iz Makedonije da ide kod njih. I na kraju, svi smo zbunjeni. Kažu da već imaju sada 4 cure koje idu za Makedoniju.
Nakon svega, sutra krećem. Gonal ujutro. Petrova htjela već danas. Pokazala im mail od dr. da sutra krenem pa pristali.
Uzv mi zakazali za pon.
Ali opet imam problem.
Po Petrovoj bih Cetrotide trebala uzeti u sub i ned, a dr. L. mi je danas napisao da tek u nedjelju da počnem. Nemam pojma koga slušati sada, Ima tko iskustva?
Posljednje uređivanje od leptirica82 : 04.08.2020. at 23:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma