Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Rikku nisam upratila da ne pijes kontracepciju iako ti je ciklus nepredvidiv. Zapravo me cudi zasto dr. L nije ordinirao kontacepciju bas zbog tog i zbog planiranja svega.
Ne mogu vas sve popratit inace bi ti pisala prije.
Bar je tako prije bilo da sve zene koje idu u stimulaciju sa vlastitim stanicam a ne zive u Makedoniji, odnosno da im je problem planirati zbog putovanja a i zbog posla se pila jedan mjesec kontracepcija i pije se koliko treba. To vecinom bude par dana duze da se sve uskladi.
E onda nema vecinom problema s hormonima dal je sto visoko i dal ces ili neces krenuti sa stimulacijom jer to kontracepcija sve regulira i drzi hormone pod kontrolom.

Tako cure da znate ubuduce pa pitajte dr za kontracepciju.
Moj prvi ivf je bio dugi protokol sa kontracepijom mjesec prije i urodio je plodom.
Nebojte se, nece vam kontracepcija uspavati jajnike.
Da, nisu mi dali nikakvu kontracepciju. Vrčić me skinuo s kontracepcije jer sam u vremenskom periodu od 8 mjeseci pila 3 različite kontracepcije, a nijedna nije djelovala, imala sam baš obilne menge pod svim vrstama kontracepcije, i endometrioza mi se vratila. Pa me skinuo s kontraceptiva da se probude jajnici, a otad mi je ciklus nepredvidiv.
Lazarevski mi ništa nije dao kao kontracepciju mada sam naglasila da mi ciklus divlja. Ja se nekako pouzdam da oni znaju što rade, putujem u ponedjeljak čekati mengu, a onda ćemo dalje.