Stranica 27 od 123 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku, ja u 10.45. Vjerojatno se onda nećemo sresti. Ali želim ti sreću na uzv. Javi sve.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Curke, ja sam bila u 2 mjesecu ove godine i receno nam je da ne placamo prvu godinu nista. Ostala su nam dva zamrznuta i potpisali smo onaj papir da ih oni zamrzavaju i nigdje nije bilo napisano, koliko se sjećam, da ista placam. Ja se nadam iduci mjesec ici, al bome sad ste me uplasili pa cu ih kontaktirati i za to..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, ja u 10.45. Vjerojatno se onda nećemo sresti. Ali želim ti sreću na uzv. Javi sve.
    Javit ću svakako sve, a držim fige da ti se embriji prime i da dobiješ bebicu ili bebice.

Mogu reći da mi je lijepo u Skopju, osjećam se kao doma. Mada ne idem skoro nikamo osim u restorane jesti, grad ima odličnu vibru. A restorani su prejeftini ovdje gdje sam ja, još uvijek nisam platila ručak više od 30kn

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, ja sam bila u 2 mjesecu ove godine i receno nam je da ne placamo prvu godinu nista. Ostala su nam dva zamrznuta i potpisali smo onaj papir da ih oni zamrzavaju i nigdje nije bilo napisano, koliko se sjećam, da ista placam. Ja se nadam iduci mjesec ici, al bome sad ste me uplasili pa cu ih kontaktirati i za to..
    Kako je čudno da daju različite informacije. Ja sam isto bila krajem 2.mjeseca i Boban mi je rekao da se zamrzavanje plaća, kao što mi je napisao u mailu. Uglavnom, novac imam, sad još samo da imam i folikula za zamrznuti.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

S menom su se dogovarali jos krajem prosle godine pa su mozda imali druga pravila.. Rikku - imati ces sigurno
    Posljednje uređivanje od Bambina1 : 15.08.2020. at 19:29

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je čudno da daju različite informacije. Ja sam isto bila krajem 2.mjeseca i Boban mi je rekao da se zamrzavanje plaća, kao što mi je napisao u mailu. Uglavnom, novac imam, sad još samo da imam i folikula za zamrznuti.
    Sretno ti zelim i ostalima curama koje idu u postupak ili fet...
    Cure koliko ste cekale odgovor i makedonije za njihovo odobrenje i dogovor kad dolazi materijal?

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koliko ste cekale odgovor i makedonije za njihovo odobrenje i dogovor kad dolazi materijal?
    Ja sam bila u 2.mj. na konzultacijama i rekao je da materijal stiže sredinom 4.mj., a da onda postupak kreće u 5.mj. Onda je došla korona i sve se poremetilo. No mislim da se čeka mjesec i pol - dva u prosjeku, ali imam samo svoje iskustvo iz kojeg crpim zaključak :D

Za odobrenje mi nisu ništa javili, samo da je materijal stigao. Bobica me nazvao na viber i rekao da je to stiglo i da se odmah javim Lazarevskom na mail.
    Posljednje uređivanje od Rikku : 16.08.2020. at 00:01

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Medo ja sam ti matetijal cekala vrlo malo jer sam pitala Bonana odmah kakav sistem narucivanja imaju. Kad mi je rekao da je to kad se nakupi malo pacijenata i da je to odprilike 3 puta godisnje onda mi je javio 2 tjedna prije da ce uskoro ici narudzba i tako sam isla krajem 3 mjeseca a materijal je dosao sredinom 4 mj. Znaci 2 tjedna sam cekala.
    Mogla sam u postupak ici odmah u petom jesecu ali zbog posla i svojih drugih razloga sam odlucila u lipnju ici i bio je uspjesan.

Za odobrenje ne brini. Mislim da to nikome ne javljaju. Boban ti radi pri minisarstvu zdravlja i cetvrtkom imaju sastanke vezano za sve oblike donacija. Tako je bar bilo prije kad sam ja bila u postupcima.
    Svima se odobre postupci jer imaju reguliran takav zakon donacije. Ne znam sto bi se moralo dogoditi da nekoga odbiju.
    Javit ce ti kad matetijal stigne. Jedino ga mozes kontaktirati dal je i kad je naruceno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku za uzv sutra

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala cure na savjetu.Nesto sam ja skuzila Bobana da uskoro stize materjal.Zato sam morala zurno dolje da me ubace u njihovo zdrastvo.Zato nisam mogla mjenjati datum konzulzacija.Tako je reko,tako da ja ocekujem mozda 9 i 10 mj.Sta bi mi i pasalo ...poslat cu ja njemu poruku za koji tj.Toliko uzbudena da nemrem docekati....Rikku sretno na uzv,javlja novosti.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Sto se tiče materijala - spermatozoidi meni su rekli da će doći najkasnije u 10.mj. A ti si Medo2771 za donaciju jajnih stanica, koliko se sjećam da sam pročitala....

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Drage cure, isčitala sam cijelu ovu temu jer mi se čini da od mene ništa s mojim stanicama, i sad razmišljam kako i što dalje, a najvažnije mi je do koje godine hzzo funancira donaciju u Mk. Tu sam naišla da se spominje do 42. godine, ali nigdje ne mogu naći službenu info. Jel to sigurno do 42.?
    I još nešto, iz vašeg iskustva, ako npr. kad navršim 41. odlučim na donaciju, krenem pisati zahtjev i dogovarati, hoću li sigurno u tih godinu dana (do 42.) stići obaviti postupak? Vidim da ima dosta čekanja..
    Hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tamara, u godinu dana stigneš sve.
    Ja sam stvarno dugo čekala odobrenje od HZZO-a, tri mjeseca.
    Jajne stanice isto 3-4 mjeseca. Tako mi se potrefilo.
    U 6 mjesecu predala zahtjev na HZZO, jajne stanice stigle u prosincu. U trećem mjesecu sljedeće godine sam bila na postupku.
    Ne vjerujem da ćeš duže od toga čekati. Vidim sa se curama to prije sve riješilo.
    Bitno da obaviš sve i da ti stignu jajne stanice do tad.
    Medo, jajne stanice naručuju svakih 3-4 mjeseca.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tamara@ prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, isčitala sam cijelu ovu temu jer mi se čini da od mene ništa s mojim stanicama, i sad razmišljam kako i što dalje, a najvažnije mi je do koje godine hzzo funancira donaciju u Mk. Tu sam naišla da se spominje do 42. godine, ali nigdje ne mogu naći službenu info. Jel to sigurno do 42.?
    I još nešto, iz vašeg iskustva, ako npr. kad navršim 41. odlučim na donaciju, krenem pisati zahtjev i dogovarati, hoću li sigurno u tih godinu dana (do 42.) stići obaviti postupak? Vidim da ima dosta čekanja..
    Hvala na odgovoru!
    Tamara sad sam vidjela slucajno na drugoj temi da si pisala u vezi nalaza hormona.
    Znam da ovdje nije tema i da ti curi vrijeme ali samo cu ti reci da sam ja s 34 godine losije nalaze od tebe imala i dr. Lazarevski nije ni trepnu na to. Zanimalo ga je najvise koliko antralnih folikula imam.
    Rodila sam dvoje Sistinske djecice!!!

Ne znam koliko postupaka si vec prosla.
    Ako te sto zanima slobodno se javi i pitaj.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tamara, naši ti financiraju do navršene 42.god. Tebi je najvaznije da do tada dobijes odobrenje i da odes u Mk na prvi razgovor i odabir donora. Nakon toga nije bitno da li si prešla 42.god.
    Ja sam imala situaciju i mislila sam da donaciju trebam obaviti do navršene 42.god ali tete iz hzzoa su mi to objasnile.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kada dobiješ odobrenje onda ga svako 3mj trebaš produžiti. Pošalješ hzzou tada mail da ti produže rjesenje i u roku par dana dobijes papire na kućnu adresu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure..ja sam dobila prije 2 dana ali cekam slj mengu i napokon krećem. Nadam se da se sa granicama opet nece iskomplicirati. Sada stalno mijenjaju i letove.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

LaraLana hvala! I čestitam na bebicama, divno je da ih imaš dvoje i da se oni medjusobno imaju

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Vidjela sam, ako se dobro sjećam, da si imala nizak AMH i visok FSH, i da ti je odmah uspjelo - to je wow!! Vjerojatno kombinacija dobre terapije i sreće. A i mladosti. Ja imam vršni FSH oko 14 a AMH mi šeta od 3 do 4, uz endometriozu i priraslice od operacije jajovoda u 20-tima, visoke godine (40) a i dragi ima dosta loš spermiogram (OAS). Imala sam jedan stimulirani postupak sa 300 menopura i dobila dvije od kojih se jedna oplodila i bila mi je vraćena (to je nama bilo wow

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Svjesna sam malih šansi.. i iz ovih stopa bi npr. kod dr. L ali ne možemo si to priuštiti, pa sam osudjena na HZZO. O donaciji sam počela malo razmišljati.. Zanimljiva je ljudska narav.. krenuli smo jako realno i opušteno u postupke.. ako uspije uspije, ako ne ne, nema veze, bitno da smo mi zajedno.. donacija ni na kraju pameti (nisam niti znala na početku da to uopće postoji) Ali kako vrijeme prolazi razmatram i druge opcije.. malo sam kontradiktorna sama sebi i tom početnom stavu.. Moram priznati da me puno toga muči vezano uz donaciju. Prvo, moj dragi ne želi ni čuti za to, morali bi punooooo razgovarati prije. Nadalje, muči me okolina kojoj bi lagala (zatajila donaciju) i to bi me razdiralo. I na kraju - muči me što i da li reći djetetu pa bi me i to laganje razdiralo. Uf.. No, da ne zatrpavam temu sa psihološkim aspektima sada..

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    Tamara, naši ti financiraju do navršene 42.god. Tebi je najvaznije da do tada dobijes odobrenje i da odes u Mk na prvi razgovor i odabir donora. Nakon toga nije bitno da li si prešla 42.god.
    Ja sam imala situaciju i mislila sam da donaciju trebam obaviti do navršene 42.god ali tete iz hzzoa su mi to objasnile.
    Hvala ti! To mi je jako korisna informacija!

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Svjesna sam malih šansi.. i iz ovih stopa bi npr. kod dr. L ali ne možemo si to priuštiti, pa sam osudjena na HZZO. O donaciji sam počela malo razmišljati.. Zanimljiva je ljudska narav.. krenuli smo jako realno i opušteno u postupke.. ako uspije uspije, ako ne ne, nema veze, bitno da smo mi zajedno.. donacija ni na kraju pameti (nisam niti znala na početku da to uopće postoji) Ali kako vrijeme prolazi razmatram i druge opcije.. malo sam kontradiktorna sama sebi i tom početnom stavu.. Moram priznati da me puno toga muči vezano uz donaciju. Prvo, moj dragi ne želi ni čuti za to, morali bi punooooo razgovarati prije. Nadalje, muči me okolina kojoj bi lagala (zatajila donaciju) i to bi me razdiralo. I na kraju - muči me što i da li reći djetetu pa bi me i to laganje razdiralo. Uf.. No, da ne zatrpavam temu sa psihološkim aspektima sada..
    Draga Tamara, ne mogu tvrditi za druge, ali vjerujem da je velika većina nas sve to prošla kao i ti. Ja jesam. i kad su mi u bolnici predložili donaciju js, rekla sam nema šanse. I nisam ni razmišljala o tome više. Tri godine nakon toga sam potražila drugo mišljenje, bilo je isto samo sa puno lošijim nalazima. I tada mi se dogodio preokret u glavi i odlučila sam u roku 24h da idem u to. Možda mi je trebalo vrijeme, možda sam trebala još sazrijeti u glavi... ne znam.. ali jesam. i da, ne mislim nikome govoriti o tome i nitko ne zna da smo predali papire i da čekamo poziv...i zasad sam takvog mišljenja. Ne vidim u tome ništa loše. Svi naši prijatelji i rodbina dobivaju bebe i nitko nikad nije ni pomislio kako, nitko ne pita... možda i oni imaju svoju tajnu. Zato samo hrabro i samo onako kako se vi osjećate. Jer u cijeloj priči bitni ste samo vi i radite to zbog sebe..ne zbog rodbine, prijatelja ili susjeda i njihovo mišljenje u toj priči nije bitno kao vaše. Stoga, želim puno sreće što god odlučili!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Evo prvi uzv nakon 4 dana stimulacije: endometrij 5 cm, zasad još nijedan folikul iznad 10mm. Dr L. je bio smiren pa to uzimam kao dobar znak. Pijem dalje gonale, a u srijedu novi uzv

Tamara, ako želiš dijete, ne razmišljaj o drugima. Razmišljaj koliko će ti sreće donijeti to malo biće i ispuniti život. Nemoj to propustiti zbog drugih.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Cure..ja sam dobila prije 2 dana ali cekam slj mengu i napokon krećem. Nadam se da se sa granicama opet nece iskomplicirati. Sada stalno mijenjaju i letove.
    mene isto strah zbog ove lude korone... da li će se sve stopirati...

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    mene isto strah zbog ove lude korone... da li će se sve stopirati...
    Ja sam saznala od Bistre da je Acibadem radila cijelo vrijeme u periodu karantene i korone, tako da oni rade, problem je samo ako se zatvore granice, zbog dolaska materijala.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Tamara, u godinu dana stigneš sve.
    Ja sam stvarno dugo čekala odobrenje od HZZO-a, tri mjeseca.
    Jajne stanice isto 3-4 mjeseca. Tako mi se potrefilo.
    U 6 mjesecu predala zahtjev na HZZO, jajne stanice stigle u prosincu. U trećem mjesecu sljedeće godine sam bila na postupku.
    Ne vjerujem da ćeš duže od toga čekati. Vidim sa se curama to prije sve riješilo.
    Bitno da obaviš sve i da ti stignu jajne stanice do tad.
    Medo, jajne stanice naručuju svakih 3-4 mjeseca.
    Ok, hvala. Znači nije tolko strašno čekanje, stignem sve. Bitno mi je da znam da to sve stignem ako se odlučimo.. da znam dal da uopće pokrećem "postupak razgovora s dragim o tome" (taj postupak je puno kompliciraniji od postupka oplodnje

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Ja sam saznala od Bistre da je Acibadem radila cijelo vrijeme u periodu karantene i korone, tako da oni rade, problem je samo ako se zatvore granice, zbog dolaska materijala.

Da, i zatvaranje granice i putovanje i karantena... nitko ne zna kako će biti. A svi znamo da to čekanje svima najteže pada

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ok, hvala. Znači nije tolko strašno čekanje, stignem sve. Bitno mi je da znam da to sve stignem ako se odlučimo.. da znam dal da uopće pokrećem "postupak razgovora s dragim o tome" (taj postupak je puno kompliciraniji od postupka oplodnje
    Glavno je pitanje - želiš li dijete? Ako je odgovor da, onda ništa više nije teško. Kad imaš jasan cilj, na sve si spreman.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vidjela sam, ako se dobro sjećam, da si imala nizak AMH i visok FSH, i da ti je odmah uspjelo - to je wow!! Vjerojatno kombinacija dobre terapije i sreće. A i mladosti. Ja imam vršni FSH oko 14 a AMH mi šeta od 3 do 4, uz endometriozu i priraslice od operacije jajovoda u 20-tima, visoke godine (40) a i dragi ima dosta loš spermiogram (OAS). Imala sam jedan stimulirani postupak sa 300 menopura i dobila dvije od kojih se jedna oplodila i bila mi je vraćena (to je nama bilo wow
    Moj fsh je bio 17.75 a LH 14. AMH 6.9 pmol.
    Izvukli me antralni folikuli kojih je bilo kak kad od 7 do 9.

Protokol mi je bio od cak 6 gonala dnevno ilitiga 450 jedinica. Tako da kod tebe ovo od 300 nije nesto sad ono turbo visoko.
    Ne znam mozda da probate u hr preko hzzo u privatnoj klinici. Ako si do sad imala jedan postupak ja bi svakako probala prije zahtjeva za Makedoniju.

Jedino ovo ne znam za endometriozu. Tu se zbilja ne razumijem..al evo Rikku isto ima endo pa ide na stimulaciju.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 17.08.2020. at 11:51

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Istina nisam dobila puno stanica al sve 4 su bile oplodjene i trudnoca.

U drugom kratkom protokolu 3 stanice 2 oplodjene i opet trudnoca.
    Jedino mi taj jedan FET nije uspio. Imala sam 2 smrznuta dvodnevna.
    Meni izgleda vise pase svjezi transfer.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo prvi uzv nakon 4 dana stimulacije: endometrij 5 cm, zasad još nijedan folikul iznad 10mm. Dr L. je bio smiren pa to uzimam kao dobar znak. Pijem dalje gonale, a u srijedu novi uzv

Tamara, ako želiš dijete, ne razmišljaj o drugima. Razmišljaj koliko će ti sreće donijeti to malo biće i ispuniti život. Nemoj to propustiti zbog drugih.
    Rikku ne brini, isto tako je i kod mene bilo. Sporo su mi rasli folikuli al bitnije je da su podjenake velicine kad krenu kuzis.

Koju dozu Gonala uzimas?
    Ovo endometrij mislis 5 mm a ne cm
    Narasti ce i on a i dobit ces estrofem za endic.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 17.08.2020. at 11:59

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

vedre
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 17.08.2020. at 12:01

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Laralana, lipoto, jedva čekam da krenem

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Za one koje ne znaju...mi smo u 3.mj bili u pripremi za donaciju. Taman tada bila kod naših tu na uzv 8dc. Sve bilo ok. Bukirali i avion i smjestaj ali kako je Mk zatvorila granice sve smo ponistili i odgodili.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Laralana, lipoto, jedva čekam da krenem
    Jako se veselim radi tebe

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Stalno smo bili u kontaktu sa dr.B i dr.L. nisu ni oni znali šta će biti jer se stanje mijenjalo iz sata u sat. I na kraju smo odlucili da je najbolje da odgodimo.
    Nisi tada ni znao sta tocno znači karantena tj. negdje je u pocetku pisalo tu kod nas da sam placas karantenu. Sve nam je to bilo novo. Ali eto.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku ne brini, isto tako je i kod mene bilo. Sporo su mi rasli folikuli al bitnije je da su podjenake velicine kad krenu kuzis.

Koju dozu Gonala uzimas?
    Ovo endometrij mislis 5 mm a ne cm
    Narasti ce i on a i dobit ces estrofem za endic.
    Gonal 300, a prije menge sam uzimala estrofeme 7 dana i cetrotide 3 dana, valjda je zato doktor bio šokiran vodenom cistom, ne znam.

Da, da, 5 mm endometrij, to vjerujem da će rasti, sad samo da folikulići porastu, vidjet ćemo u srijedu, utješila si me Doktor se činio zadovoljnim, teško ga je pročitati kad uvijek kaže 2-3 rečenice. Legenda!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A evo pišem i curama koje se dvoume za donaciju. Ja vas razumin. Sve sam to i ja prošla. Kada mi je prije 10god moj mpo dr predlozio donaciju ja zamalo da nisam skočila preko stola na njega i udavila ga. Poludila san bila. A sada kad se vratim....da sam barem tada razmisljala kao sada. Ali čovik ne zna šta mu jutro donosi.
    Kada smo napravili tu kod nas preko 15 postupaka i kada smo nekako skužili da smo stvarno napravili sve šta smo mogli, onda se odjednom kod oboje preokrenilo u glavi i skoro pa u isti glas smo rekli: A zašto nebi na donaciju. I tada kad smo to izgovorili i dogovorili se, kao da nam je pao kamen sa srca.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Svaki naš godišnji je bio priprema za postupak. Svaki. Sada kada se vratim unazad...mi smo živili iz dana u dan za oplodnje. I tako godinama.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Cure hvala na informacijama i savjetima, puno ste mi pomogle, nastavljam dalje s postupcima sa svojim stanicama i pararelno ćemo se oboje preispitati i pustiti da nam sazrije ili ne sazrije odluka o donaciji. Bitno mi je da sad sve znam o rokovima i mogućnostima u Mk da to uzmem u obzir. Želim vam svima koje ste u postupcima sreću i uspjeh.. a šanse uz donaciju su na vašoj strani, to znate.. Pratim vas i dalje i javim se.. sad sam se već uživila u vaše priče, gotovo je, hihihi... držim fige..

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure, evo mene.
    Vraćena 2, 1 zamrznuli. Jedan desetostanični i 2 osmostanična. Dr. B kaže da su odlični. E sad, vidjet ćemo. Znam da nema garancije ni za odlične ali idemo pozitivno dalje.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Platili smo zamrzavanje. Kaže dr. B da naš HZZO to ne pokriva. Dobila Prolutex injekcije za 14 dana i to nismo platili. Javiti im rezultat za 14 dana.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku, rast će. Držimo fige.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Leptirica sretno dalje

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, evo mene.
    Vraćena 2, 1 zamrznuli. Jedan desetostanični i 2 osmostanična. Dr. B kaže da su odlični. E sad, vidjet ćemo. Znam da nema garancije ni za odlične ali idemo pozitivno dalje.
    Uuuu pa odlične stanice, bravo!!! Ima da se prime i gotovo, ovo zasad super zvuči!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Leptirice, super vijesti!!!! Sad čuvaj mrvice i uzivaj....
    Rikku, drzim fige da se sve nastavi po planu, da folikuli rastu i endometrij zadovolji!
    Cure, samo naprijed!
    Ja danas dogovorila operaciju polipa početkom 9.mj, samo da sve pripreme oko operacije prođu ok, i covid test bude neg! Ufffff

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala vam curke. Idemo sada malo odmoriti pa navečer/po noći putujemo kući.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Leptirica bravo, to je sjajan rezultat. Jel u toj cijeni mozda FET jesi pitala?
    Ajde bar nesto pa i taj prolutex je 140 eura za 14 dana.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ako sam dobro shvatila, FET se plaća, ali nisam pitala. Tuka! Ali mislim da to Bistru moramo pitati. Ne znam ide li preko HZZO-a. Ne znam kolike su šanse da nam to plate. Iako bi cijena trebala biti niža. Pretpostavljam da nema toliko stimulacije, manje lijekova... Ja sam nadokupila ovdje lijekova da imam i 2 testa za trudnoću. Nisam izdržala da ne kupim.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hahaha bas si me nasmijala.
    Ma draga moja neka si ti kupila testove, tak i treba. Ja sam vec na 10 dnt imala jasno pozitivan test.
    Je da sam radila onaj super osjetljivi Gravignost ultra 10 miu osjetljivost.
    Na 12 dan ih je iznenadila moja beta. Boban je cak misljenja da su se oba bila primila pa je jedan odustao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •