Stranica 30 od 123 PrviPrvi ... 2028293031324080 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Neka utorak što prije dođe.
    Posljednje uređivanje od leptirica82 : 24.08.2020. at 00:36

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku tatalno nebitno za ispustiti zrak ili ne. Isto tako pise i na Gonalu pen da one mjehurice kao ispustis i okrenes na najmanju onu dozu, to mozes npr a i ne moras. Isto tako ti je i sa ostalim. Dobro ti je sestra rekla, kad okrenes injekciju taj zrak ode na kraj i u biti ga na kraju istisnes u trbuh i potisnes tekucinu i kapljice ne idu van.

Sretno sutra i javi nam cim prije situaciju

Jesi se cula s kokom, jel radila test ili betu? Vrijeme joj je vec

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku tatalno nebitno za ispustiti zrak ili ne. Isto tako pise i na Gonalu pen da one mjehurice kao ispustis i okrenes na najmanju onu dozu, to mozes npr a i ne moras. Isto tako ti je i sa ostalim. Dobro ti je sestra rekla, kad okrenes injekciju taj zrak ode na kraj i u biti ga na kraju istisnes u trbuh i potisnes tekucinu i kapljice ne idu van.

Sretno sutra i javi nam cim prije situaciju

Jesi se cula s kokom, jel radila test ili betu? Vrijeme joj je vec
    Ma znam da je Lučinger jednoj rekao da se obavezno mora ispustiti zrak i to još nekoliko puta naglasio, pa sam otišla na hitnu da budem sigurna. Ipak je to najvažnija injekcija Samo sam se ujutro probudila s velikim podljevom od nje:/

Čula sam se s Kokom, nažalost, beta joj je 0

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam da je Lučinger jednoj rekao da se obavezno mora ispustiti zrak i to još nekoliko puta naglasio, pa sam otišla na hitnu da budem sigurna. Ipak je to najvažnija injekcija Samo sam se ujutro probudila s velikim podljevom od nje:/

Čula sam se s Kokom, nažalost, beta joj je 0
    Jojjj Luči uvijek ima svoju neku filozofiju :/

Tako je. I ja sam za to da se ide na Stop u hitnu.
    Proci ce podljev, to se ne moze izbjeci nazalost jer smo puni krvnih zilica. Ako budes dobila Fraxiparin nakon transfera bit ce toga po trbuhu.

Zao mi je za Koku

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Žao mi za koku.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Proci ce podljev, to se ne moze izbjeci nazalost jer smo puni krvnih zilica. Ako budes dobila Fraxiparin nakon transfera bit ce toga po trbuhu.
    Dakle, bit će toga (možda) još po trbuhu? I još injekcija? Ajme, ja se ponadala da sam sa štopericom konačno gotova s injekcijama. Kad sve zbrojim, preko 20 uboda dosad, a znači još nije kraj :/
    Sva sreća te injekcije nisu baš bolne pa se sve izdrži, ali jadan trbuh

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi za koku.

I meni je jako, jako žao. Kao i većina nas, ima tužnu priču i jako želi dijete. Ima još jednog smrzlića pa će ići ponovo, a onda vidjeti daljnje opcije.

Ja sam sebi rekla da ću triput ići sa svojim js, a onda krenuti s doniranim embriom ili doniranom js. Dok ima opcija, ima i nade

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    još 14 dana Prolutex injekcija. Ako beta bude super onda se valjda nastavljaju. Tako da nije kraj.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mi potrošili 7. Još 7 i beta.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ali radit ću test ranije. Samo se još moram dogovoriti sama sa sobom kada.

Koki je vratila 1 ili 2? Je li imala kakvih simptoma ili? Mislim, ako znaš slučajno

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Rikku,
    još 14 dana Prolutex injekcija. Ako beta bude super onda se valjda nastavljaju. Tako da nije kraj.

To stvarno nisam znala. Ovih 20-ak uboda mi je izmasakriralo trbuh, a dakle čeka me još. Dobro da si mi rekla, da se psihički pripremim za to.

Koki je vratila 1 ili 2? Je li imala kakvih simptoma ili? Mislim, ako znaš slučajno
    Koka je vratila 2 i jedan je smrznula. Nije imala nikakvih simptoma. Baš sam tužna zbog nje
    Posljednje uređivanje od Rikku : 24.08.2020. at 13:37

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Leptirica kako si ti? Znas da test mozes vec 10 ili 11 dnt raditi bez problema. Kod tebe su trodnevni embriji.
    Ja sam htjela sto prije znati da ne uzimam te lijekove bezveze ako nije uspjelo.

Ali u kliniku sam obavezno morala vaditi betu bez obzira na pozitivan test i samo sam jednom vadila u obe trudnoce bez ponavljanja. Dr. L mi rekao cestitam trudni ste i beta je fantasticna, ne treba ponavljati.
    Na prvi uzv isla 3 tjedna od transfera.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Meni danas 7. dan, ako ne računam dan transfera. I mislila sam čet, pet ili sub. dobro sam. Tu i tamo me malo trbuh zaboli i taj donji dio leđa. Ostalo baš ne. Jučer i danas na dnevnom primijetila nekakvu mini mini mrljicu. Ma ono, skoro neprimjetno. Nekakve svijetlo svijetlo krem boje. Ali je to toliko mini mini, doslovce. Kad se obrišem, nema ništa. Da nemam uložak ne bi ni primijetila.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ubodi su najmanji problem al opet ovisi kako kome, svatko drugačije doživljava to.
    Nakon 8 IVFova, više ni ne znam kako je bez njih Sad u zadnjem sam dvije injekcije dnevno do osmog tjedna (Prolutex i Clexane), s time da Celaxane od oplodnje do nekoliko mjeseci poslije poroda trbuh je svaki dan druge boje.
    Iskreno, prst bi odrezala samo da se desilo ovo čudo
    Posljednje uređivanje od LF2 : 24.08.2020. at 14:18

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Meni danas 7. dan, ako ne računam dan transfera. I mislila sam čet, pet ili sub. dobro sam. Tu i tamo me malo trbuh zaboli i taj donji dio leđa. Ostalo baš ne. Jučer i danas na dnevnom primijetila nekakvu mini mini mrljicu. Ma ono, skoro neprimjetno. Nekakve svijetlo svijetlo krem boje. Ali je to toliko mini mini, doslovce. Kad se obrišem, nema ništa. Da nemam uložak ne bi ni primijetila.
    To su dobri znakovi. Ovo ti moze biti od implantacije ta mrljica. A taman bi ti trebala zavrsiti jucer ili danas.
    Jedva cekam da napravis test

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ubodi su najmanji problem al opet ovisi kako kome, svatko drugačije doživljava to.
    Nakon 8 IVFova, više ni ne znam kako je bez njih Sad u zadnjem sam dvije injekcije dnevno do osmog tjedna (Prolutex i Clexane), s time da Celaxane od oplodnje do nekoliko mjeseci poslije poroda trbuh je svaki dan druge boje.
    Svaka čast! Takvi primjeri kao ti me baš motiviraju. Slažem se da ubodi nisu problem jer ne bole, samo mi je u jednom trenutku baš došlo već dosta pikanja i trbuha koji je pun podljeva, valjda se čovjek u ovom procesu psihički umori od svega. Neće mi biti teško primiti i još tih injekcija jer znam što mi je cilj, kao i svima nama Ali baš tvoj primjer pokazuje koliko će žena uboda primiti za svoje malo čudo i sve će to pretrpjeti. Eto, sad sam i sama motivirana

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Koki, i meni je uzasno žao!
    Leptirice, to su sve dobri znakovi! Kao i druge cure, jedva čekam tvoju ogroooomnu betu!
    Rikku, sretno sutra! Javi rezultate punkcije.
    Posljednje uređivanje od branca_i : 24.08.2020. at 15:31

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Valjda jesu cure. Trudim se biti pozitivna, ali sa dozom realnosti da možda ne uspije. Iako većinom prevladava pozitiva.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Valjda jesu cure. Trudim se biti pozitivna, ali sa dozom realnosti da možda ne uspije. Iako većinom prevladava pozitiva.
    Držimo fige svi da uspije i da još jedna beba dođe na svijet

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala vam. Puno znači potpora.
    E da, zaboravila vam reći da se jako brzo umorim i uspušem. Snage za ništa. Nešto napravim pa moram malo odmoriti.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Koki zao mi je
    Leptirica82 odlicni simtomi,to ce plusic biti.
    Rikku sretno sutra da dobila dobrih jajnih i zdravih

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Pozdrav svima na ovom divnom forumu.Nama je ostalo jos 3 dana do sledeceg embriotransfera.Da li neko zna smem li da odem kod zubara(otpao mi jedan mali deo na jedinici)??Pitam zbog terapije??Moze l odlazak zubaru da naskodi??Hvala ukoliko neko odgovori

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku, sretno sutra i javi nam se.

Senka43, ne znam ti reći. I ja imam taj problem ali nisam nikuda išla. Ne boli me, izdržat ću još tjedan dana dok ne vidim situaciju.
    Puno sreće ti želim na transferu.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Cure, samo da pitam - je li koja od vas dan prije punkcije (tj. dan nakon štoperice) imala veliku sluz kao kad imaš ovulaciju? Jer meni je cijeli dan tako pa da provjerim je li to normalno.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Hvala puno.I ja cu sacekati do posle testa

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    ja sam imala. I počelo je bilo 2 dana prije punkcije. Bit će sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Rikku,
    ja sam imala. I počelo je bilo 2 dana prije punkcije. Bit će sve ok.
    Hvalaaaa. Ovaj forum je čisto zlato koliko te umiri i da motivacije za sve. Javim se sutra nakon punkcije

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure, samo da pitam - je li koja od vas dan prije punkcije (tj. dan nakon štoperice) imala veliku sluz kao kad imaš ovulaciju? Jer meni je cijeli dan tako pa da provjerim je li to normalno.
    Ja isto imala nenormalno mi je curila sluz prozirna.
    .Ocito to normalno

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Evo me nakon punkcije, probudih se iz narkoze nakon cca 45 min. Dolje me to boli, ali ok. Samo 2 jajne ćelije izvučene

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    sada još malo odmaraj. Ma i 2 su dobre, samo nek se oplode. sutra ti javljaju?
    Imas gazu?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo me nakon punkcije, probudih se iz narkoze nakon cca 45 min. Dolje me to boli, ali ok. Samo 2 jajne ćelije izvučene
    Rikku samo polako i nemoj biti razocarana. Najgore za psihu je biti nezadovoljan i kriviti doktore. Svi bi mi da imamo puno js i da se desi odmah trudnoca ali na zalost to nije tako lako.
    Dali ste svi od sebe ono najbolje i najvise moguce. I jedan embrij je nekad dovoljan.

Jesu ti rekli mozda sto je bilo s ostalim folikulima?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 25.08.2020. at 12:16

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rikku danas odmaraj i puno tekucine uzimaj i proteina.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima na ovom divnom forumu.Nama je ostalo jos 3 dana do sledeceg embriotransfera.Da li neko zna smem li da odem kod zubara(otpao mi jedan mali deo na jedinici)??Pitam zbog terapije??Moze l odlazak zubaru da naskodi??Hvala ukoliko neko odgovori
    Odlazak zubaru ne moze naskoditi. Ako zelis prije transfera to napraviti odi privatno jer se odmah dobije termin.
    U trudnoci se takodje normalno ide stomatologu i najnormalnije se smije primiti anestezija za zub.
    Prosla su ta vremena kad se prije govorilo da trudne zene ne smiju zubaru.
    Nemojte dozvoliti da vam zubi propadaju bezpotrebno i zbog babskih prica.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 25.08.2020. at 12:27

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Nažalost ostajem u bolnici još neko vrijeme. Pri dizanju sam se počela rušiti i cijelo mi se tijelo počelo tresti od anestezije pa me sad pokušavaju mobilizirati jer mi je jako slabo i mučnina i tremor. Loše iskustvo zasad :/

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nažalost ostajem u bolnici još neko vrijeme. Pri dizanju sam se počela rušiti i cijelo mi se tijelo počelo tresti od anestezije pa me sad pokušavaju mobilizirati jer mi je jako slabo i mučnina i tremor. Loše iskustvo zasad :/
    Jojj rikku drz se. Bit ce sve ok.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Dve su isto dobre,bit ce to dobro.Odlicno na sve sta si prosla i dijagnozu.
    Zao mi je sta ti je lose,ali super sta su te ostavili da te nadgledaju..anestezija nekad lose utjece na nekoga..Drzi se i odmaraj..

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Pustili su me sad iz bolnice, ali im se moram javljati da znaju da je sve ok. Proživjela sam horor, tijelo nikako da se prestane tresti, nisam mogla pričati koliko mi se čeljust tresla. U jednom trenutku sam kolabirala pa su mi dali neke dvije infuzije i injekciju, sva sam izbodena:/ Dva sata mučenja s održavanjem svijesti. Ne želim ovo nikad više proći. Sad sam vruće glave, pa tako pišem, vjerujem da kad se glava ohladi i smiri da ću biti opet spremna na sve.

Boban je rekao da je razočaran što su samo 2 js izvađene (17 i 19) od ukupno 5. Šanse za trasfer su 50 posto, sutra ću znati sve. Danas samo želim zaboraviti cijeli dan, osim svih divnih sestara i doktora koji su bili uz mene.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Rikku, bit će sve u redu. Anestezija stvarno loše utječe na tebe. Sve će bit u redu.
    Dvije stanice su super, žene znaju imati po 10-15 na kraju se dvije oplode. Tako da....bitno da su kvalitetne

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, bit će sve u redu. Anestezija stvarno loše utječe na tebe. Sve će bit u redu.
    Dvije stanice su super, žene znaju imati po 10-15 na kraju se dvije oplode. Tako da....bitno da su kvalitetne
    A nadam se, mada je kvaliteta upitna zbog endometrioze, kako je rekao dr. L. Sad tek na izvješću vidim da su mi slabo rasli folikuli od zadnjeg uzv-a, a endometrij se u dva dana pomakao s 8,5 na samo 9, uz sve estrofeme i ciklu koju sam jela. Nevjerojatno. Znam da ću opet biti spremna na sve ovo, ali baš sam obeshrabrena. Ništa, čekam sutra, nadajući se da će se barem jedna oploditi.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    ajme koje komplikacije. Žao mi je. Nadam se da si sada bolje. Trebat će sada par dana da se slegne osjećaj nakon anestezije. Ali držimo fige da se ove 2 oplode. Ja sam imala 3, ne puno više od tebe tako da probaj ostati pozitivna. Mislimo na tebe.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Rikku, samo polako, sutra ces biti ko nova. Meni se to dogodilo kod nas kad sam isla na punkciju. I to su mi jos dali lokalnu il kak se vec to zove. Sve zene su izlazile s punkcije normalno, pricala na mob, dopisivali se.. A ja, ko neka luda. Zaspala odmah na stolici, oni me prenijeli u krevet i corila 30 min. Sestra dolazila svakih 10 min provjeriti s ogledalom da li disem.. Dosla doma, dobila najgoru glavobolju ikad, uzasno mi bilo mucno, nisam mogla do wc kak mi se vrtilo pa sam puzala.. Jos kad sam vidjela dosta krvi jos me vise uhvatila panika, a i bila sam sama doma. Sve u svemu, grozno, al drugi dan ko da nista nije bilo.. Sve ce to proci, vjeruj mi.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, samo polako, sutra ces biti ko nova. Meni se to dogodilo kod nas kad sam isla na punkciju. I to su mi jos dali lokalnu il kak se vec to zove. Sve zene su izlazile s punkcije normalno, pricala na mob, dopisivali se.. A ja, ko neka luda. Zaspala odmah na stolici, oni me prenijeli u krevet i corila 30 min. Sestra dolazila svakih 10 min provjeriti s ogledalom da li disem.. Dosla doma, dobila najgoru glavobolju ikad, uzasno mi bilo mucno, nisam mogla do wc kak mi se vrtilo pa sam puzala.. Jos kad sam vidjela dosta krvi jos me vise uhvatila panika, a i bila sam sama doma. Sve u svemu, grozno, al drugi dan ko da nista nije bilo.. Sve ce to proci, vjeruj mi.
    Vjerujem da hoće, da. Ja sam i na trosatnoj operaciji prošle godine užasno reagirala na anesteziju, pala u nesvijest čim se digla i cijeli dan nikako doći sebi, no na ovo danas sam puno gore reagirala iz nekog razloga. Sad ležim i odmaram, pokušavam pozitivno misliti za sutra.

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Rikku, samo polako, odmaraj..Saljem ti zagrljaje

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Rikku, drzi se, šaljem ti veliki zagrljaj... Nadam se da će sve na kraju dobro završiti i da će se obe razviti u lipe embrije.
    I kako cure kažu nije bitan broj.... Meni su 19 izvadili i na kraju bio transfer samo 1 embrija jer su spermiji bili preloši.... A tko zna mozda i moje jajne stanice nisu neke...
    Drzi se, sve smo tu uz tebe i navijamo! Sutra je novi dan.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, samo polako, odmaraj..Saljem ti zagrljaje
    Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku, drzi se, šaljem ti veliki zagrljaj...
    Hvala cure, jako ste drage, kao da ste iz Makedonije

Btw, meni zub napukao od treskavice nakon anestezije, tek sam sad skužila. Sva sreća ništa strašno, samo se dio odlomio pa je sad oštro.

Definitivno ću zapamtiti svoj prvi IVF :D

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Rikku,
    pa svima nam je nešto napukao zub.
    Jesi bolje?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Cure,
    a ja danas isto u nekom bvzv raspoloženju. Nema smisla raditi test na 8 dpt i to trodnevnih i to ne prva jutarnja, je li tako? Nekako bi ali trudim se da ne. Danas je baš dan. Sutra će biti bolje.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Prerano je. Izdrži još malo. Vjeruj mi, imam tolko iskustva sa prerano rađenim testovima i vađenjem krvi da ti je moj savjet pričekati. Znam da je teško. Pogotovo ovaj drugi tjedan.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hvala ti. Ma i ja sam svjesna da je rano, samo sam nekako danas bzvz. Ajd sad mi i malo bolje. Mislim da prije 10 dpt nema smisla. Ili čak i 11. A je li rano da vadim betu na 12 dpt?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

12 dpt možeš vaditi betu. Moj savjet ti je bez testova, a znam da nećeš izdržati.
    Najbolje izvaditi betu i onda si sigurna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •