Jutro....
Sto se tice implantacije ziva istina da se kod nas koje idemo u postupak to dogadja prije. Kod blastice vam implantacije pocinje isti taj dan kad ste imale transfer i traje negdje 3 dana pa zato se vec nekima na 5 ili 6 dan pokaze na testu crtica, to je 10, 11 dpo. Jos ako je radjen hatching na blastici onda krece odmah sa izlijeganjem.
Kako je moj dr rekao od 10 savrsenih blastica u prosjeku ce se 3 implantirati i tko to uspije objasniti ce dobiti nobelovu nagradu. Vjerujte u svog dr i svoje embrije i sve negativne ljude izbjegavajte nakon transfera. Smij te se i budite vesele i vjerujte da je uspjelo i da ste trudne i nikako drugacije.
Neke zene na trudnocu reagiraju visokom betom a neke ne bez obzira sto bi mi pomislile da je u pitanju blizanacka trudnoca.
Ja nisam imala vrtoglavo veliku betu....400 i nesto a cura na isti dan sto je bila samnom na transferu preko 800.

LF uzet cu tebe u obzir jer si zadnja pisala betu. Ni tvoja nije bila nesto vrtoglavo velika kako to zna biti kod nekoga. I ovo da znate jos, beta vam se ne mora nuzno uduplati u 48 sati, dovoljno je i do 70 posto da bude visa..a nakon 1000 kad predje se sporije dupla.
Tako da ovo sto je LaraLana pisala da ju nije ponavljala mi ima smisla s obzirom koliko je vas dr smiren.
U Rijeci se beta vadi na 21 dnt i to je to. Ja bi poludila do tad.