Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
Rikku, nema razloga da ne budeš smirena. Ne boli, nećeš se mučiti, lijepo će napraviti transfer i drži se uputa i terapije i sve će biti u redu. Sve ti se lijepo potrefilo, na avion ćeš stići, uživaj još malo dok si tamo. Ništa teško ne nosi i bez stresa.
Nemoj misliti da nije bio dobar postupak, od dvije stanice dobila si jednu oplođenu, to je 50%. Obzirom na tvoju dijagnozu, super je.
Rekla sam ti i neki dan, ima cura koje bi dobile 10-15 j.s od toga 1-2 za transfer. Glavu gore i smatraj to kao dobrim postupkom.
Ma pozitivna sam ja i dalje, samo sam i vrlo mirna ako bude negativan rezultat, nekako se trenutno ne uzbuđujem oko svega toga, kao da sam u glavi već negdje drugdje. Svakako vrijedno iskustvo koje sam spremna proći ponovo ako trebam. Ne mislim da nije bio dobar postupak, nego pun prepreka, ali sada znam barem kako mi tijelo reagira na sve ovo, da mi desni jajnik ne proizvodi i da se moram pouzdati na lijevi s endometriotičnom cistom, pa ako svaki put i bude jedna oplođena, ok, idem s onim što imam. Mada drugi postupak može biti potpuno drugačiji i razviti više folikula. Sve u svemu, idem na sve dok ne bude bebica u meni