Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku pa sto ja drobim ovdje stalno!?
    Pa meni su uvijek vracali drugi dan...i onda kad sam imala sve 4 oplodjene js.
    Boban voli da se embriji sto prije vrate tamo di im je najbolje a to je kod tebe.
    Zna on vrlo dobro svoj posao i vjeruj mu.
    Rikku sve sam ti napisala ovdje a i LF ti je sve lijepo napisala kao i sve cure sto ti daju podrsku i optimizam.

Jesi procitala sto je forumasica napisala gore da od 10 savrsenih blastica se u prosjeku 3 implantiraju! I sto bi ti onda znacilo da imas npr 4 blastice!?
    Znaci treba imati i puno srece i te kakve u ovom trnovitom putu.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 26.08.2020. at 12:04

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku sve sam ti napisala ovdje a i LF ti je sve lijepo napisala kao i sve cure sto ti daju podrsku i optimizam.

Jesi procitala sto je forumasica napisala gore da od 10 savrsenih blastica se u prosjeku 3 implantiraju! I sto bi ti onda znacilo da imas npr 4 blastice!?
    Znaci treba imati i puno srece i te kakve u ovom trnovitom putu.
    Svakako, slažem se, treba imati puno sreće, a ova moja jedna je super! Mislim da, kao što napisah, prvi put imamo prevelika očekivanja, a ja sam imala jer već godinu i pol pripremam tijelo za sve ovo (promjena prehrane, vitamini, voće i povrće, samo domaći uzgoj za sve, detoks alga, praćenje unosa potrebnih stvari, regulacija hormona, hodanje svaki dan, plaćeni tretmani za tijelo i zdjelicu, ma još sto čuda), pa mi se valjda jedna učinila malo od njih 5 što sam imala i sve te prepreke. Kao ono, pa sve sam učinila, a na kraju mi tijelo tako vrati. No treba biti realan i svjestan situacije i sutra uživati u misli da je nešto živo u meni

Leptirice, držimo ti figeeeee
    Posljednje uređivanje od Rikku : 26.08.2020. at 12:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •