Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
Na žalost, usudim se reć da ne da se donacija u Hrvatskoj neće uskoro ostvariti, nego se neće nikada ostvariti. Isto ko i predimplantacijsko testiranje. Koliko bi to postupaka tek skratilo.
Pa nije tako daleka prošlost da se nisu smjele oploditi više od tri jajne stanice. Haloooo???
Pa evo i ginekologa, ravnatelja KBC-a Zagreb koji je htio bit ministar i isto nam uskratiti šanse da postanemo roditelji ali mu nije uspjelo očito. Dokle god takvi fanatici hodaju oko nas...
Jaoooo lose mi je od njega cim ga netko spomene. Ma bolje da nis ne komentiram u vezi doticnog. Sva sreca pa su se pravi usprotivili pa mu nisu dozvolili da postane ministar.
LF ti i ja smo nedavno prokomentirale predrasude u vezi Makedonije i postupaka svih oblika donacije.
Sada je to mila majka, nekima je doslo iz g..... u glavu, al sto mislis kako su me ocajnicki svi gledali kad sam rekla sto hocu i gdje zelim ici!!!! To je bilo debelo prije 7 godina.
Sada bar ove sestre u Petrovoj reagiraju normalo pa ako i glume da im je to normalno ne treba se zgrozavati kao sto sam ja dozivjela.
Svatko tko zeli da se ostvari kao majka na bilo koji nacin ja od srca zelim da to i ostvari.

E ovako sam se ja odmah usudila (prije 7 godina) reci kao ti sada da se donacija nece ostvariti u Hr jos za 300 godina i da zaostajemo u ivf postupcima, naravno da su se odmah nasle koje ce to braniti da to nije tako.
Nas zakon je toliko glup da je to za plakati.
Nekada je banka bila u Petrovoj....sto je sad s tim svi sute i kriju ko zmija noge.

Malo je falilo da 2014-te kad sam prvi put bila trudna istupim javno i kazem zapravo sto se dogadja i sto sam ja sve morala napraviti da to ostvarim i da silne novce ostavljamo u tudjim drzavama zbog maloumnih mozgova.
Na kraju sam odustala zbog osobnih razloga i nije mi se dalo natezati s tim svim.