Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
Rikku,
još nije gotovo.

Ja pitala u pon još Bistru za cijenu smrznutih i radi li to HZZO. Samo mi odgovorila danas (kad sam opet mail poslala) da je cijena 451 euro i da se javim doktoru ili sestri Aniti. Ni spomena rade li preko HZZO-a. I pitala je, ukoliko ne uspije ni FET i opet budemo imali smrzliće, vrijedi li ono što smo platili zamrzavanje ili ćemo morati opet platiti. Ništa još nije odgovorila.
Mislim, ja vec o iducoj stimulaciji kao mislim, ali ako ne uspije, moramo opet novce onda pripremiti i to ne male pa da unaprijed vidim. Malo mi to sve nekako nedorečeno. Sutra ću je opet pitati ako ništa ne odgovori.
Leptirica nazovi Bobana i pitaj njega najbolje za cijene i kakav je zakon. On ce ti sigurno znati. Pa covjek radi i pri ministarstvu i iz prve ces ruke dobiti informacije.
Mozda Bistra jos nije sve to polovila ili nije dobro skuzila jer je i njima sve to novo.

A sto si ju ovo tocno pitala? Ukoliko ne uspije FET vrijedi li ono sto smo platili zamrzavanje ili cemo opet morati platiti? Na sto tocno mislis?
Svaki postupak je za sebe.