Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, ja sam procurila danas kad sam i trebala dobiti mengu. Sad je kao stalo, ali teško je znati što je što od hormona. Očito je da će biti promjena u tijelu zbog svega što sam unijela u sebe.

Vadit ću betu ipak jer je moja sestra imala pravu mengu od 7 dana (nimalo različitu od uobičajene), a bila je trudna. Tako da nada umire posljednja
    I koji si danas dan uopce? 8 ili 9 dnt? Transfer je nulti dan!

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Rikku ti sto prije vadi betu cisto i radi sebe da znas i da se ne mucis. 12 dan od transfera je cisto ok. A ako krvarenje nastavi javi se dr. L da cujes sto ce savjetovati.
    Svakako ću vaditi betu i javiti se dr. L da vidim što mi savjetuje dalje.

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    I koji si danas dan uopce? 8 ili 9 dnt? Transfer je nulti dan!
    Ako je transfer nulti dan, onda mi je danas 6dnt. Krvarila sam pa je stalo pa opet nešto krvarila pa sad ništa. Vjerojatno utjecaj utrogestana koji je trebao odgoditi mengu, ali se nekako probila ipak, tko zna, stvarno je teško reći što je od hormona, a što od nečeg drugog.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Rikku prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako ću vaditi betu i javiti se dr. L da vidim što mi savjetuje dalje.

Ako je transfer nulti dan, onda mi je danas 6dnt. Krvarila sam pa je stalo pa opet nešto krvarila pa sad ništa. Vjerojatno utjecaj utrogestana koji je trebao odgoditi mengu, ali se nekako probila ipak, tko zna, stvarno je teško reći što je od hormona, a što od nečeg drugog.
    Rikku obavezno se javi dr. L ako iti malo krvarenja jos imas. Mozda ne smijes sad u toj situaciji niti koristiti utrogestane. Ima i drugih oblika progesterona a mozda bi morala i mirovati dok ne saznas jel trudnoca u pitanju ili ne! Dr ce ti najbolji savjet dati i nemoj puno guglati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •