-
Ne znam što znače 3 slamke. Mislim, oni ne znaju koliko će koja imati jajnih stanica, ali pretpostavljam da misle za 3 puta. Nema mijenjanja donora ta 3 puta. Drugi IVF je znači valjda sve u cijeni osim spermija. Za toliko pretpostavljam umanje cijenu. Bilo bi nelogično da opet naplate donorski materijal ako je on već plaćen. Ali to su moja nekakva logika razmišljanja koja ne moraju biti točna. Ako ne želimo ostale iskoristiti, nemam pojma. Znam da smo dobili nekoliko donira i da se gleda koji donor gdje, da ne ide za nekog isto, pogotovo u istu zemlju, da ne bi došlo da se ljudi susretu a ni ne znaju da su djeca istog donora.
I mi gledali Češku. Odlučili se ovdje jer HZZO sve plaća. Ali ako ne uspijemo, probat ćemo vjerojatno i tamo.
Moram primijetiti da su dosta "škrti na riječima" u tim mailovima u zadnje vrijeme. I dr. L i Bistra. Mislim, on odgovori na svaki mail, znam ja da on nema vremena ćaskati sa mnom ali nekada mu isto pitanje moram ponoviti 2x da bi odg na njega. Pitala sam ga moram li nove brisevi donijeti da ih u ovih mjesec dana mogu izvaditi. Iz drugog puta odgovorio da ne trebam. Možda se samo poklopio ludi dan. Ne znam. Iako kažem, nikad se nije dogodilo da ne odgovori. Odgovara i ujutro i popodne, vjerojatno kad uhvati vremena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma