Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na riječima... Malo sam se smirila. Probat cu vidit moze li se taj nalaz kako ubrzati. Sad mi je žao što nisam išla privatno, jer je nalaz onda za tjedan dana. Nas su baš sve te moje i njegove operacije, i postupci financijski iscrpili (kao uostalom većinu nas tu) pa sam odlučila ići u bolnicu jer kao radi se o polipu i tu je phd nalaz čista formalnost. Nekako sam se nadala da ću to obaviti pa mozda sa slijedećom mengom krajem 9.mj ako materijal do tad dođe i biti u postupku.
    Sada se ti oporavi i cekaj nalaz koji ce sigurno biti dobar.Materijal stize krajem 10 mj.Imas vremena da se oporavis i pripremis.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

http://forum.roda.hr/threads/83044-P...EŠKOJ/page137

Evo vam link pa tko zeli nek procita. Ja sam tako shvatila.

Mene sve strah da oni ne zaustave postupke u Mk zbog njihovih brutalnih cijena, zato cure iskoristite sto prije mozete ovo dok placaju. Briga njih jel netko ima 30 godina ili 39 pa vise ne stigne u Prag a u Makedoniji npr.vise ne zele placati.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Sada se ti oporavi i cekaj nalaz koji ce sigurno biti dobar.Materijal stize krajem 10 mj.Imas vremena da se oporavis i pripremis.
    Medo2711, šaljem zagrljaj na ohrabrenju!
    Daj mi reci taj materijal što stiže krajem 10.mj se odnosi samo na jajne stanice? One stižu iz Ukrajine, a naši spermići iz Danske. To dolazi skupa u jednoj narudžbi ili posebno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •