-
Evo javio dr. L. protokol.
Danas mi je 1. dan ciklusa i od sutra počinjem s tabletama oralnog kontraceptiva koji sadrži najmanje 30 mcg Etynil estradiol - nemam pojma koje bi to mogle biti, a moja dr. ginekolog ne radi do sutra popodne. Probat ću vidjeti što kažu u ljekarni. Ove tablete bi trebala uzimati do negdje 10. 10.
Injekcije Treptofema bi trebala početi davati od negdje 06. 10. popodne i ne prekidati. Kontrolu estradiola 15. 10. obaviti i od 16. 10. počinjem s Gonalom.
Ovo je sve prije sljedeće menge koju bi trebala dobiti oko 20. 10. i s kojom u biti idem u postupak.
Ful mi je čudan protokol. Do sad sam uvijek počinjala sa stimulacijom oko 2. dana ciklusa (u kojem ću i imati postupak). Stimulacija je tako trajala oko 10ak dana. Sad po ovom ću skoro 2 mjeseca biti hodajuća ljekarna...hehehe
Počinjem dosta prije same menge s kojom idem u postupak. A vidim da ni vi ostale baš niste imale ovakve protokole.
Ima li koja što pametno za reći, da li je koja možda ipak imala ovakav protokol, ili znate nekog da je imao?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma