Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Pozdrav, imam pitanje.
    U srijedu putujem u MK , u četvrtak ni trebao biti transfer.
    Trenutno sam samo na estrofemu. Poslala sam mail dr.L da pitam za terapiju poslije transfera, da si mogu pripremiti obzirom da se vjerojatno vraćamo tek za vikend i neću moći do svojeg dr. ili u bolnicu prije ponedjeljka.
    Napisao mi je: estrofem produzavate do 13 nedelje trudnoce
    -vag. utrogestan na 12h po 400mg isto
    - amp. Prolutex 25mg do 9 nedelje
    - amp. Clexane 40mg najmanje do 14 nedelje
    - Decortin tbl od 5mg do 5 nedelje
    - tbl. aspirin 100mg na dva dana do 14 nedelje

s obzirom da idem prvi put, ne znam kako to kod njih funkcionira što se terapije tiče jer mi je napisao "kod nas ćete dobiti sve što treba". Lijekovi se kupuju kod njih? Ili se dobivaju? ako se kupuju koliko košta to sve??
    Molim da mi netko tko je već bio napiše kako to sve funkcionira.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Domaćice, koliko sam ja shvatila mislim da se kod njih dobije samo prolutex, a ovo drugo su cure kupovale. Nadam se da će ti se javiti neka od njih pa da napiše sigurno. Ja planiram isto molit svoju ginekologicu da mi da što više toga na recept.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Domaćice, koliko sam ja shvatila mislim da se kod njih dobije samo prolutex, a ovo drugo su cure kupovale. Nadam se da će ti se javiti neka od njih pa da napiše sigurno. Ja planiram isto molit svoju ginekologicu da mi da što više toga na recept.
    Hvala Branca, zvala sam bolnicu, kaže mi sestra da oni nakon transfer NE DAJU ništa i da ne zna što je to PROLUTEX i CLEXANE niti zašto mi to daju....
    Mislim da ću čekati da odem dolje i kupiti sve što treba. Estrofem i Utrogestan ću valjda uspjeti dobiti od soc. dr.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Branca, zvala sam bolnicu, kaže mi sestra da oni nakon transfer NE DAJU ništa i da ne zna što je to PROLUTEX i CLEXANE niti zašto mi to daju....
    Mislim da ću čekati da odem dolje i kupiti sve što treba. Estrofem i Utrogestan ću valjda uspjeti dobiti od soc. dr.
    A koju si to bolnici zvala da sestra ne zna sto je Clexane???

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ti zicaj recepte za Estrofem, Utrogestan i Decortin.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •