-
domaćica,
ja sam kupovala kod njih. Nisam dobila Clexane, on se dobije ako imaš nešto vezano za trombofiliju, čini mi se. Iako je možda postao dio terapije. Ja sam dobila 14 amula Prolutexa, taman do bete. Ostalo sam planirala kupiti, da je beta bila dobra. Ali kod njih su jeftinije pa ako si u mogućnosti, uzmi si tamo za prvu ruku barem.
Ništa od mog FET-a, moj folikul se pretvorio u cistu. Dobila Duphaston za piti 10 dana i nadamo se da će otići sa sljedećom mengom.
Pitanjce za Rikku i ostale ako znaju...
kada opet idemo na novi zahtjev prema HZZO-u, treba li se opet prolaziti psiholog... ili samo popuniti zahtjev i s nalazima poslati HZZO-u i predračunom naravno? S obzirom da je materijal tamo i ne treba ga se čekati.
Mi smo sada u dilemi, ići opet na stimulaciju ili ne, tj. čuvati ovog našeg smrzlića.
Kolegica bila kod dr. Šimunića, spomenula Makedoniju na što je ovaj to popljuvao i rekao da će se možda ukidati plaćanje svih troškova. Sad si mislimo, da možda odemo ipak na stimulaciju, a ovog čuvati kad ga već plaćamo sami svakako. Moramo se malo posložiti u glavi.
Posljednje uređivanje od leptirica82 : 12.10.2020. at 17:21
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma