Divne žene pozdrav!
Jučer sam pisala ovdje ali ne vidim da mi se odgovor poslao. Prvi put sam na ikakvom forumu i nemam pojma kako funkcionira, vidim li ja uopće svoje poruke prije nego pošaljem neki određeni broj. Tako ako se ponavljam oprostite.

Pročitala sam sve što ste pisale i malo sam overload sa svime ha ha. Čestitam onima koji su uspjeli, sretno onima koji uskoro kreću u svoju borbu.
Meni je nedavno dr rekao da mi nalaz AMH nije dobar, a pošto imam 36 godina i bez partnera sam i ja sam se odlučila za Makedoniju.
Unatoč svemu što sam pročitala, ovaj dio sa HZZOom mi nije skroz jasan (možda sam malo glupasta, možda sam malo previše svega odjednom pročitala, ali nakon prvotnog šoka jedino što me uspjelo vratiti ponovo na kolosijek je ovaj forum i veliko vam hvala na tome).
Dakle ja na HZZO šaljem taj zahtjev koji sam skinula s njihovih stranica skupa sa predračunom i nalazima. E sad... jel taj zahtjev može popuniti bilo koji ginekolog (ja živim u malom mjestu gdje gin.radi dva dana u tjednu i to svaki put dolazi drugi), ovaj iz doma zdravlja ili...??? Drugo, jel' dovoljno da me on vodi pod dijagnozom neplodnosti ili mi tu dijagnozu mora potvrditi neko povjerenstvo il netko, nešto???

Malo me strah da mi HZZO neće dati odobrenje jer nisam do sada poduzimala ništa u vezi trudnoće, a da sama financiram bit će velik udar... tako da se nadam..