Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Bas mi je zao..ne brini cekaj mengu i sigurno ce ti biti manji.Mozda je to od tableta ili nesto.Drzim fige da sve prode kako treba.Oni su isto skrti na rijecima,umjesto da ti nesto savjetuje ili nesto...
    Da, to si dobro rekla.... Tako malo informacija.. I to izluđuje, a moraš biti smiren.
    Evo dr. L. mi se prije javio. Ako mengu ne dobijem do ponedjeljka da napravim uzv da vidimo da li je cista u pitanju.
    Najvjerojatnije je cista, i to ona od prije.. Pa da ne bi sad poludila.... Upozoravala dr. da idem u ivf i da mi i nju riješi kad je polipe operirao, a on da ne treba!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to si dobro rekla.... Tako malo informacija.. I to izluđuje, a moraš biti smiren.
    Evo dr. L. mi se prije javio. Ako mengu ne dobijem do ponedjeljka da napravim uzv da vidimo da li je cista u pitanju.
    Najvjerojatnije je cista, i to ona od prije.. Pa da ne bi sad poludila.... Upozoravala dr. da idem u ivf i da mi i nju riješi kad je polipe operirao, a on da ne treba!!!!
    Bas kako sam i ja mislila za uzv i cistu.
    Branca cistu ti mogu punktirati i bilo kojem dijelu ciklusa a u stimulaciju nikako nesmijes krenuti jer ce cista sve to pojesti i samo bujati.
    Svakako cekaj pon pa ces vidjeti a ako bude cista odmah dogovaraj da ti to punktiraju da rijesis to i ides cim prije jer ne znam kako ce biti ovo s ovom ludom koronom i situacijom pa da ne izvjesis postupak bezveze zbog njihovih propusta.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Bas kako sam i ja mislila za uzv i cistu.
    Branca cistu ti mogu punktirati i bilo kojem dijelu ciklusa a u stimulaciju nikako nesmijes krenuti jer ce cista sve to pojesti i samo bujati.
    Svakako cekaj pon pa ces vidjeti a ako bude cista odmah dogovaraj da ti to punktiraju da rijesis to i ides cim prije jer ne znam kako ce biti ovo s ovom ludom koronom i situacijom pa da ne izvjesis postupak bezveze zbog njihovih propusta.
    LaraLana, to za stimulaciju i cistu sam bila spomenula dr koji me je operirao, ali je on samo odgovorio da nemam straha za to. Da to ovdje nije slučaj. A da ciste inače treba rješavati laparoskopski. Ova je bila paraovarijska. Ja nisam dalje inzistirala jer je on ipak mpo dr i mislila sam da zna bolje. Koja greška! A crv sumnje mi je govorio da odem u Cita to sve odraditi u miru i sigurno... Kao i sve do sad... Ali glupi novci odigrali svoju ulogu. I eto me sad.
    Iskreno, ne vjerujem da će mi htjeti to samo punktirati. Baš sam sad zapela nigdi. To je minus života u malom gradu. Da sam bar u Zg ili St, znala bi da ću problem riješiti, a ovako..... Ma zasigurno ništa od ovog ciklusa, a dok riješim cistu, korona će nas opet sve zatvoriti....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •