Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Bas kako sam i ja mislila za uzv i cistu.
Branca cistu ti mogu punktirati i bilo kojem dijelu ciklusa a u stimulaciju nikako nesmijes krenuti jer ce cista sve to pojesti i samo bujati.
Svakako cekaj pon pa ces vidjeti a ako bude cista odmah dogovaraj da ti to punktiraju da rijesis to i ides cim prije jer ne znam kako ce biti ovo s ovom ludom koronom i situacijom pa da ne izvjesis postupak bezveze zbog njihovih propusta.
LaraLana, to za stimulaciju i cistu sam bila spomenula dr koji me je operirao, ali je on samo odgovorio da nemam straha za to. Da to ovdje nije slučaj. A da ciste inače treba rješavati laparoskopski. Ova je bila paraovarijska. Ja nisam dalje inzistirala jer je on ipak mpo dr i mislila sam da zna bolje. Koja greška! A crv sumnje mi je govorio da odem u Cita to sve odraditi u miru i sigurno... Kao i sve do sad... Ali glupi novci odigrali svoju ulogu. I eto me sad.
Iskreno, ne vjerujem da će mi htjeti to samo punktirati. Baš sam sad zapela nigdi. To je minus života u malom gradu. Da sam bar u Zg ili St, znala bi da ću problem riješiti, a ovako..... Ma zasigurno ništa od ovog ciklusa, a dok riješim cistu, korona će nas opet sve zatvoriti....