Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
Pozz cure,duze vremena vas pratim,al se nisam mogla ulogirati..nova sam ovdje pa me zanima svasta nesto,pa ako bi netko imao vremena da mi objasni..pocetkom 9mj smo bili prvi put u Makedoniji na konzultaciji i sve proslo ok,mm ima jedan kromosom viska,pa do prirodne trudnoce nije moglo doci,nakon 14g braka smo se odlucili za Makedoniju i za donore ..kad smo bili dole platili smo,jer nisam znala da imamo ista pravo preko hzzo-a ,mene zanima dali je sada kasno im se obratiti posto smo vec dio platili?ispricavam se za dugi post i hvala vam unaprijed
Pozdrav Iva83...kako mislis dio platili? Sta se ne placa iznos za tri cjevcice spermatozoida koji sada kostaju cini mi se 3000 eura odmah kod biranja i potpisivanja papira!?

Al svakako ih treba pitati jer uz ovo placas jos lijekove stimulacije koje mogu kostati od 800 do 1500 eura i ivf postupak koji je 1700 eura i plus jos zamrzavanje embrija ako bude.
Pa vidite. Mozda pustis ovo sve nek stoji sto ste platili i nastavi prek hzzo-a jer su u pitanju velike cifre.