Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Da, čitala sam temu. Čestitam na klincima

Ja isto mislim da ću morati o svom trošku, al eto još ću vidjeti što će mi u Splitu reći.
    Ako ništa nastavljam štedjeti pa u dogledno vrijeme u Makedoniju o svom trošku.

Nakon te rečenice "Nalaz nije dobar" sam bila ukomirana pa sam se možda malo i zaletila sa svime. Sad sam već mirnija, znam da imam opcija i da ne moram nužno odmah reagirati.
    A sad me LaraLana i ova tvoja poruka (trudoća 4 godine nakon tolikog AMHa) još više smirila. Hvala
    Gle kao sto ti je Inesz vec napisala nemoj dugo cekati.
    Ja sam vec 2, 3 godine prije postupka vec pocela skupljati novce jer sam vidjela zapravo kakva je situacija sto se tice partnera a i pocela sam tragati za klinikama.
    Ja tad prije 7 god. nisam niti priblizno imala informacija kao sto sad ovdje ima a to vjeruj mi puno znaci.

Vidim da si pisala za FSH i antralne. Moj je bio malo bolji i imala sam na oba jajnika antralnih...oko 9, 10 tako.

Vidi kako i koliko mozes to sve financirati. Moj prvi protokol je bio dugi protokol s kontracepcijom i 6 gonala dnevno punih 11 dana, plus jos cetrotide pa si ti racunaj koliko je to. To ti je obicno protokol tko ima manje antralnih i nizak amh pa da se dobije sto vise moguce.
    Stimulacija me kostala 2000 eura.

Drugi ivf postupak sam ipak rekla dr. L da ne bi isla opwt s takvim pa smo isli standardni protokol i taj me je kostao puno manje, upola al manje stanica al su bile kvalitetne i opet trudnoca.
    Vidi odi na konzultacije pa vidi sto ti dr. L iz Sistine savjetuje. Sretno!
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 17.10.2020. at 13:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •