Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Dobila sam Duphastone tbl, 10 dana. Koliko sam skužila, trebala bi otići s mengom. Iako se može desiti i da ne ode. Vidjet ćemo. Stalno neko iščekivanje. Koma!

Jesu spominjali branca, micali bi ti je? Rikku je imala u stimulaciji i tamo su joj je maknuli. Što kažu? Smeta?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj leptirica82 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam Duphastone tbl, 10 dana. Koliko sam skužila, trebala bi otići s mengom. Iako se može desiti i da ne ode. Vidjet ćemo. Stalno neko iščekivanje. Koma!

Jesu spominjali branca, micali bi ti je? Rikku je imala u stimulaciji i tamo su joj je maknuli. Što kažu? Smeta?
    U pon. ću na uzv pa ćemo viditi. Nemam pojma ništa. Imala sam tu neku paraovarijsku cistu kad su mi polip našli, ali mi ju nisu htjeli vaditi. Ona kao ne dira hormone, ciklus... Lako moguće da je estradiol velik zbog neke druge. Ne virujem da će ju rješavati u toku ovog ciklusa jer onda treba opća anestezija, a za to treba priprema od par dana, covid test, svašta nešto. Mislim da će mi samo prekinut postupak. Totalno sam zbunjena sa svim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •