Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Jos cu poslozit sve i vidjeti onda sta i kako,hvala vam na odgovorima,to puno znaci

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Hi, pozdrav svima borilicama, nije me dugo bilo.
    Uživala sam ... u svojoj sreći.
    Nadam se da ste sve dobro i da ne odustajete i ustrajete u svojim borbama da dođete do svog malog srca.
    Ako trebate kakav savjet, bilo što vezano uz Makedoniju i odlazak u Sistinu, kontaktirajte me. Bilo da vam treba pomoć oko ishođenja troškova čitavog postupka od strane HZZO ili putnih troškova ili ako idete u skroz privatnom, vlastitom planu. Uživajte mi do tada, mi još malo pa ćemo ponovo...

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Citiraj Lunika prvotno napisa Vidi poruku
    Hi, pozdrav svima borilicama, nije me dugo bilo.
    Uživala sam ... u svojoj sreći.
    Nadam se da ste sve dobro i da ne odustajete i ustrajete u svojim borbama da dođete do svog malog srca.
    Ako trebate kakav savjet, bilo što vezano uz Makedoniju i odlazak u Sistinu, kontaktirajte me. Bilo da vam treba pomoć oko ishođenja troškova čitavog postupka od strane HZZO ili putnih troškova ili ako idete u skroz privatnom, vlastitom planu. Uživajte mi do tada, mi još malo pa ćemo ponovo...
    I Lunika koliko se doniranih embrija dobije za 6000 €? Kako su nastali embriji, odnosno ciji su? Iz Ukrajine? Sto se uopce sve zna o njima?

Mi se vjerojatno znamo iz bolnice!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Robertina prvotno napisa Vidi poruku
    I Lunika koliko se doniranih embrija dobije za 6000 €? Kako su nastali embriji, odnosno ciji su? Iz Ukrajine? Sto se uopce sve zna o njima?

Mi se vjerojatno znamo iz bolnice!
    Nece se Lunika sad opet javiti 2 godine hahaha.
    Al najlakse je napisati hu hu haha donacija embrija, sve pokriveno od strane RH eto me trudna i svi koji ovdje pisu znaju info od hzzo ali ako trebate pomoc ili kakav savjet , bilo sto kontaktirajte me i zena nestane.

Ne, nezna se puno informacija i sve ove divne zene ovdje pisu sve do jedna kako idu dole pa sto ih zatekne i unatoc negativnom ishodu. Jedna plati ovo druga ono treca uopce to neplati itd.

Pratim vas i citam i navijam za svaku od vas da se ostvari kao majka

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Nece se Lunika sad opet javiti 2 godine hahaha.
    Al najlakse je napisati hu hu haha donacija embrija, sve pokriveno od strane RH eto me trudna i svi koji ovdje pisu znaju info od hzzo ali ako trebate pomoc ili kakav savjet , bilo sto kontaktirajte me i zena nestane.

Ne, nezna se puno informacija i sve ove divne zene ovdje pisu sve do jedna kako idu dole pa sto ih zatekne i unatoc negativnom ishodu. Jedna plati ovo druga ono treca uopce to neplati itd.

Pratim vas i citam i navijam za svaku od vas da se ostvari kao majka
    Ma sto reci, neke treba bas ignorirati.

Cure Atosiban se daje protiv kontrakcija i da ja sam ga dobila u dobitnom trecem postupku. Mora se aplicirati vrlo polako u venu 1 minutu.

Puno pusica vam saljemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •