Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Jeste vi gledale ove kataloge donorki prije? koliko ih je zapravo slobodno kad dođete dole?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Bozna prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vi gledale ove kataloge donorki prije? koliko ih je zapravo slobodno kad dođete dole?
    2017 sam bila kod Bobana "izabrati"donora, već tada su svi skoro bili zauzeti, izbor se sastojao od toga da kažem koju boju kose i očiju bi željela i to je bilo to. Boban je samo rekao evo ti je taj i isprintat sliku donora kad je bio beba na moj zahtjev.
    2018 sam birala donoricu i ista stvar se ponovila
    Nem tu izbora, samo se kažu želje oči, & kosa, krvna grupa i to je to.
    Danima i noćima sam pretraživala donore na stranicama cryosa i banke j. S., ali nažalost nije imalo nikakvog smisla.
    Iako bi klinika mogla poslati listu slobodnih donora pa da buduće majke malo prouče.

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Katesplit1 prvotno napisa Vidi poruku
    2017 sam bila kod Bobana "izabrati"donora, već tada su svi skoro bili zauzeti, izbor se sastojao od toga da kažem koju boju kose i očiju bi željela i to je bilo to. Boban je samo rekao evo ti je taj i isprintat sliku donora kad je bio beba na moj zahtjev.
    2018 sam birala donoricu i ista stvar se ponovila
    Nem tu izbora, samo se kažu želje oči, & kosa, krvna grupa i to je to.
    Danima i noćima sam pretraživala donore na stranicama cryosa i banke j. S., ali nažalost nije imalo nikakvog smisla.
    Iako bi klinika mogla poslati listu slobodnih donora pa da buduće majke malo prouče.
    kad stavim samo svoju krvnu grupu, otvori 4-5 donorica koje nemaju ni moju boju kose ni očiju, a kamoli kakvih drugih sličnosti. Kakav će tek izbor bit kod njih jer i ja i muž imamo istu boju kose i očiju pa nemam baš velik izbor

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •