Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, jedno pitanje.... Malo nezgodno, ali moram pitati... Jeli koja od vas imala problema s hemroidima u vremenu do čekanja bete? Meni je muka s njima počela noć prije transfera, uzasni bolovi. Dr. L je rekao da s transferom neće biti problem. Bolovi su mi prestali brzo, kroz par dana. No danas su počeli krvariti.. Do sad sam imala tih problema pa bi koristila masti od nekakvih biljaka (mislim nevena). Kroz par dana bi se sve smirilo. Sad me strah da mi neće smetati zbog postupka... Ima li koja kakav savjet, da li bi mogla tu mast koristiti?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Bok, ne mogu ti pomoć s hemotpidima jer ih nisam imala ni nakon poroda, možda laneno ulje. Ali svima javljam, ako vam nisu rekli, da nakon transfera nikako ne bi trebali imati zatvor, mislim da ga prolutex uzrokuje. Meni su napomenuli kad su mi dali protokol (ne znam kako se zove, ali asistentica doktoa Popovića) Svakako nikad nisam imala zatvor nego nakon transfera kad sam koristila prolutex. Uza sve mjere koje sam poduzela, jedva, jedva...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •