-
Da da na to mislim. Ja sam jednom prilikom sa svojom gin razgovarala (ne bavi se mpo) kako mi postupci nisu uspjevali pa je dosla tema donacija pa je uz Češku spomenula i Makedoniju i u razgovoru mi je spomenula da zna par koji je narucio materijal iz Cryos banke i da im je treca kucna inseminacija uspjela. Ja sam ostala zatecena i nekako nisam znala dal da joj vjerujem ili ne.
Nije mi vrag dao mira i otvorila sam stranici Cryos i poslala mail s upitima sto za dostavu u Hr sto za inseminaciju. I odgovor je bio takav da su mi napisali da dostavljaju u Hr bez problema i da su to bile dostave na privatne osobe.
Zato sam na drugoj temi maris pitala di je dostavljen materijal jer Cryos sada samo dostavlja za dr, odnosno klinike otkako je dosla zastita osobnih podataka ali nije odgovorila jer pravila foruma vjetojatno to ne dopustaju, odnosno nemam pojma dal je zakonom uopce dozvoljeno takvu vrstu oplodnje obavljati u Hr, zbilja neznam.
Ako da, onda nasi parovi koji idu o svom trosku netrebaju ici na postupak u Makedoniju i placati odjednom tri doze.
Jedna doza super pokretnog sjemena s dostavom u spremniku dodje oko 600 do 700 eura jer ovisi o vrsti spremnika.
Zato sam ostavila link da se procita pa tko razumije zakone i tko zeli citati, traziti, pitati itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma