-
Umica vidi sve dobro. Ovdje nema nitko da je išao u Solun. Bila jednom jedna cura da je nešto spomenula da je odustala od njih jer je koordinatorica odgovarala bez da pita dr i da joj je čak savjetovala donaciju js s amh od 7 u pmol.
Ja sam manji od tebe imala amh pa imam dvoje djece.
Ovako Grčka ima svoju banku pa su tu odmah jeftiniji. Vidi koliko te košta karta i smještaj u Solunu, hrana itd pa si sve zbroji i oduzmi ako ti to igra veliku ulogu.
U Makedoniji ti je ovo sve jeftino al svejedno znači 3000 eura materijal, pa 2200 eura ivf, a stimulacija će te koštati preko 1000 eura zbog amh jer je on već nizi. Ako bi na dan uzimala 4 gonala npr i još jedno 4 cetrotide i da ti stimulacija traje 10 dana to ti je već više od 1300 eura.
Znači ovo ti je već 6200 eura bez aviona, prenoćišta, hrane i terapije za nakon transfera.
Ja sam platila prvi put sve oko 8000 eura s tim da je moja stimulacija koštala 2000 eura i sve sam nalaze i hormone sto je bilo potrebno radila privatno, znači ništa preko uputnice a mogla sam imam pravo na to od socijalnog gina.
Tako da vidi još sve. Mislim da teme za Solun nema pa vidi malo po drugim forumima pa da vidiš s curama koje su išle.
Ja sam puno klinika kontaktirala al sam se ipak odlučila za Sistinu bez obzira što svako malo nešto poskupljuje. Evo sam ivf je poskupio na 2200 eura.
Ovaj mail od Bobana je automatski, takav isti sam i ja dobila 2013-te
samo sa malo nižim cijenama.
Meni u Sistini nisu tražili ekg i pregled interniste. Uzv dojki sam imala jer idem redovito.
Pt i inr isto nisu tražili. Imala sam samo običnu kks.
Znači briseve i ostale hormone možeš na uputnicu kod svog gina. Isto tako markere na hepatitis traži od dr opće prakse ili gina. I jedan i drugi ti za hep mogu dati ako su imalo normalni.
Ogtt test isto od gina a krvnu grupu opća praksa.
Eto sve to sam ja radila privatno a mogla sam na uputnicu al nešto mi se nije dalo čekati po redovima doma zdravlja i bolnica i za sve moraš žicati dr a ja iskreno nisam bila dovoljno niti upućena da na to imam pravo. Je da ti to traje sve po bolnici dok obaviš, privatno je jednostavnije al košta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma