-
Dina, nisam niš prehranu mijenjala, hranim se poprilično zdravo, ali preobilno. . .imam viškića nekih 8 kilica, što me baš i ne preopterećuje kao npr. dr. Vrčića iz Petrove koji je lud zbog toga.
Hm, ali kad je to moje normalno stanje godinama, veći bi šok bio da sad udarim vojničku disciplinu.
Znači, ne koristim šećere uopće i trpam pod svak iobrok povrće, osim u doručku ako su sjemenke u zdjelici sa jogurtom i tak.
Meni je menga zapravo nestala pa sam 3 mjeseca pila Cycloprogynova tabletice s kojima sam dobila cikluse pravilne, valjda drugačije ni ne može.
inače sam cijeli život imala vrlo redovite menge svakih 28 dana skoro u pravilu i bez ikakvih PMSova i bilo kakvih komplikacija....
I onda sam dobila upute od dr. Lazarevskog slične kao i svi, zanči od 1.dana ciklusa pikice Decapeptyla, tijekom 7 dana, prekinula znači Cycloprogynova 2mg tada.
Od 2. dana ciklusa Estrofem tabletice, one u krugu, svakih 8 sati, znači 3 kom.dnevno i UZV 8. dan da endometrij bude oko 8 mmm, tak je i bilo, pa za dva dana opet da se vidi da deblja i dalje....povećao mi na 4 kom.dnevno, svakih 6 sati.
Otišla kod njih dolje, počela sa Utrogestanima od 200 dva ujutro i dva navečer, vaginalete....dok nisu oplodili jajne stanice, embrići se razvili i tak, trebali su biti blizanci ali po beti mislim da bude jedna bebica.
Eto.... opet sam se raspisala, to mi je profesionalna....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma