Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
Moj zadnji komentar jos uvijek nije vidljiv pa cu probati ponovno.
LaraLana puno hvala na odgovoru. Da, isla bih na svoj vlastiti trosak. Imam hrpu pitanja jer sam i ja samica i nisam vjerojatno ni svjesna sto me ceka, ali svakako bih voljela sto vise pretraga odraditi ovdje kod nas tako da to sve brze ide.
Kaja1976 , i vama hvala na odgovoru. Koliko ste platili jajne sranice s transferom? Pitam jer zelim znati da se mogu financijski pripremiti za sve opcije. Jeste li u Makedoniji odradili pretrage kojim je utvrdjeno da trebate jajne stanice ili ste to kod nas?
Ne znam od kud si, ako si slucajno iz Zg moja preporuka je otici u Petrovu na cef. Tvoj gin ti daje D1 uputnicu i iz Petrove te salju na sve pretrage koje trebas. Za pocetak AMH, estradiol i progesteron. Za postupak u Mk trebas hiv, hepatitis i cini mi se jos nesto. U Petrovoj te prate skroz do postupka sa uzv i sve sto trebas. Bitna ti je i stitnjaca i secer da su ok. Dakle probaj kod nas obavit sve prije i na teret hzzo jer kad se sve skupi veliki je to iznos. Ja sam bila prije 2 mjeseca na donaciji, sama, pa ako te sto zanima pitaj slobodno.